Här är jag och njuter av min resa.
Imorse bjöds det på en frukost buffé. Det slutade med en extrem mat koma och en massa sömn. Kunde inte somna igår så sov ca 30 minuter i natt. Vi kan väl säga att efter frukosten så somnade jag pladask i sängen. Sovit nästan hela dagen hehe. Men det var skönt ska ni veta. Hoppas att ni har haft en underbar dag!
P U S S

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hello my friends and enemies.
Idag har det varit en fullspäckad dag. Började dagen med ett gympass och avslutade den med en promenad. Däremellan har jag mest tagit det lugnt för om imorgon bitti drar jag iväg på kryssning. Åker från hamnen 7.45 och kommer hem på Onsdag morgon vid 6.30. Ser fram emot en massa avkoppling och god mat. Känns så bra att ha kommit igång med träningen och kosten också. Så spännande att se vad de här sista månaderna på året har att erbjuda!
Vi hörs imorgon till havs om mottagningen tillåter. Annars Onsdag med en massa fina bilder.
G O D N A T T

Likes

Comments

Inleder detta inlägg med två mobil bilder. Hade tyvärr inte med mig kameran igår. Men startade dagen med att vakna rätt tidigt för att möta min bästavän och hennes mamma inne i stan. Vi tog oss ut till Djurgården och åt en riktigt god lunch på Ulla Winbladh. Där spenderade vi en timmes tid med en massa prat. Efter det så promenerade vi vidare till Gröna Lund. En hel dag med massa karuseller så kan väl säga att jag var både trött och snörrig när vi åkte hem. Men det var en riktigt trevlig dag!

Likes

Comments

Denna kvinnan sjunger så vackert. Och inte nog med det, utan denna låt skär sig in i hjärtat på mig. Kan säga att en del av mig känner nästan som att det är jag som sjunger låten. Den säger mycket om min egna vardag. Ha en fin lördags kväll!

Likes

Comments

Den 11 Juni bestämde jag mig för att bjuda min bästavän på en födelsedags resa till Zakynthos. Vi behövde båda komma bort från verkligheten och bestämde oss för att att åka till Grekland. Vi drog den 13 Juni och var oss iväg på en otrolig resa. Vi spenderade nästan varje dag på stranden och solade. Jag brände sönder hela mig men det var det värt. En oförglömlig vecka. Vi träffade på två norskor som vi pratade mycket med. Vi åt en massa god mat. Speciellt Gyros då det var Idas stora favorit. Vi hamnade i staden Argassi som är en väldigt liten stad. Det är en extremt liten stad så det var lätt att hitta runt. I alla fall jag hade det riktigt skoj! Vi både har växt mycket som människor efter denna resa och vi båda fick det vi behövde. En hel vecka utav avkoppling.

.

.

.


Likes

Comments

Hej mina vönner.

Hoppas att ni alla har fått er en god natt sömn. Jag har själv legat och gnisslat tänder hela natten så det gör lite ont i käken för tillfället. Hehe.. Är det någon som har planer för dagen? Det har inte jag. Sååå rastlös.. Skulle nog behöva gå ut på en lång promenad. Men först ska jag ta och slänga i mig lite frukost eller kanske bara en kopp te. Känner mig rätt utsvulten. Jag överväger till och med att dra mig iväg för ett gympass men känner mig mer sugen på en promenad. Aja, vi får väl helt enkelt se vad jag bestämmer mig för att göra.

Detta väder gör mig inte direkt på topp humör men nu ska vi inte klaga. Ha en underbar dag hörrni! 😃


Likes

Comments

Tänk om man ändå bara fick vara den man är utan att folk skulle dömma en.

Alla rykten som sprids, all skitsnack bakom folks ryggar, alla som hugger en i ryggen, å allt j*vla hat. Tänka sig om allt detta bara skulle kunna försvinna. Till alla som inte tycker om mig. Ingen har tvingar er att finnas kvar för mig. Det är ju bättre att vara ärlig om att man inte tycker om någon. Jag menar sanningen svider men säg istället det direkt i mitt ansikte: "Jag tycker inte om dig för att du snackar för mycket gojja om mina vänner". Inte ens jag skulle vilja umgås med en sådan människa. Ta en minut, andas in ett djupt andetag och tänk igenom allt du gjort i livet. Har du någonsin mobbat någon, eller tryckt ner någon annan individ? Var det för att få dig själv att må bättre? Känna dig som en i gänget? Eller för att bara synas? Det brukar vara något i den stilen. Jag vart mobbad som barn. Men jag tror nog att dem människorna som gjorde mig illa mår dåligt eller i alla fall har gjort det senare i framtiden p g a det dem utsatte mig för. Visste ni att de flesta kändisarna vart mobbade som barn? Det är oftast de personer som mår dåligt som skriver dem bästa låtarna. Vi omvandlar våran sorg till något värdefullt och speciellt.

