Header
View tracker

Hej på dig!
Idag är det alla hjärtans dag, så med det sagt hoppas jag att ni har haft en bra dag & har en fortsatt trevlig kväll.
Alla hjärtans dag för mig är lite som alla andra dagar då jag inte gör så mycket. Det är annars en väldigt fin dag enligt mig.
Just tillbringar jag kvällen i soffan framför Melodifestivalen. Jag har hört att Samir & Viktor är med så det ska bli spännande att kolla på.

Ha en fortsatt trevlig dag
Xoxo// V

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Jag tänkte göra en haul fast jag köpte detta för ett litet tag sedan och vissa utav sakerna har jag använt någon gång men produkterna är såpass nya, så därför tänkte jag göra en.

Den första produkten är en stickad kofta med en pälskrage. Den är supermysig & varm . Koftan är lite stickig när man först sätter på sig den men den stickiga känslan försvinner rätt fort. Älskar den såå. Jag köpte den för 203 :-www.lightinthebox.com. HÄR är länken direkt till plagget.

Den andra produkten är ett cover stick från Fit me-serien som tillhör märket Maybelline New York. Denna produkt är nyligen köpt så jag vet inte så mycket om denna produkt men jag tänkte göra en recension på denna efter att den har använts några gånger. Det enda jag kan säga om den är att när jag var inne i butiken så provade jag den genom att jag använde testen som jag applicerade på min hud. Denna cover stick ser ut att vara rätt "torr" när den ska läggas på men det är raka motsatsen. Den är silkeslen! Jag köpte denna på en kampanj i butiken Lindex för 99:-. Jag vet inte hur länge kampanjen varar men de har rea på rätt många produkter, inklusive Maybellines Fit me - serie. Ordinarie pris 145:-.

Jag var inne på Frölunda Torg och hittade dessa skor i en butik som heter Bianco. När jag såg dessa tänkte jag att skorna skulle passa bra till våren & i början av sommaren. De är väldigt bekväma, snygga & passar till det mesta. Jag kommer inte ihåg hur mycket det betalades för dem men det kan jag återkomma till.

Jag älskar eos så mycket. Den luktar gott & mjukgör läpparna väldigt bra. Den finns i olika dofter & jag valde den med en mild kokosdoft. Denna produkt har jag använt innan som jag valt att köpa igen. Den håller några timmar så man får applicera den på läpparna dagligen. Själv gör jag det ungefär 3-4 gånger per dag. Den innehåller helt naturliga & ekologiska ämnen. Den kan köpas HÄR men även i andra affärer som Lindex eller Pinkroom m.m, för 89:-.

Likes

Comments

View tracker

Jag har gått runt & tänkt om bloggen ska startas igen. Som du kanske har märkt så bestämde jag mig för att starta upp den igen & det kommer även att tillföras några punkter. Allmänna tips, tips om produkter, smink/recensioner, lite mera hauls, är några utav de punkter som jag tillägger. Det som har funnits innan på denna blogg hade jag tänkt spara.

Jag ska försöka att publicera inlägg dagligen framöver. Förlåt för att jag har varit inaktiv de senaste månaderna. Jag har inte riktigt haft den lusten eller suget till att ta upp datorn & börja igen men jag fann inspiration som gav mig en idé eller rättare sagt en "push" som tog mig tillbaka till skrivandet igen.

Hoppas att du har en bra kväll så hörs vi senare.

Kisses/V

Likes

Comments
Likes

Comments

Min telefon funkar inte så bra. Det var nämligen så att jag skulle byta sim-kort och så ville mobilen inte ta emot den så jag kan tyvärr inte blogga ifrån mobilen utan det kommer bli ifrån datorn ett tag framöver. Då blir det färre inlägg.. Just nu plattar jag min rufsiga, lockiga hår. Ha det så bra så kommer det mer inlägg om ett tag.

// pusspuss V

Likes

CommentsPersonligen tycker jag att det är snyggt med hål i "knäna" på byxor men jag är inte så pysslig eller händig av mig så för mig passar det bättre att köpa ett par med färdiga hål än att ta fram saxen själv & börja klippa i ett par byxor. Jag skulle kanske skulle lyckas med ett bra resultat men vill helst inte försöka ifall det går fel, hehe. Om någon har ett tips på var jag kan köpa sådana, hör av er i kommentarerna eller på min kik.
Kisses / Victoria

Likes

Comments

Det var en underbar dag med Jennifer. Det åts pizza, popcorn & dracks "Kalle Sprätt", vilket är en jättegod dricka btw. Senare blev det film på swefilmer, kunde nämligen inte välja vilken vi skulle ta när det var en vanlig DVD. Vi somnade faktiskt hyfsat tidigt, 23:00. Morgonen därpå vaknade jag av att brandvarnaren tjöt & tänkte "va fan är det som låter?". Jag väckte Jennifer & vi båda undersök saken. Då var klockan runt 07:30. Som tur var så var det ingenting. Efter det åt  vi frukost i sängen, mysss.

Kisses / Victoria

Likes

CommentsLedsen gör att jag inte har uppdaterat, har inte hunnit helt enkelt. Just nu pluggar jag till mitt stora spanska-prov som inträffar nästa vecka. Jag tänkte skriva lite om vad jag ska göra denna & nästa vecka.

Fredag: imorgon ska jag och en av mina närmaste vänner, Jennifer, ha en liten sleepover. Det blir nog film marathon, godis & mys.

Lördag: det blir nog bara en lugn dag, har inget speciellt som är planerat då.

Söndag: jag skulle tro att jag fortsätter med mitt pluggande då. Jag har nämligen rätt så mycket läxor till nästa vecka.

Måndag: då ska min klass till brandstationen från ett till halv fyra, tråkigt menmen måste man så måste man.

Tisdag: där är det i alla fall en studiedag, en paus från kaoset.

Onsdag: en massa läxor som ska in annars är det inget speciellt.

Torsdag: en läxa som ska in & ett stort spanska-prov, orkar inte deeet...

Likes

Comments

Fredag: Imorgon ska jag ha teknikprov, har pluggat så himla mycket idag & får hoppas på det bästa när provet skrivs
Lördag: Ska till stan
Söndag: Då SKA jag slappa
Det var kortfattat veckans planering, hoppas ni har en bra vecka så hörs vi sedan.
// Puss V

Likes

Comments