Förra veckan åkte jag på en väldigt behövande kryssning tillsammans med min moster. Vi åkte på en 48 timmars kryssning till Helsingfors, vilket innebär att man får gå ut på stan i Finland under 6 timmar. Det är så mysigt där! Det är ett land som jag skulle kunna flytta till. Vi gick runt och småshoppade, handlade Bubble Tee och tog en massa bilder.

På båten vart det lite häng, drack lite cider, spelade och handlade inne på båtens Tax Free. Det var en lugn och avslappnande resa med mycket god mat och goda drinkar. Då bilderna inte är överförda till datorn så får ni nöja er med en selfie.

Nu är det dags för mig att gå ut och powerwalka så vi hörs senare!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Skoälskare. väskälskare, sminkälskare och klädälskare. Mitt rum börjar bli katastrof måste städa upp och rensa garderoben en sista gång för i år. Har alldeles för mycket grejer, skor har jag rensat och ska sälja en massa klackskor som aldrig är använda typ. Fyller snart år och allt börjar pli positivt. Snart åker jag dessutom och hälsar på papi igen med min kära vän Honey så året slutar bättre än det startat! 😘Likes

Comments


Bilder från både centrala och södra London. Denna stad är inget mindre än kärlek vid första ögonkastet 💗

Likes

Comments

Nu har jag checkat in via mobilen, soft! 

Tänkte slänga upp en låt som sjungs av den unga mannen Vedo. Han är en nykomling och jag har fastnat för hans röst, laddat ner en massa av hans covers och lagt in dem på mobilen. Så här spenderade jag min resa hit och så läste jag dessutom min bok hihi. Just nu spelar jag Kardashian spelet och ska strax gå och dricka liite juice. Allt är klar inför imorgon och ja det känns bra! 

NO STRESS Likes

Comments

Hur har ni det? Själv har jag det bra! Imorgon är det hemfärd vilket innebär att jag inte alls kommer att kunna blogga. Trist men så är det, inget internet suger. Har precis kommit ut ur duschen och ska nu packa lite till. Ikväll packas det sista, men nästan allt är nu nerpackat förutom det som är nytvättat och hänger på tork. Hur ser Sveriges väder ut? Här regnar det, haha ja det är ju England.. Men idag är min sitta inne dag, hade inte tänkt gå ut idag då det är min sista dag här så tänkte jag bara slappa, packa och prata med alla. 

Har ni testat det nya Kardashian spelet på Appstore? Haha är typ beroende av det, rätt roligt faktiskt. Man gör en gubbe och blir sedan vän med Kim. Besöker Hollywood och försöker bli kändis 😄. 

En bild på mig och tjejerna ifrån Lördagens rus 😘

Likes

Comments

Dålig uppdatering? Jag vet, förlåt men har varit ute hela dagen. Kom hem vid sju tiden och åt lite. Har dessutom packat och skypat med en massa människor. Oxford ägde som vanligt. Har en massa bilder att visa er men väljer att slänga in dem imorgon då jag har en massa kvar att göra. Ska snacka klart med Idur och sedan ska jag ta mig en dusch. Vart tog min handduk vägen? Ja, det är en bra fråga! 😁

Likes

Comments

Onödiga kommentarer raderas. But please do comment good stuff!