Alltså jag har sådan tentaångest atm. Alltså på riktigt. Jag kan verkligen inte det jag borde kunna och nu är det mindre än en vecka kvar tills tenta och det är så mkt kvar jag måste få in i mitt huvud. Jag förstår verkligen inte hur jag kan ha pluggat så hör mycket och inte förstå mer! Det här tar hårt på mitt självförtroende. Jag trodde verkligen jag låg bra till, tills jag började göra en gammal tenta... Vill faktiskt nästan gråta lite hehehe höhöh huhu, typ.

Till råga på allt börjar helgen närma sig också med massor utav planer som jag egentligen inte alls har tid med.. Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta. Men steg ett är att jag tänkte gå och lägga mig nu i halvbra tid så får jag gå upp och plugga strukturerat imorgon. Jag får panik av tanken om hur mycket jag ska kunna vilket ger mig mer panik över hur mycket jag inte kan, vilket i sin tur ger mig panik över hur få dagar det är kvar till tenta. Med andra ord är detta inte en jätteskön känsla. Jag hoppas helt enkelt att morgondagens plugg blir 10 gånger bättre än dagens och att jag vaknar upp superpigg och smart!! Då menar jag jättesmart! Plzzz!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu har det varit lugnt med mina hårproblem ett tag, men nu är dom tillbaka! Tro inte att dom försvinner och när dom finns så får ni veta det, hääh varsågoda. Min present till er.

Det är nämligen dags att ta ut min förlängning och jag är inte helt säker på om jag vill fortsätta min nuvarande hårfärg eller inte. I know, big problems, right? Vet att jag inte är ensam med att ha de här problemen, vilket ändå känns ganska skönt. Men alla behöver lite omväxling ibland, och jag tror att jag redan är där. Jag tycker att min nuvarande hårfärg är aningen mörk och eftersom vi går mot vår snart (är ändå januari hehe), funderar jag på att faktiskt göra det lite ljusare. Det kan iallafall vara en bra tid att börja om jag vill ha det ljust till sommaren då det just nu är väldigt mörkt..! Min tanke är att dra i några ljusa slingor, mestadels i topparna, med några få som går hela vägen, just för att ta det stegvis. Vad tror ni? Är nämligen nästan lite sugen på att bli ljus till sommaren, ljusare än vad jag varit på väldigt länge... vad tror ni? Kan det vara något?

Likes

Comments

Eftersom jag inte gillar klangen av nyårslöften så introducerade jag förra året nyårsmål för vad jag siktade på att uppnå 2017. Problemet var bara att mina nyårsmål inte riktigt matchade varandra.. ni kan läsa mer om dom här

Mina mål för förra året var att:

  • Fokusera på jobb
  • Spara pengar
  • Resa
  • Plugga
  • Träna

Det roligaste med mål är att du har något konkret att titta tillbaka på. Du kan se vad du ville göra och nu efteråt kan jag se hur långt jag kommit.

Jobb. Under våren och sommaren var det 100 procent fokus på jobb, men det var inte riktigt tillräckligt. Jag hade som mål att bli årets Dressmann Forward, men jag blev slagen på fingrarna av bla, min kära kollega och om det är någon som förtjänar platsen så är det han! Men jag behöver utmaningar och utveckling och jag kände att jag inte fick tillräckligt av det på Dressmann längre. Ni som känner mig vet att jag älskar Dressmann, men jag måste lära mig något nytt! Så därför bestämde jag mig för att söka till högskola/universitet!

Spara pengar har jag faktiskt lyckats med, inte så mycket jag ville, men helt klart en bra bit på väg! Plus att jag vågat börja investera en del i aktier!

Resa. Jag gjorde min andra resa till Miami, USA och hade 10 underbara dagar tillsammans med mina tidigare EF vänner, sjukt kul och hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen!

Studier. När alla fick sina intagningsbesked satt jag där med min reservplats och försökte att intala mig själv om att inte bli besviken om jag inte kom in. Jag hade en ganska bra plats, men hur många tackar nej? Sen 3 dagar innan skolan börjar fick jag beskedet att jag kom in! Hela min värld vändes upp och ner och än så länge har jag inte ångrat det en sekund!!

Träna. Har jag faktiskt lyckats med delvis, inte helt så kontinuerligt som jag kanske önskat. Men jag har nog aldrig tränat såhär mycket som jag gjort 2017!

2017 har med andra ord varit ett fantastiskt år för mig, jag har lärt känna mig själv, jag har utvecklats, vågat chansa, tagit utmaningar, och umgåtts med underbara människor! Om 2018 blir bara hälften så bra så kommer jag vara mer än nöjd!

Likes

Comments

Det gick faktiskt så mkt fortare än jag trodde och målarna var klara redan i Onsdags!

Eftersom vi inte har någon borr att göra hål i betongen med så har vi inte fått upp några gardiner eller tavlor ännu. Tror det kommer få bli ett januari projekt, om vi inte lyckas låna en av någon här nere.

Missade som vanligt att ta en helt förebild hahah, så ni får nöja er med en när allt är inplastat. När vi ändå hade allt i mitten som om vi skulle köra hela havet stormar, så det blev det lite ommöblering när vi ändå var igång!

