Imorgon är det full fart! Jag är ledig från jobbet, men jag har matte lektion imorgon och ligger väl ganska exakt en vecka efter. Är inte helt hundraprocentigt säker på hur många sidor det är, mer än att det är X-antal för många (observera mina fina matematiska termer, läs underliggande ångest).

Efter matten har jag ett bankmöte, känner mig otroligt vuxen och viktigt samtidigt som jag känner mig extremt liten och obetydlig. Mycket konstig känsla som jag helst ska ha kommit över eller vänt till enbart viktigt och on top of the world tills imorgon. I alla fall något i den stilen.

När jag är klar med det ska jag åka och hämta min kära, underbara bil som äntligen har blivit lagad! Problemet är bara att jag måste lämna tillbaka bilen jag lånat vilket kommer kräva 2 personer och jag är tyvärr bara 1. Hur många gånger jag än önskat att jag varit 2 så är jag fortfarande bara 1, vilket gör det hela lite komplicerat. Jag håller dock på att smida lite planer på hur jag kanske skulle kunna lösa det här, jag säger inte att det går bra.. men jag har lite idéer som är värda att spinna vidare på! Tyvärr börjar tiden rinna ut och morgondagen närma sig allt för fort... men hörrni, önska mig lycka till för det kommer jag verkligen behöva...!

Likes

Comments

Jag verkligen älskar hur bra min #nouw30daychallenge gick, dvs inte alls hahah! Det var faktiskt riktigt illa!

Ja ja, alla utmaningar är inte rätt och den här va inte rätt för mig. Men en annan utmaning som jag i alla fall lyckades komma igång med och fortfarande håller på med är min danskurs som jag började med för ca 4:a veckor sedan.

Jag måste erkänna att jag inte har varit jättedålig på många saker i mitt liv. Jag har haft den turen att jag ändå alltid lyckats i alla fall halvbra med allt jag prövat på, fotboll kanske inte kommer in under den kategorin. Men förutom det så har jag ändå klarat av det mesta.

Så eftersom jag sagt att jag ska utmana mig själv i år så provade jag någonting som jag vet att jag är jättedålig på, men tycket verkar extremt kul. Dans. Jag testade det för ca 7 år sedan och gav upp. Men nu tänker jag att jag är äldre, mognare, och har ännu större vinnarskalle så är det något jag inte kommer göra så är det att ge upp. Så jag anmälde mig till en nybörjarkurs i Streetjazz hos Sway i Täby centrum.

Jag vill nu berätta för er att jag ALDRIG i mitt liv varit så extremt dålig på någonting som jag har provat på! Aldrig. Inte ens fotboll! Jag är stel som en pinne, mina fötter samarbetar inte med min hjärna och om jag ska lägga till armarna i den kombinationen så slår jag knut på mig själv. På riktigt, jag överdriver inte, jag är verkligen så dålig! Jag lägger ner 100% fokus under passet, men jag lyckas fortfarande inte att göra en stegkombination rätt.

Men jag tänker inte ge upp, om de så ska stänga av mig från passet så ska jag fullfölja de här 14 passen jag signat upp mig på. Tror det här är nyttigt, kommer definitivt komma starkare ur det här! Önska mig lycka till, det behöver jag haha!

Likes

Comments

Igår var jag på en förhandsvisning av Fifty Shades darker. Första filmen hade jag ganska höga förväntningar på eftersom jag hade hört så mycket om den, men blev tyvärr lite besviken när jag såg den. Tycker fortfarande den var bra, men det var inte den wow-känsla som jag hade velat ha!

Inför den här filmen hade jag tvärt emot, inga förväntningar alls. Utan jag hade inställningen att den kunde vara kul att se speciellt eftersom det var en förhandsvisning.

Dock blev jag riktigt blown away över hur bra den faktiskt var! Den blev säkert lite extra bra just för att jag inte hade några förväntningar, men den var verkligen grym! Jag älskar den! Den hade allt, kärlek, sex, spänning, oväntade turns och såklart en cliffhanger! Är redan taggad för nästa film och kommer garanterat se den här igen, antingen hemma i tv soffan eller på bio! Så även om du blev lite besviken över den första rekommenderar jag starkt att gå och se den här, sjukt bra!

Nyfiken? Se trailern här

Bildresultat för fifty shades darker

Likes

Comments

Nouw har startat en tävling för alla sina bloggare där man har chansen att vinna en resa till London. Det bästa med den här tävlingen är att du är med och tävlar om en resa till en av världens häftigaste städer samtidigt som du enbart bara boostar din blogg. Tävlingen går ut på att du under 30 dagar skriver minst ett blogginlägg om dagen för att helt enkelt bli en bättre bloggare. I ditt första inlägg skriver du vad du vill förbättra och om du har en speciell nisch! En riktigt rolig tävling och en bra utmaning speciellt för mig eftersom jag är allt annat än konstant i mitt bloggande.

