Ligger och kollar på veckans brott med pappa. Idag sover jag hemma ensam utan någon kompis. Tänkte kanske ändra bloggens design, fast det får vi se hur det blir med det. Snart är veckans brott slut så att då ska jag starta upp datorn och kolla igenom ifall jag hittar nån design som imponerar på mig. Inte säkert att jag överhuvudtaget hittar någon.

Gääsp.. Trött vet jag iallafall att jag är.. Längtar efter att få krypa ner i sängen för att få några timmars sömn. Ni får ha en bra kväll.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsJag och klara var barnvakt för en stund sedan så aa, vi fick lite belöning haha ..

Likes

CommentsVart sent igår så idag gick jag och Klara ut till maxi för att shoppa lite smått och gott. Är påväg hem nu och måste säga att de börjar bli fruktansvärt kallt utomhus. Buurrr...

Likes

Comments

Vart inte så mycket bloggande igår, men det kan bero på att jag och klara bakade hela eftermiddagen. Det vart kladdkaka och sen även amerikanska pannkakor. Jättegott! Annars gick jag bara ut sådär 20 minuter eller något åt det hållet.

Nu har jag äntligen fixat iordning mig inför skolan, äntligen! Jag har fått göra om min eye liner säkert fyrtioåtta gånger nu.. Har sovmorgon idag, vilket är skönt. Sedan slutar vi ganska tidigt också, 14:30.

Likes

Comments

Snart bege sig iväg till skolan, om sådär 10 minuter så skriver bara lite snabbt. Har gosat lite med Destiny nu på morgonen,ätit och sminkat mig.

Trött och lat, så idag fick det bli mjukiskläder, inte bara för att jag är trött och lat utan för att det är en lååång jävla skoldag med knappt några raster..

Likes

Comments

https://www.facebook.com/mathii.elvenhage