Det blev så mycket ljusare och känns nästan ännu större. Måste se till att det blir en tripp till Ikea efter jul också, är fortfarande massor som vi saknar och det är ganska tomt om man bortser från soffdelen. Kommer ju dock få köpa typ en grej i taget när studentbudgeten inte är den bästa... Härliga tider! Såå vi lär ha en komplett lägenhet lagom till examen ungefär hahha! Den som väntar på ngt gott... 😅

Likes

Comments

Gårdagens pass kommer vara painful för mina ben imorgon. Har känt av träningsvärken idag redan så lär vara crazy imorgon bitti när jag vaknar. Men fick till ett bra benpass igår där jag ökade alla mina vikter, så var helt slut, men nöjd när jag kom hem! Så nice!
Hade tänkt köra ett pass armar idag, men var på Safirs plugg kväll så var för trött när jag kom hem haha. Lyckades med hjälp av några fina själar få in matteduggan som skulle vara inne idag, så helt klart värt! Får försöka köra imorgon istället efter Luciatåg, plugg och möten, kommer bli fantastic!

Likes

Comments

Det är redan en ny vecka och den här är inte lika uppbokad som förra, vilket är lite skönt.

Den här veckan kommer jag troligtvis hänga i bibblan så mycket och så länge det bara går eftersom vi har målare hemma som ska tapetsera om. Vilket betyder att det är kaos här hemma. På riktigt, jag har ett köksbord, om ens det imorgon, resten är inpackat i plast.... Men (förhoppningsvis, har inte sett tapeten än dock, lite panik) kommer det att bli superfint! Är så taggad på att det ska bli klart, men skulle kunna hoppa det här läget när allt är en ända röra haha!

De ända planerna jag har för veckan är att komma ikapp med studierna så jag kan hinna jobba lite i jul. Troligtvis kommer jag kunna vara hemma nästan 3 veckor så jag kanske till och med kan hinna träffa lite folk emellan allt plugg och jobb, jippi! Ska bli lite skönt och ger mig lite extra tagg att plöja mig igenom den här veckan och min Externredovisning! Nu kör vi!!

Likes

Comments

De senaste veckorna har jag planerat en bartömningssittning och jag och min styrelsevän Nora har slitit som djur för att få denna sittning att gå runt! Vi lyckades inte helt, men vi fick till en riktigt kul sittning med "wild west" tema och många supertaggade studenter, så roligt! Dock så var det halvt mobilförbud (vilket jag egentligen tackar för eftersom det inte lämnar några spår efter kvällens fantastiskt fina spex haha) under kvällen. Om man använde mobilen var det risk för lamboduell, vilket man helst vill undvika, så jag har verkligen inga bilder alls från igår. Jag hittade 3 stycken på Martins mobil som jag snodde, men de är de ända. Inte är dom speciellt vackra heller, men det är vad jag kan bjuda på!

Nästa event ska det bli mera bilder både, innan under och efter!

Likes

Comments

Nu är jag äntligen hemma efter en hel dag på campus, har fått lite gjort idag faktiskt, både skolarbete och styrelsearbete vilket är en förbättring mot igår då det bara blev styrelsearbete..

Har stått ett tag och sålt biljetter till våran sittning nu på lördag. Sedan har jag försökt mig på att bokföra i Visma. Inte helt lätt, inte jättesvårt heller (fast jo egentligen, men vill inte erkänna hähä), men det är en jäkla massa konton att hålla redan på!

Sedan har det varit val för vår andra ekonomiförening här på skolan SköEkon och det blev (efter mycket om och men) ett grymt gäng!! Ska bli så kul att få arbeta tillsammans med dem nästa år!! Kommer bli så himla bra och är så sjukt jäkla taggad!!

PS. Bilder lånade av #ekonomisektionensafir #safir DS.

Likes

Comments

Full moon sittning! Hittar fortfarande färg lite här och var här hemma 😂

Likes

Comments

Söndag igen och jag känner mig faktiskt redo för nästa vecka. Den här helgen bjöd på full moon sittning i fredags och lördagen och söndagen har bjudit på korta jobbpass. Sedan har jag inte gjort så mycket mer än att tagit det lugnt hela helgen. I lördags ska jag ändå erkänna att jag var lite trött från fredagen... den var tuff! Men sjukt kul!

Nästa vecka börjar vi måndagen med externredovisning och nu ska vi äntligen gå ifrån de fantastiskt gammalmodiga T-kontona till att faktiskt börja bokföra via datorn! Woop woop! Inte en dag för tidigt!

Sedan på tisdag ska jag redovisa lite exempel på resmål för styrelsen angående vad som kanske kan bli en sommarresa, sjukt taggad!

Onsdagen bjuder på val till vår utomstående ekonomiförening Sköekon, ska bli sjukt spännande att se vilka som kommer sitta i styrelsen för nästa år! Sedan blir det ovvefix på kåren och fira!

Torsdagen och fredag SKA innehålla träning. Punkt.

På lördag kommer vi att hålla i Safir och Skösex bartömningssittning, som vi kommer jobba med hela veckan fram till lördag och på lördag för den delen! Men kommer bli såå kul, dock gissar jag på att söndagen inte kommer bli lika fantastisk...

Likes

Comments