Eftersom jag lovat mig själv att mitt jobb och min personliga utveckling ska vara huvudfokus 2017 så kommer det att vara min nisch. Hur får du dig att bli den absolut bästa versionen av dig själv? Jag vill se hur långt jag kan nå 2017 och jag vill dela med mig av det i min blogg. Det ger mig också lite extra push till att faktiskt göra det där lilla extra.

Så min ambition för de här kommande dagarna är att börja forma en plan till hur jag bäst tar mig dit, både steg för steg men också hur jag börjar sätta min plan i rullning. Det är trots allt första februari nu. Jag måste sätta lite fart!

#nouw30daychallenge

Vill du veta mer, Sidan hittar du här

Likes

Comments

Idag hade jag mitt första Matteprov, jag ska med ärlighet säga att jag inte hade toppat superbra inför det. Eftersom jag började matten ca en vecka efter alla andra, och det går fortare än vad jag trodde det skulle göra, så låg jag ca... 60 sidor efter inför dagens prov. Inte jättelyckat och inte jättebra förutsättningar för att få ett bra resultat.

Men eftersom jag har läst kursen förut och jag inte är en quitter (än hahha) så gick jag dit och skrev provet i alla fall. Kändes ändå helt okej när jag lämnade in det, och vet ni vad? Jag öppnade precis min mejl och såg att jag fått C! Det är inte ett A, men eftersom jag snittat mina matteprov på - E förut så är jag ändå rätt nöjd. Helt klart acceptabelt!

Nu är det bara köra vidare... och kanske hoppa över de där 60 sidorna jag ligger efter.. få en nystart liksom.. Det känns lite som att fuska.. men jag klarade ju faktiskt provet utan de 60 sidorna så då borde de inte vara jätteviktiga!

Likes

Comments

Jag har haft planer till och från på att plugga igen. Jag är inte helt säker på att det är vad jag vill, men jag tänkte i alla fall lägga grunden för att jag ska kunna göra det om jag känner för det.

Så jag ansökte till en eller egentligen flera mattekurser när jag kom hem från Miami och kom in. Dock fick jag reda på att jag kom in i måndags när kursen började... Så jag har inga böcker, jag fick ett schema igår som bara sträcker sig till imorgon och jag har redan missat 3 kurstillfällen. Jag är sjukt irriterad på kursupplägget och hur dålig planering det är, om man jobbar samtidigt så måste man kunna planera längre fram än 2 dagar. Så nu har jag lite panik över det här. Jag borde hinna plugga ikapp den här veckan om jag kan få information om vilken bok det är, men det kommer fortfarande vara utmanande att läsa matte på 100% samtidigt som jag jobbar... speciellt eftersom anledningen till att jag läser upp matten är för att det inte är/eller har varit ett av mina starkaste egenskaper här i livet. Så det kommer definitivt bli en utmaning! Men jag är inte rädd för utmaningar och som tur är råkar jag ha en pojkvän som faktiskt är väldigt mycket bättre på det än jag, så det kanske kan vara min räddning!

Likes

Comments

Tror ni jag kom ihåg datorn igår morse? Ofc not... Men när det inte blir som man tänkt sig så får man vara kreativ istället, så det löste sig bra ändå!

Idag har jag varit ledig från jobbet, men fokuset på dagen har varit att planera Steffs 25 års fest. Det kommer bli halvstort så det är rätt mycket saker att bestämma så som tema, upplägg, dekorationer, men sedan också lyckas få till det på ett bra sätt. Jag klagade ju lite över att temat var sjukt svårt här om dagen, 90-tal... Så med lite förslag och förvånansvärt lite övertalning så blev det röda mattan tema istället. Vilket jag (och de andra medlemmarna i teamet) tycker passar födelsedagsbarnet 100 gånger bättre!

Så dagen har spenderats med att googla på allt från bordsdekorationer till inbjudningskort. Vi har hunnit med att överdosera kaffe och irrat runt som yra höns i hälften utav Norrtäljes butiker. Men nu känns det som att vi har en bra grund och en bra tidsplan så det ska bli spännande att se vad vi lyckas få ihop! Fortsättning följer..

Likes

Comments

Idag har jag haft en ganska soft dag. Jag lyckades ta mig upp vid 8 för att träna. Riktig pain var det! Jag har inte kommit in i något flow även fast jag ändå hållit igång ett tag, varje pass är fortfarande extremt tungt och tråkigt. Men jag tog mig igenom det och förhoppningsvis är nästa pass i alla fall liite lättare.