Jag är snart tjugo tre år gammal och jag har alltid älskat religioner och kulturer. Men som vuxen har jag också förstått att mycket kultur krockar kan tära på dig inifrån. Vi alla har olika lagar och regler, men det betyder inte att min är viktigare än någon annans. Men skillnaden mellan kanske mig och någon annan är att jag kan tänka utifrån min egna box. Vilket många andra människor kan ha väldigt stora problem med. Vilket slutar med konflikter som aldrig löser sig.

Alla har vi olika åsikter om vad som är fint och mindre fint, vad som r okej och inte okej, vad som är fel och vad som är rätt. Men vet ni vad? Vi alla är människor. Och vi är EXAKT lika mycket värda. Spelar ingen som helst roll om du är tio år äldre än mig. Jag har fortfarande lika mycket rätt som vilken annan människa som helst att förklara vad jag tycker och tänker och berätta om hur jag mår. Men det här existerar inte hos alla och jag förstår det. Men om inte du tänker möta mig halvvägs så tänker inte jag lägga mig i dina problem.

Vi kan alla yttra oss om terrorister, rasism och andra saker som är väldigt offentligt för media. Men tänk också på vad och vem som gömmer sig bakom dessa skandaler. Jag säger inte att jag har bra koll på politik men det betyder också att jag inte kan säga mer än vad jag tycker och tänker om det. Men om någon försöker att trycka ner mig för min åsikt så tänker jag streta emot. För jag har som sagt en lika stor åsikt som alla andra.

Tänk på att allt du gör i vardagen kan vara en världs förändring för någon annan. Vi kan ta Gröna Lund som ett exempel. Alla barn som kommer gråtandes till mina spel och berättar om sina olyckliga händelser. Som alla vi VUXNA vet så är det inte 100% chans att man vinner i spel. Men att förklara något sådant för ett litet barn är inte alltid lätt. På jobbet är min största uppgift att få ALLA barn att känna sig speciella. Om dem vinner låter jag dem känna sig värdiga det pris dem fått, som att dem var den ENDA som vunnit under hela dagen. Och om dem inte vinner så ger jag dem den bästa high fiven som jag kan ge och få dem att förstå att även fast dem inte vunnit så är dem helt fantastiska och bra. Ingen annan kan någonsin ta det ifrån dem. Det är inte många barn som springer ifrån mina spel gråtandes efter det. Men det är för att jag vill att under deras kanske enda dag på Grönan för detta år så vill jag att dem får den absolut bästa upplevelsen någonsin.

Den personen jag har åstadkommit är en stark och självständig individ. Jag kan äntligen se mig i spegeln och säga: "Fyfan va du är bra! Du har kommit så långt och blivit en sådan fantastisk individ."

Och även fast jag inte är perfekt så är jag mig själv. Vilket är det viktigaste. Jag kämpar varje dag för att bli ett stepp bättre som människa. Men, inte för någon annan än mig själv. Den personen som jag blivit är unik. Och om någon inte kan acceptera mig för den jag är så kan dem vända sig om och ta bakvägen ut. All negativitet som jag fått stå ut med, all skit som jag har tagit, är nu över. Ingen kan bestämma över mig eller vem jag ska vara för jag är en vuxen människa på hela tjugo två år. Så ett fett HAAAAADE ger jag till alla som nu väljer att försvinna ifrån mitt liv. Ha ett bra liv utan mig. Jag kommer definitivt att ha ett helt hej dundrans bra liv utan er i alla fall. Tack till alla er som stöttar och ställer upp. Ni är dem positiva änglarna som varje individ behöver.

Kärlek till er ❤


Likes

Comments

Veckan innan Alla hjärtans dag i år så satte jag mig ner och gjorde en sminkning för kärlekens dag. Den blev rätt bra faktiskt. Hade jag gjort den idag så hade jag ändrat en hel del saker. Hade för det första använt mig av color-correcting. Imorgon är det dags att söka skola. Detta är vad jag brinner för. Dags att gå vidare och göra det som jag älskar. Ni förstår inte hur taggad jag är för det nya kapitlet i mitt liv.

Heja mig, heja mig!

Btw, läppstiftet är Kylie Lip Kit: True Brown K.

Likes

Comments

Som rubriken lyder så vill jag bara ha en hel dag med lugn o ro. Det enda som jag kan tänka mig att göra är att dra till Mallis och köpa en Naked Juice Bar. Men så lär kvällen inte att sluta. Jag ska nog dra mig iväg på en liten tjejkväll faktiskt. Dricka något glas cider och äta god mat. Bara njuta av min lediga dag.

Imorgon är sista rutindagen på jobbet. Sedan jobbar jag bara någon enstaka dag någon helg. Men inga fler veckodagar. Så ska passa på och njuta i en vecka och söka skola. Är så taggad att få saker gjort. Blir så mycket gladare när saker händer i mitt liv. Att bara stå och stampa på ett ställe är ingenting för mig. För jag är en extremt rastlös själ. Men nu ska jag ta och sminka mig lite inför kvällen och möta upp en vän för att köpa lite middag.

Ha en fin kväll allihopa! ❤

Likes

Comments

Onödiga kommentarer raderas. But please do comment good stuff!