Morgen is de dag dat ik 20 jaar word, en dat is reden voor een feestje! Na al zo'n vijf jaar niet meer mijn verjaardag gevierd te hebben leek het mij tijd om weer eens iets leuks te organiseren. Een goed excuus om nog even met iedereen bij elkaar te komen voordat ik binnenkort een half jaar naar Stockholm vertrek!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Lepeltje lepeltje, één van mijn favoriete foodfestivals was opnieuw terug in Amersfoort. Afgelopen weekend heb ik hier weer heerlijk gegeten en gedronken met Willemijn en Rachel, till next time!

Likes

Comments


Zaterdag!! Tijd om een nieuwe koffietentje uit te proberen. Bij Coava wordt koffiebranden gecombineerd met eigengemaakt ijs, drankjes, eten en lekkernijen. Alles is vers, zonder e-nummers en voor suiker wordt zoveel mogelijk een alternatief gebruikt. Ik probeerde de cappuccino en de pecan brownie uit, Rachel koos voor de chocolade melk en de cheesecake. Wij komen hier zeker terug! Likes

Comments

Mijn favoriete shorts in de zomer zijn de Levi's 501. De high waisted shorts zijn super comfortabel en te koop bij bijna elke vintage winkel. Ik kocht er een bij het Kaufhaus in Utrecht en een bij Episode in Amsterdam. 

Likes

Comments


Thank God voor het studenten OV! Voor acht euro gingen wij vandaag met de trein naar Antwerpen om alle highlights van de stad te bekijken, of eigenlijk gewoon wafels te eten. Tip: vraag wat locals naar de mooiste plekjes in de stad en je bent gegarandeerd van een leuke dag!

Likes

Comments