Jag älskar det här!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Efter en vecka i "sjuksängen" har jag igår och idag orkat fixa lite här hemma.

Nya Kuddfodral sydda.

Ryggsäck färdigsydd.

Skördat tomater,chili och oregano. De blir en smarrig tomatsås just nu.

Likes

Comments

Jag började dagen med ta upp några morötter ur grönsakslandet och baka en morotskaka. I eftermiddag blev det en rejäl cykeltur i solskenet. Nu sitter jag på uteplatsen och klär knappar. Det blir riktigt bra.

Likes

Comments

Idag firar vi en 16-åring här hemma. Kala med hamburgergrillning och tårtor står därför på programmet

Likes

Comments

I år finns det mycket blåbär ute i markerna. I går blev det en tur till en skog i närheten och visst fanns det blåbär. Vi fick snabbt ihop det vi behövde. Lika kul som det är att plocka, lika tråkigt är det med rensningen. Men vilken tur då att min svärfar har gjort en "rensningsmaskin". Man häller bara i bären och sedan gör maskinen jobbet. Ut kommer i stort sett färdigrensade bär. Det enda man själv får göra är att plocka bort omogna och fula bär.

Det ser även ut att bli ett bra lingonår.

Likes

Comments

I måndags blev det äntligen av att jag åkte och plockade jordgubbar. Sedan blev det syltkokning. På eftermiddagen fick jag ett ryck och sydde en ryggsäck till dottern. Vi letade efter en i England men hittade ingen som passade. Jag blev otroligt nöjd med mitt verk så nu har det medfört beställning av symaterial OCH en ny symaskin. Jag är nog lite knäpp men den gamla krånglar till och från och det retar gallfeber på mig. Så snart ska det sys som aldrig förr i Brunnsgården.

Likes

Comments

Vi har precis kommit hem från en tvåveckors rundresa i England. Jag fick med mig dessa underbara tallrikar hem. Min farmor hade liknande efterrättsskålar när jag var liten så det är dessutom ren barndomsnostalgi att äta på dem.

Likes

Comments

Under vintern har vi byggt ett stort åttakantigt växthus i trädgården. Vi ville att det skulle påminna om ett lusthus i formen. Sedan i början av juni har det använts flitigt eftersom temperaturen utomhus varit ganska sval. Nu börjar dessutom gurkor, tomater och paprikor bli färdiga att skördas.

Likes

Comments

Att välja var man ska blogga tar lite tid. Jag har prövat några olika men hittills utan att hitta en lätt variant som inte gör mig tokig. Men nu verkar det som jag hittat en bra och smidig plats här.
Här kommer några inlägg i repris.

Likes

Comments

En regnig och mysig dag då det passar bra att sitta inne i glasverandan. Kanske ska jag starta en blogg? Ja varför inte, jag testar så får vi se vad det blir.

Likes

Comments