Hej! Idag så hade jag tänkt prata om hur orättvisa MSP teamet är och hur de bara kan stänga av folk när de har lust med det. I november 2013 så blev min syster Luna 3013 avstängd föralltid. Hon hade ALDRIG fått en varning på den gubben och hon blev anklagad för att ha skrivit sex vilket hon aldrig har gjort och värken jag, hon eller hennes vänner kan minnas att hon har gjort någonting fel under hela hennes tid på MSP. MSP teamet tyckte att hon hade skrivit sex för att hon skrivit till en vän "Jag känner dig nu". Folk blir avstängda för att de skriver Hej känns det som. Men det hemskaste av allt är ju deras robotsvar man får när man mailar dem!? Om jag skriver ett rejält meddelande oavsett vad jag skriver om, om jag skriver om hat, trakasserier eller pedofiler så får jag ett meddelande där det står "Genom att klicka på den gula triangeln med ett utropstecken på så kan du rapportera en användare bla bla bla..." Man blir ju frustrerad av detta!? Jag lovar er! Jag skulle aldrig för mitt liv tipsa någon minderårig om detta spel egentligen även att jag som 12 åring spelar det och är ett barn fortfarande. Fyfan! När jag ser hur folk beter sig mot varandra på det där stället så blir jag förbannad! Och att folk som skriver "Är ni tysta här" "Jag känner ju dig nu" "Cic" "blogg" etc blir avstängda men när folk skriver att man ska skjuta sig själv, snackar skit och hackar varandra så får de bara en varning! De driver ju med folk!? Vad är det för vuxna människor som drivet detta spel!?!? De kan ju inte vara normala i huvudet om de tycker att de är värre att ge ut sin kik en att skriva "Snälla Hanna gå o skjut dig" Det sägs att det är ett spel för barn mellan 7-15 men egentligen så är det ett spel för sinnessjuka o deprimerade vuxna! Vad tycker ni om detta?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEEEEEEEEEJ! XD Idag.. eller igår var det nog.. Som jag kom på att jag skulle ta avstånd från allt drama på MSP så jaaaaaaag drog till MSP UK o jag tänker hänga där tills det har lugnat ner sig, Vill ni adda mig där så heter jag: Black Rainbow33 (På bilden ser ni min artb. på msp uk <3)

Likes

Comments

​Hej <3 jag vill jättegärna ha frågor till min frågervideo på videofyme <3 BOMBA MED FRÅGOR TYP XD

Likes

Comments

😖😘​Hejsan!! Oj vad längesen det var jag skrev ett inlägg här :x Men men.. I Morron hade jag och min BFF Filippa tänkt att börja på some kind of serie på videofy! Där heter jag lohanna så cheka gärna in min videofy o följ mig där <3 Sen måste jag tacka för 730+ följare på instagram *_* <3 Där heter jag _lohanna78_ C: Följ gärna 😘

Likes

Comments

Filmen var så grymt bra, kommer en haul på videofyme också jag köpte en massa i stan ;)

Likes

Comments

Idag ska jag på premiären av insurgent (divergent 2) DET SA BLI SÅ KUL!♥♥ #Taggad

Likes

Comments

Glömde jag säga att jag är så sjukt glad över att jag är halvvägs till 400 följare på instagram? Jag lägger upp citat, msp bilder och andra saker :)) följ gärna där med♥ i morgon väntar en hård skoldag ★ Hoppas ni får e underbar kväll :)

Likes

Comments

Tbx= Tillbaks

fv/pv= flickvän pojkvän (gf/bf brukar jag säga på engelska)

vgd/vgn= vad gör du/vad gör ni

ism= inte så mycket

hmd/hmn= hur mår du/hur mår ni

idc= i don't care (jag bryr mig inte)

idk= i don't know (jag vet inte)

asg= asgarymt, asgarvar, azzå gud (kan betyda alla tre)

dsm= detsamma

ig= instagram

vfm= videofyme

msp= movistarplanet

btw= between (emellan)

e= är

å/o = och

U= you

Jag tror att ni kan de flesta eftersom att de mesta är vanliga förkortningar som man använder hela tiden typ XDD ehm.. tror inte jag ska skriva alla svärord👏 Men detta var bara ifall det är något ni inte förstår av förkortningarna 🎶 HERRÅ! ❤ (glömde säga att jag lägger upp bilder på min msp gbe ibland C;)

Likes

Comments

Hejsan, hejsan! 😜 Det är jag som är BrunettIzza XDD jag är ofta inne på MSP Där heter jag Lo Hanna 78 💃 Jag är på level 29 såååå intersant XDDDD Nej men azzå 😃 Jag är inreserad av musik, när jag blir stor vill jag bli sångerska.. (vilket jag drömt om sedan jag var 4 år gammal om inte mindre HAHAHA) 😉 Ivkf jag är mästare på förkortningar om man får skryta 😊 hehe.. på den här bloggen kommer jag använda ganska hm.. okej många förkortningar i inläggen så jag ska göra ett litet förkortningsregister så att ni kan kolla om ni undrar vad något betyder. 🍟

Stalka mig: 👇👇👇

instagram: _lohanna78_

videofyme: lohanna

ask.fm: Izzabest

Likes

Comments