Postad i: allmänt

Hej my sweet babies!

Nu är det så att jag har under dessa fyra dagar haft full rulle, jag har inte ens hunnit tänka på bloggen. Knas!
Hur som haver... Jag behöver er hjälp.
Det enda ni behöver göra är att klicka på länken. Vi i hvisks stylistteam tävlar alltså om vem som kan bidra med mest trafik till hemsidan september månad och därmed vinna ett pris (!!)
Jag vänder mig till er mina vänner, och hoppas på att ni kan hjälpa mig.

HÄR är länken! :D

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Postad i: mode

Här har jag kommit upp med lite kollage till er. Min poäng med detta är att dels visa er några smycken ifrån hvisk, samt inflika med att smycken kan göra stor skillnad. Jag menar - om du känner dig riktigt tråkig någon dag. Typ att du har tråkiga kläder på dig. testa att lägga till dina favoritsmycken eller något som är lite mer glam. Jag LOVAR att det kommer göra skillnad.

HÄR kan ni se flera av mina stylingar, samt klicka er runt på hemsidan för att låta er bli inspirerade av allt annat. Kanske hittar ni just DET halsbandet som bara skriker efter dig. Ge det en chans bara.

jewelry

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Näe, uscha. Nu måste jag verkligen ta och friskna till! Jag har ju ont i huvudet exakt hela tiden. Jag hostar stup i kvarten, pepprar min näsa med nässpray och tar Ipren efter Ipren.

Tips på hur man blir av med en förkylning snabbt?

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Idag tog jag och mamma en sväng till Kama Sushi inne i stan efter att jag slutade skolan. Det var så gudomligt gott, jag skämtar inte! Jag verkligen äääälskar sushi, och jag förstår mig inte på människor som inte gör det. "Usch fy och blä för rå fisk". Fast samtidigt, de har ju inte direkt dragit och fiskat sen kommit tillbaka och lagt upp det på en tallrik? Det är en FRÄSCH rå fisk.

Vad tycker ni? Gillar ni sushi?

raw fish is the best fish

Likes

Comments

Postad i: mode, vardag

​Denna toppen är så jädra snygg enligt mig. Jag älskar att bära den till vardags. Att det finns en liten polokrage med en djup öppning vid bröstet, hur snyggt är inte det?

I like red, K?

Skor - Nike // Byxor - GinaTricot // Tröja - BikBok // Jacka - Chiquelle

Likes

Comments

Postad i: vardag

Alarmet går, jag slår upp ögonen, tittar på mobilen och stänger av det tjutande alarmet. Jag känner mig tjock i halsen, kan inte andas genom näsan. Jag harklar mig, helvete. Jag testar att svälja. Detta kan inte bara något positivt. Jag provar att säga någonting. Jag hör inte ens min egna röst, var tog den vägen? Jag måste göra te, ta halstablett och spraya sönder mina näsborrar med nässpray.

Ungefär så startade min morgon. Men det stoppade mig inte från att gå till skolan, trots omständigheterna. Den enda lektionen jag inte kunde delta i var ju naturligtvis idrott. Dock fick jag ju ändå anstränga mig under kvällens träning med min dansgrupp. Okej Ronja, kolla bara på koreografin. Du får inte anstränga dig, det är farligt med halsont. Det kan vara livshotande. En kvart efter mitt beslut att ta det lugnt så stod jag och rörde mina höfter i takt med musiken. Jag klarar detta, så länge jag inte ger mitt allt ikväll. Jag får försöka hitta ett mellanläge där jag tar det lugnt och ändå tränar på koreografin.

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Hösten har aldrig tilltalat mig. Inte förrän de senaste två-tre åren. Jag har ju, som alla andra, varit en sommartjej. En tjej som gillar att springa barfota i gräset med vinden i håret. En tjej med solkysst hår och bruna ben. Men just nu tycker jag att själva ordet sommar betyder "krångel".

Missförstå mig rätt, jag gillar verkligen sommar. Men hösten toppar poppislistan över årstiderna. För ärligt talat så tycker jag att det inte finns en perfekt temperatur på sommaren. Antingen är det för varmt, för blåsigt eller ruggigt väder ute. Att gå barfota kommer innebära getingstick och fästingar som suger fast sig för att äta på mig. Att ta på sig för mycket på en lite kyligare morgondag kommer resultera till att man svettas ut all energi framåt eftermiddagen.

Jag börjar gilla att klä på mig, lager för lager. Dels älskar jag modet, dels älskar jag att kunna ta på mig mycket utan att förångas. Jag tycker om att sitta inne och kolla på serie med lite tända ljus, många gosiga filtar, varma sockor och att höra regnet smattra mot fönstret.

Att bära shorts eller kjolar som ständigt letar sig upp över rumpan är inget mer än obekvämt och charmlöst. Att istället ha på sig jeans eller sköna mjukisbyxor är däremot ett safe-card då man inte behöver oroa sig för att visa alldeles för mycket.

Jag kommer uppskatta varma drycker, doften av blöta blad som täcker asfalten och att mysa inomhus utan att känna skuld.

Likes

Comments

Postad i: vardag

​Nu är jag äntligen hemkommen ifrån skola, träning.. Ja allt! Visserligen har denna dagen varit absolut toppen, förutom det att jag har fruktansvärd mensvärk och typ förstört min höft hehe.

Har faktiskt endast haft tre lektioner idag, varav 2h håltimme. Gick då istället hem till min pojkvän så jag fick plugga lite hemma hos honom, käka och bara mysa. Sedan tillbaka till sista lektionen, hem igen till Oscar och därefter iväg till träningen med V for Victory

Likes

Comments

Postad i: vardag

Inte så glamouröst kanske, men jag har faktiskt ont i halsen och mycket plugg som behövs göras - så det är okej med andra ord att inte ha ett så glamouröst liv (eller ska jag säga söndag kanske?).

I vilket fall som helst så har jag haft en toppenhelg tillsammans med min pojkvän. Skräckfilmer, det okända, Youtube-klipp om övergivna mentalsjukhus runtom i världen, tacoslördag och lite sällskapsspel vid frukosten. Myyyys💕

Likes

Comments

Fler exempel på vad du kan läsa härnäst?
Kolla in mina senaste och populäraste inlägg nedanför!