Postad i: vardag

Godkväll mina älsklingar💋

Dagen idag har varit förvånansvärt bra, trots tråkiga ämnen i skolan. Frågan är hur pigg jag kommer vara imorgon? Det är nämligen så att vi, V for Victory, kommer börja med morgonträningarna - vilket betyder att jag behöver gå upp senast 05.00 :// Men det ska bli kul att få träna i stora idrottshallen! Det kommer bli heeelt annat.

xx

hey baby boo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: vardag

Nu är jag extremt trött och jag behöver nu verkligen en god nattsömn (eller, en toast hade ju suttit fint också för den delen). Jag skulle ha pluggat men det får jag väl spara till en annan gång. Håltimmar finns det gott om!

Men godnatt mina kära, hoppas ni får en bra morgondag!

xx

stupid, silly, childish girl

Likes

Comments

Postad i: vardag

Visserligen en grå måndag, men vad gör väl det när man väl är ledig? På en måndag?

Jag har nu satt mig framför datorn och börjat finslipa på min argumenterande text som handlar om att stoppa djurförsök. Den ska nämligen lämnas in idag och jag har inte haft tid att skriva på denna debattartikel under loppet av en vecka. I know, crazy huh?

Anyhowzie, jag önskar er en fortsatt trevlig måndag. Trevligare än min i alla fall, hihi.

xx

Likes

Comments

Postad i: vardag

Och då led denna torsdagen mot sitt slut. Och jag som nyss sa "fan, det är bara måndag?". Ja det är verkligen sant att tiden går fort när man har kul. Hur som haver så har jag lite tankar kring två saker.

1. Borde man eller borde man inte vara rädd för dessa clowner som går runt i alla olika städer?
2. Vad är det första man gör om man ser en clown mitt på gatan så som läget ser ut nu?

Fullt medveten om att detta inlägg låter sjukt flummig, men jag kommer faktiskt direkt från träningen och då blir man lätt flummig. I alla fall jag....

It's just some trees, man

Likes

Comments

Postad i: vardag

​Denna dagen har varit sååå efterlängtad. En dag där det är så himla chill i skolan samt att jag faktiskt kunnat åka hem direkt efter skolan och bara NJUTA av att göra ingenting. Åh gud, det rensade min själ.

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Okej, jag är så ENORMT TRÖTT på att killar som tar kontakt i mig ENDAST har i avsikt för att få ner mig på rygg. Liksom ursäkta, har jag något skrivet i pannan så som "kom och ta mig", eller vadå?

"Snälla, förklara för mig varför din snorre fortsätter resa sig efter detta"

Varför är just jag så jävla intressant, även fast jag gång på gång informerat dig om att jag har en pojkvän vars kärlek till mig är villkorslös och som jag också älskar villkorslöst VARJE DAG? Snälla, förklara för mig varför din snorre fortsätter att resa sig efter detta.

Jag skiter i blanka fan om du drar en tarzan, ligger med en tjej efter en utekväll, gör vad du vill så länge dina avsikter inte är att jag ska vara involverad i något utav detta.

Jag respekterar att du anser att jag är attraktiv, jag gör det. Men om jag respekterar det, då borde du respektera att jag har en pojkvän. Och att du inte SKÄMS när du säger "det han inte vet far han inte illa av" eller "en day off gör väl inget"? Det förklarar bara vilka LÅGA tankar du har om mig, att du ser mig som en leksak. En otrogen störd människa. Du är äcklig, du som skriver såhär till mig. Du och flera andra killar. Du är äcklig och respektlös som skickar bilder på din vidriga lem, för ärligt talat, tror du jag går igång på det?

Du som känner dig utpekad, vare sig du gjort såhär mot mig eller andra tjejer/killar - sluta. Du framstår som en patetisk idiot som varken vet ut eller in.

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Jag har ju ändå bloggat på denna plattform nu i snart 3 år, jag funderar starkt på att byta till exempelvis devote.. Jag vill dock ha kvar mina gamla inlägg, samtidigt som jag vill börja om på nytt. Vad ska jag göra?

xoxo

Likes

Comments

Postad i: mode

Verkligen såå himla kul när ens arbete uppmärksammas! Hvisk utnämnde nämligen denna stylingen till "incredible styling", hur glad blir man inte då liksom?

Ni kan se allt här.

incredible creating

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Två färgbomber, en mudmask, en fin pläd i fakepäls samt matchande kudde. Myyys!

Cozy or nah?

Likes

Comments

Postad i: vardag

Godkväll mina vänner och ovänner!

Denna måndagen var faktiskt riktigt bra då jag mest varit hemma hos min pojken efter mina två morgonlektioner. Sedan tränade jag vid klockan 5 med truppen. Så jäkla kul, varenda gång alltså! Jag får verkligen såå mycket energi av gruppen och självaste dansen. iiip!!

my hair is a lil' wet 

Likes

Comments

Fler exempel på vad du kan läsa härnäst?
Kolla in mina senaste och populäraste inlägg nedanför!