Har under eftermiddagen spenderat ett par antal timmar i badrummet. Jag har skrubbat hela kroppen, låtit håret suga i sig en hårmask, målat naglarna, färgat ögonbrynen helt enkelt fräschat upp mig lite då jag kände att det behövdes. 

Nu ska jag kryper ner under täcket med en skål med vaniljyoghurt och kiwi. Ska tända lite ljus och kolla på en mysig Disney film! Hoppas ni har haft en underbar måndag, jag har som sagt själv tagit det väldigt lugnt vilket har varit behövligt. 

PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En underbar höst-morgon!

Började min morgon med att rusa till tandläkaren då jag hade mitt återbesök efter 3 månader utan tandställning! Jag kommer aldrig någonsin ångra att jag tackade ja till räls, kan vara det bästa beslutet jag någonsin fattade. Nog om det idag är det måndag och solen skiner vilket får mig på strålande humör. Idag hade jag bara tänkt att ta det lugnt, plugga matematik och kolla film. Jag känner att jag behöver en sådan dag.. Hur startar ni eran vecka?

Lite senare idag kommer det ut ett inlägg om mina mål framöver så håll utkik efter det!
PUSS

Likes

Comments

Mhmm.. Scones

Tyckte jag förtjänade en lång sovmorgon imorse tillsammans med min pojkvän, då jag kom hem såpass sent igår från jobbet. För tillfället sitter vi mätta och belåtna efter en underbart god scones-frukost och kollar Bron, en väldigt bra och spännande serie om ni frågar mig.

Vad jag ska hitta på idag är ännu oklart..
Han spelar fotbolls match senare och jag kommer antagligen spendera min fredag kväll hemma med godis och film. Jag kikar in här lite senare igen och uppdaterar er!

PUSS

Likes

Comments

Godmorgon!

Älskar dessa mornar där man bara kan andas i nuet och ta det lugnt. Jag har legat och dragit mig en stund i sängen samtidigt slö kollat mina favorit Youtubers. Ska alldeles strax resa mig upp för att hämta en skål med vaniljyoghurt och banan är så himla sugen på det, måste vara den mest enkla och samtidigt goda frukosten någonsin.

Lite senare ska jag börja fixa i ordning mig för att åka till jobbet. Idag jobbar jag stängnings pass på Espresso House, vilket betyder att jag kommer att komma hem ganska sent och därmed förblir bloggen tom resten av dagen tyvärr.

Ha en underbar Torsdag nu som dessutom bjuder på sol den 1 Oktober här i Göteborg.
PUSS

Likes

Comments

Vad roligt att du kikar in här!
Mitt namn är Tessa Bauer och jag är 19 år gammal för tillfället bosatt i Göteborg. Jag gick detta året (2015) ur Gymnasiet där jag läste ekonomi/juridik as you care, right? Jobbar just nu som Barista på Espresso House och tycker det är stört kul. Mina framtids planer är ännu oklara men jag tar en dag i taget och har inte bråttom med livet för tillfället.

Vad ni behöver veta om mig?
Jag har en pojkvän, jag är för det mesta alltid glad, jag har hästar som ett av mina fritids intressen och ridit sedan 11 år tillbaka, jag älskar att resa, jag är tysk men har aldrig bott i Tyskland och jag har nyligen fått upp ett intresse för smink och skönhet.

Nu kör vi igång denna bloggen och jag hoppas du hänger med!

Likes

Comments