Hade sen en rätt lugn morgon och chillade fram till jag började jobba klockan 12 och slutade klockan 17. Rätt soft dag , rätt soft måndag helt enkelt.

Imorgon är det jobb igen, men efter det så ska jag på ett snabbt möte så fort jag slutat, sen möta upp mina girls och planera Steffs 25 års fest. Hon ska ha 90-tals tema vilket är ett sjukt svårt tema. Har lite idéer och planer i alla fall, men ska bli kul att se vad de andra har kommit fram till. Om vi slår våra kloka huvuden ihop borde det bli bra..kan man tycka!

Återstår att se helt enkelt! Måste bara komma ihåg att ta med mig datorn imorgon.. kommer vara morgondagens svåraste mission!

Likes

Comments

Så nu är det 2017 hur känns det? Lättad? Skönt att få lämna ett kanske inte allt för bra år bakom sig? Skrämmande för att 2016 var ett av de bästa hittills och du inte vet om du är helt redo? Eller redo för att i år är året du faktiskt ska ta tag och göra allt du drömt om?

Jag älskar nyår, jag älskar hur ingenting är planerat och att du just nu kan göra exakt vad du vill, bara du bestämmer dig. En av sakerna jag älskar med nyår är nyårs löftena, eller som jag kallar det, nyårs målen (att kalla det löften tar bort det roliga och ger mig nästan klaustrofobi istället). Ta en stund och fundera ut vad som var bra med 2016 och vad du kunnat gjort bättre, men framförallt vad du vill ha mer av.

Jag tittade tillbaka på mina nyårslöften förra året, inför 2016 och kan inte låta bli att bli lite stolt över mig själv när jag inser att jag kan bocka av nästan varenda en. De mål jag satt upp inför 2016 var:

  • Ha betald semester
  • Åka på språkresa
  • Fortsätta träna
  • Vara ledig mer
  • Hyra ut min lägenhet

Okej jag fick ingen betald semester pga mitt fina snabba jobbyte i våras, men jag blev en erfarenhet rikare.

Resten däremot har jag lyckats med! 2016 var året jag faktiskt utmanade mig själv och gjorde saker jag inte vågat eller tillåtit mig tidigare. Jag har haft fokus på me myself and I och vet ni, det är okej att ha det och jag tänker fortsätta att ha det 2017! Se till att göra det du drömmer om och vara bästa möjliga versionen av dig själv varför skjuta upp det du kan göra idag till morgondagen?

Likes

Comments

Även om dagen idag inte var så effektiv så har jag tänkt att mina kommande dagar ska bli det. Nyårsafton är bara några dagar bort och som vanligt har jag några nyårslöften, eller kanske snarare mål som jag vill uppnå 2017.

1. Det här året ska jag fokusera på mitt jobb. Inte för att jag inte gör det redan, but I will step up the game. Jag ska jobba lite hårdare, göra det lite bättre och vara ännu mer professionell när jag gör det. Jag vill utvecklas och avancera!

2. Spara, spara, spara. För dom som inte vet det så bor jag hemma atm och det är inget fel med det. Faktum är att jag aldrig har trivts så bra hemma som jag gör nu, men jag känner mig lite för gammal för den här levnadsstilen. Så det här året kommer gå till att spara allt som går till en lägenhet! Ganska långt bort just nu, men det är ett mål!

3. Resa. Jag vill verkligen resa. Jag vet att det går emot både nr 1 och 2 på listan så jag har inte riktigt funderat ut hur jag ska lösa det än. Men jag hade det så otroligt bra i Miami och jag behöver verkligen mer av det. Så eftersom jag äntligen (förhoppningsvis) får mina första 5 veckors semester i år så är det fortfarande ingen omöjlighet... men allt handlar om prioriteringar.. alltid dessa prioriteringar! Gah vad jag önskar att jag var rik!

4. Plugga. Går också emot alla de tidigare nämnda punkterna och är troligtvis den jag är mest skeptisk till själv och är minst troligt att det blir av. Men jag vill ha en kandidatexamen inom ekonomi, marknadsföring eller affärer. Spelar egentligen inte jättestor roll i vilken av dem då alla intresserar mig. Som jag sa tidigare, jag vill avancera, lära mig nya saker.. om jag inte kan göra det på jobbet så kanske ett till varv i skolbänken är den rätta vägen?

5. Träning. Mest uttjatade nyårslöftet, men man måår så mkt bättre och jaa jag måste prioritera det bättre! Har lite planer på gång här, ni kommer säkert få höra mer om det om det går vägen!

Ja lite mål och funderingar till 2017, som ni ser kommer jag inte kunna bocka av alla, men om jag lyckas med i alla fall 2 av dem är jag supernöjd! Så bye bye 2016 och välkommen 2017!

Likes

Comments