Hej soulriders! Som ni vet skapade jag en klubb, men nu efter många om och men bestämmde jag mig för att upplösa den. Wow! Min klubb varade i nästan en vecka! Rekord? Haha, nej men jag kände mig helt enkelt inte redo för en klubb (plus att ingen ville gå med hehe) jag känner att just nu vill ja vara medlem i en klubb!

Det verkar Som Chris ska skapa den tillfälliga klubben "Misty Tails Legacy" men det är inte helt bestämt ännu. Blir det så att MT inte kommer tillbaks ska jag nog ansöka till Shady Pearls eller Shady Hawks osv! Vet att dem klubbarna är väldigt aktiva, vilket jag tycker om! Men jag hoppas ju självklart att MT ska komma tillbaka och att jag får vara medlem där!

Jag har suttit i flera timmar och redigerat och filmat min nya video!! den ligger uppe på kanalen nu, så de e bara att gå in och checka!

https://www.youtube.com/watch?v=r4tNIfbz08w

Hur fint är inte Jorvik på natten?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla Soulriders! Som ni vet så upplöstes MT. Vilket är hur tråkigt som helst då jag precis hade börjat känna mig hemma i klubben! Det är lite rörigt just nu och jag vet inte om klubbägaren till MT ska återskapa MT. Just nu verkar det iallafall inte som det, super tråkigt! Sedan har väldigt många andra av medlemmarna gått med i andra klubbar osv. Men vi svansar har varandra på discord vilket känns jätte skönt! Så vi går inte helt skilda vägar iaf!

Att rida runt klubblös kändes så sjukt konstigt! Jag saknar MT så sjukt mycket, visste inte att man kunde känna såhär över en klubb haha. Men det känns så tomt utan dem! Jag tog iallafall beslutet och skapade min egna första klubb! Dark Scorpions Legacy är nu skapad! Än så länge är det bara jag som är med i klubben hehe. Att skapa en klubb är verkligen svårare än det ser ut! Du måste få medlemmar. Och användare vill helst stanna i en klubb om det redan finns andra medlemmar, vilket gör det svårt att ens hitta dem första medlemmarna i klubben! Jag har iallafall skapat en hemsida och ett Instagram konto. Ni kan jätte gärna följa kontot på Instagram där det heter: @darkscorpionslegacy och Jag länkar hemsidan längst ner!

Så nu är jag klubbägare iaf! klubbägare med klubb utan medlemmar, tragiskt? Ja, ganska haha. Skulle ni vara intresserade av att ansöka kan ni skicka ett meddelande på DM eller gå in på hemsidan och ansöka! Skulle bli jätte glad om någon av er skulle vilja det.

Onsdags uppdateringen var lite av en besvikelse! Jag vet att starstable har mycket just nu, och jag vill verkligen att dem lägger ner tid på nya området osv. Men lite mer än en tävling tyckte jag ändå att uppdateringen kunde ha varit! Aja det är bara att vänta till nästa onsdag och hoppas på bättre! Förhoppningsvis blir det något med Halloween!

Juste! jag höll helt på att glömma! det absolut roligaste!!! Jag har startat en youtube-kanal och redan lagt upp mitt första videoklipp! Superroligt. Kolla gärna in klippet!

https://www.youtube.com/watch?v=-iMfLquzEuA

Dark Scorpions Legacy (DSL) Hemsida:

https://darkscorpionslegacy.wixsite.com/mysite

Tack för att du läste!

