Jag var i stan med Amanda, Josse och Hanna. Vi skulle handla julklappar. Samma dag var Nellie Berntsson där, Hon stod utanför Tessie och skrev autografer och var med på kort. Det var jäääättemånga människor där så vi orkade inte ställa oss i kö för att få en autograf. Den som jobbade på Tessie delade ut tomma tessiekassar och vi fick varsin. Mot slutet av dan så hade Amanda och Josse handlat julklappar. Jag handlade inget men jag såg många saker som jag tipsade min mamma om att köpa till mig ;) xx.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj, jag glömde helt bort att lägga upp ett i lägg när det var tredje advent och jag glömde av att det var fjärde advent igår. Det blir en specialare med både tredje och fjärde advent, förlåt för att jag glömde x.

Dikt: När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran, och alla barnen räknar. Dan före dan före dopparedan.


Likes

Comments

Exakt vid denna stund är det det den 11 december 2013 och klockan är 9:10. Det här tillfället kommer inte komma igen på 1000 år så tråkigt om ni missade det. :) puss x.

Likes

Comments

Tog dem här bilderna igår när Emma och jag var påväg hem. Vi tog jäääätte många kort det här var dem som blev bra, tycker jag ;)

Likes

Comments

Idag är det andra advent! Herregud vad tiden går fort. Jag blev så sjukt glad imorse när jag kollade ut igenom fönstret och såg all den snö som fallit under natten, äntligen! Jag hoppas ni har haft em bra dag idag på andra advent och att ni längtar lika mycket som jag till den tredje. Puss x.

Likes

Comments

Det snöaaar!! Äntligen jag är så glad för att det snöar innan jag ska till jul på Liseberg med min klass. Det är ett projekt och alla måste ta massor av kort så jag kommer lägga upp dem som blir bra :)

Likes

Comments

Första advent redan herregud vad det här året har gått fort! Jag längtar till den 13 december för då kommer alla nior i min skola att uppträda med ett luciatåg. När jag går i nian får vi se om jag ska va med eller inte. Jag tänker iallafall inte vara lucia det skulle va as pinsamt och jag skulle bara bli knall röd i ansiktet :/ men jag vill vara med för jag älskar att sjunga. Hoppas ni alla har haft en fin advent puss x.

Likes

Comments

Det är December redan, det är sjukt va fort det här året har gått! man märker tydlig att julen närmar sig ännu mer nu när första advent redan har varit och andra advent är på ingång. Varenda hus jag går förbi har något pynt i trädgården det tycker jag är jättefint det ger verkligen julkänsla. Jag vet inte riktigt vad jag önskar mig i julklapp förutom en lycklig tid men det får jag klura ut senare. Pengar är ju aldrig fel :). Vi får hoppas att det snöar på julafton puss x.


Likes

Comments

Idag är det låttisdag igen och låten jag har valt heter Riff off och är en scen ur filmen Pitch Perfect som många av er säkert redan har sett :).

Likes

Comments

Nu är det äntligen 1 november och den blir kallare och kallare för varje dag som går. I helgen köpte jag en jättefin marinblå vinterjacka och vinterskor(boots). Jag är jättenöjda och längtar tills jag får använda dem. Sen ska jag köpa en mössa också på madlady.se som jag tror kommer passa bra. Puss x.Likes

Comments