/Brooklyn


Likes

Comments

Hej alla soulriders! Jag hoppas ni mår super! Jag mår själv bra, dock så är ja lite skoltrött. Så fort jag kommer hem från skolan tar jag fram min dator och spelar sso och kollar Discord. Idag blev det lite av en chock att gå in på DC. Jag hann bara se "upplöste" och jag höll tummarna att det inte var det jag trodde. Misty Tails har inte varit samma klubb dem senaste eventen, eller det har inte direkt varit någon "Skillnad" men man har märkt att det varit tuffa perioder för vissa. MT har varit en sådan kallad "Drama-klubb" och haft mycket rykten. Först och främst, tro aldrig på rykten! Jag gick med i MT utan någon som helst aning om det "skvallret" som hade spridits om klubben. Jag tänker inte ljuga, när jag först gick med och fick höra vad folk sa om klubben blev jag rädd. Men jag är så himla glad att jag gav det en chans och sket i ryktena, för vet ni vad? MT är inget av vad folk skriver. Det är den mest gemensamma, kärleksfulla och roliga klubb jag nog någonsin varit med i! Så fort man är med dem får man ett stort leende på läpparna! Och ni som säger elaka saker om ägaren av klubben (Christelle Darkside) lägg av! Hon är en sådan stark person och stor inspiration. Hur hon orkar hålla igång klubben för oss, trots det jobbiga! Ett super stort tack till henne! Därför känns det så himla jobbigt att klubben upplöstes. Men det blev för mycket för Chris, Vilket jag tror alla förstår. Det är inte direkt enkelt att hålla i en klubb, speciellt inte när man går skolan samtidigt och behöver plugga eller jobba. Ja, Jag känner mig jätte ledsen över att klubben upplöstes men samtidigt gjorde Chris det hon tyckte kändes bäst för henne, och hennes välmående går ändå före klubben! Men precis som i sagor finns det alltid lyckliga slut! Låt säga att vara ifrån en svans är aldrig lätt, därför ville hon sätta ihop klubben igen men dock så har någon tagit själva "Misty tails" namnet, så kommentera jätte gärna eller breva mig om ni skulle hitta någon av medlemmarna eller ägaren till Misty Tails! Så nu ska hon göra en tillfällig klubb tills namnet är tillbaks, och tills den tillfälliga är klar så är jag Klubblös :( Känns så himla konstigt att inte ha event att lägga in in i schemat och att rusa till datorn klockan 18 för att inte bli sen haha. Jag är iaf glad att MT inte är över, klubben är som en familj för mig! Det skulle göra så ont om vi splittrades.

Det var det mest händelserika som hände idag, annars har jag bara levlat lille Dark och han är nu officiellt level 15!! Känns så skönt! Imorrn börjar jag nog levla antingen min Jorviska-ponny "Silvershadow" eller min islandshäst "Silentbeauty". Vi får se helt enkelt. Och så har vi Quarten jag funderade på. Jag funderar fortfarande och vet faktiskt inte, men även om jag hade varit 100% säker på att jag vill ha den hade jag nog väntat lite. Det är ju ändå en häst man köper ;)

Tack hörni! och glöm inte, onsdagsupd imorrn!

/Brooklyn

Likes

Comments

Hej alla Soulriders! Jag måste verkligen börja planera mina blogginlägg mycket bättre, Känns som jag alltid postar så sent haha. Eftersom gårdagens levling var så rolig så passade jag på att göra alla tävlingar med Dark idag igen! man måste ju passa på när man fått intresset. Jag vet inte varför jag tyckt det varit så jobbigt att levla hästarna tidigare. Det är ju jätte roligt! Och lite avkopplande. Jag satt med Hörlurarna på och hade Haley Rainstorms Live på i bakgrunden. Supermysigt!! Så hoppades man ju självklart på att få råka stöta på henne när hon red runt på Jorvik. Men hon har ju lika mycket tillgång till ensamtid på spelet som vi, så jag bestämde mig för att bry mig om mitt eget och låta henne rida ifred (inte för att jag brukar rida efter henne haha.). Fram mot kvällen var det Event med MT! Och idag var det planerat att Eventet skulle hållas med en annan Klubb "Misty Toads". Tyvärr så var dem tvungna att ställa in pga privata skäl, Super tråkigt verkligen! Hade sett fram emot det här eventet sen i söndags haha. Men det kommer fler chanser och förhoppningsvis får vi ha vårt event tillsammans någon gång i framtiden!

Instruktionerna till dagens event var "färgglada" kläder, Så jag fick rota fram något ur garderoben som var någorlunda "färgglatt" och jag tyckte jag lyckades rätt så bra, vad tycker ni? Och anledningen till att vi blev så färgglada svansar var ju självfallet för att vi skulle Leka "under hökens vingar, kom". Verkligen super kul, men man blev väldigt trött efter ett tag. Vilket märktes på oss alla haha. Men vi stod ut och lekte leken i över 50 min. Jag var tyvärr tvungen att lämna eventet efter 55 min, då jag var så pass trött och inte orkade mer. Men verkligen ett mysigt event <3

Min snygga outfit! haha

Likes

Comments

Hej alla Soulriders! Idag var jag så pass duktig att jag gjorde alla tävlingar. Levla hästar är verkligen något jag tycker är JÄTTE tråkigt. Det är inte tråkigt i sig, det är bara det att när man har gjort samma banor varje dag i några år så blir man rätt trött på det haha. Levlingen idag var faktiskt oväntat kul. Jag tog DarkDesire min Hannoveranare som var level åtta och levla upp honom till level tio. Kände mig så sjukt stolt efter!! Det var så himla skönt att bara sätta på sig hörlurarna och lyssna på musik och sedan göra olika tävlingar på Jorvik. Låter det galet? haha. Längtar till imorgon och att få levla honom igen! Sedan hände inte så mycket mer fören Klockan sju, då Klubben möttes upp i Valedale för att samlas och påbörja dagens Event. Vi körde tävlingsevent vilket var hur roligt som helst! och det märktes att vi alla verkligen tyckte det! Vi var uppdelade i lag, Röda laget och Blå. Där av mina "snygga" Jullindor haha. Blåa Laget van dock både dagens och gårdagens Event som även det var Tävlingevent (Jag vet vi är bortskämda som får tävlingevent två ggr i rad!) Oss i röda laget gick det inte lika bra för, men det gör absolut ingenting! Vi alla hade så roligt och det är det som Räknas. Efter Eventet blev jag väldigt "inspirerad" till att köpa bättre utrustning och en "snabbare" häst. Så jag googlade runt lite och hittade massor om att det "finns hästar som är snabbare på sso" och även att "nej, alla hästar är lika snabba". Men jag frågade även globala, där dem flesta gav mig hästraser som ska vara så kallade "snabbare". Och jag tror jag har bestämt mig för att köpa en...Trumvirvel...Quarter. Majoriteten skrev att den är snabbast, Så vem vet. Snart kanske jag är ägare till en ny häst. Ni får helt enkelt hålla er uppdaterade och se om jag köper hästen eller inte. Trevlig Helg allihopa!!

Likes

Comments

Hej Soulriders!! Bästa dagen på hela veckan (enligt mig). Idag är det Onsdag, vilket betyder Onsdags uppdatering! Jag älskar verkligen onsdagar haha. Den här veckans uppdatering var dock lite av en besvikelse. Jag är verkligen jätte tacksam över dem nya hästarna (som btw är hur söta som helst!!) men jag hade väldigt höga förväntningar gällande denna vecka. Jag hoppades väldigt mycket på ett nytt uppdrag, men så visste en ganska stor del av mig att veckans uppdatering inte skulle vara direkt en "stor uppdatering". Vi Har ju väldigt nyligen fått ändå relativt stora uppdrag såsom Modepolisen, Steve och ekorrarna osv och så får man ju inte glömma självaste Pandoria uppdraget.

Det känns ändå ganska bra att det inte var någon stor uppdatering nu när jag tänker efter. Ju mindre tid dem lägger på att göra stora uppdateringar varje vecka, desto mer tid har dem att fortsätta utveckla spelet och vem vet? Snart kanske Firefall öppnas!! Jag hoppas verkligen på det, Men ännu mer hoppas jag på mer uppdrag och fortsättningar på uppdrag. Jag menar, Nu har ju Herman varit borta i något år. Undrar verkligen hur han mår haha.

Inget Event med MT ikväll heller. Då vi är lediga varje onsdag för att kunna njuta av uppdateringen. Tråkigt nog har inte jag så mycket att njuta över haha. Men imorgon! Då är det Event dags igen!!

Tack för att du läste!

/Brooklyn

Bild med mig och dem nya hästarna! Vilken är din favorit! Plus att jag har på mig nya jackan från bonusbutiken!

Kan vi ta en minut för SSO's nya Startbild! Så sjukt fin!

Likes

Comments

Hej alla Soulriders!! MT höll i ett så sjukt mysigt event den här kvällen! Det är verkligen så kul att tillhöra en sådan aktiv och fin klubb! Idag var det för mesta dels "lekar" på eventet, vilket var super roligt, Trots det faktum att ingen riktigt förstod den första leken "fyra hörn" riktigt haha. Men efter ett stund fick vi alla häng på det hela, och jag Vann till och med! Efter vår lilla start lek begav vi alla oss till Governor´s Fall, där vi bestämde oss för att köra några rundor kurragömma. Mina gömställen var inte dem bästa haha, Jag blev stort sett hittad först varje gång. Men det var lika kul för det! När vi kände oss klara avslutade vi eventet och gick åt olika håll (Haha, det låter sorgligare än det var). Stort Tack till Elin Bunnygren som höll i eventet och till Hela Misty Tails för att ni är en sådan fantastisk Klubb!

Ses imorrn :)

Brooklyn W


Bilder från "fyra hörn"

Samling innan kurragömma!

Min tur att leta!

Förresten! Har ni sett det här tidigare? Jag kanske är jätte efter. Men har aldrig märkt att SSO har ett Kontor i Governor's Fall haha.

Likes

Comments