Så nu har jag varnat er! Jag kommer visa er bilder från nya området och skriva lite vad jag tycker och tänker. Men först bilderna:

För det första, älskar mistfalls omgivningar. Naturen är Amazing! Dock tog det lång tid att byta outfit igår onsdag, då alla ville in. Chatten laggade också... Men sso har gjort ett underbart jobb.

För det andra - VARGARNA! OMG, jag är in love! Dock var ju dem elaka och det gjorde mig ledsen. Vargar är mitt favorit djur och jag blev förälskad av Varglyan i Mistfall.

Tredje, träden - på sista bilden ser ni ett av alla träd som finns i nya området och alltså jag tänker Avatar - fantasy. Love it!

fjärde, Älskar blinda Rania, alltså hennes band med sin häst, den på första bilden. Hur de hitta varann och hur han är hennes ögon.

Sist men inte minst - men absolut det som många kommer nog klaga på är RÄVARNA! Hur kan de kosta 450 sc FÖR EN!?

Jag väntar dock på en varg som husdjur - drömma får man!

Hela byn är fin, nya kläder och utrusning, accessoarer, ny frisyr och 3 nya hästar! SAMT ETT NYTT HEMSTALL!
Jag stannar dock i FP STALL, då man ändå kan ta sig till Mistfall med transport!

Allt för mig för nya uppdateringen och nya området!

Hoppas ni gillar detta lika mycket och jag längtar efter alla bilder på insta!

VI hörs snart igen!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Check the länk: https://www.starstable.com/se/article/4548

Nu har den äntligen kommit, årets adventskalender, som man kan få GRATIS grejer från fram till 31 december!

OCH IMORGON KOMMER JU OCKSÅ NYA OMRÅDET nämligen MISTFALL TILL JORVIK! AHHHH!

Länk till kalendern: https://www.starstable.com/se/holidaycalendar

Har även varit inne och fotat lite bilder som kommer komma upp på min insta. Brookeoakweb.

Fina bilder, men vi hörs imorgon (ifall man kommer in i spelet dock!)

Likes

Comments

Hej, igår (lördag) 9/12, var jag med på ett event som gick ut på att gå tillbaka till start. Man fick ha sin starthäst, sedan startkläder och utrustning, men när jag började med sso så sålde jag typ allt från början för att få pengar till saker jag ville köpa. Jag tror till och med att jag har sålt några hästar för att få pengar... men jag fick till en bra outfit som liknar den man började spelet med och utrustningen tog jag bara brunt.

Några i klubben som ledde event var de personer man fick träffa, t.ex Jenna (Sabina), Tan (Sabina också) och Loretta (Diana). Även Maya och Justin träffade vi. Event slutade dock tidigare pågrund av komplikationer. Men ett trevligt event var det och man mindes tillbaka till början. Det har ändå gått tre år med Brookie!

Likes

Comments

Fina, skumma bilder på mig och andra! Antingen har man buggat eller så bara blev det så. (Jag har bara använd en bugg på sso = dimmbuggen i dinodalen - som ej finns längre :c )

NJUT AV BILDERNA OCH SÅÅ HÖRS VI !

Likes

Comments

Hej. Herregud 20 DAGAR kvar till jul! Räknar ner dagarna och längtar tills julmorgon! Juste ska baka till jul!

Men ikväll hade vi två event, första ledde Lorax och det var en julmys och lek event. Vi samlades och sedan gjorde vi de blå uppdragen, tävlingarna, jaga julklapparna och hittade tomteluvarna. Sedan lekte vi kull på stora isen i julebyn och jag blev aldrig tagen :O. Tillsist så hann vi med två rundor av kurragömma. Jag var den som gömde mig den andra gången och jag tyckte att det var ett bra, men några hittade mig ganska snabbt.


Andra eventet leddes av Matilda G och det var ett julquiz på nio frågor, vi skrittade runt julebyn och fick frågorna, samt alternativen (1,x,2) på vägen. Det var frågor om julen helt enkelt och jag fick 5/9 rätt - vilket innebar att jag kom tre med KLADD aka Zoe C och BRUNO aka Linda L. Tror att det var 3-4 som kom etta, 3-4 som kom tvåa, vi kom trea och DINO aka Diana W delade sistaplatsen med någon annan från klubben.. Hehe, vad elak KLADD var mot henne...
ÄLSKAR MINA PÄRLOR ÖVER ALLT ANNAT! KRAM OCH GODNATT!

Likes

Comments


Hej! GLAD FÖRSTA DECEMBER. Jag har bara varit hemma, sökt lite jobb och sedan spenderat en tid inne i spelet och nya julebyn! Idag började även jag med vintertemat av bilder som finns på mina instagram : Brookeoakweb 

Följ mig gärna!

När jag var i julebyn träffade jag lite fina pärlor. Vi blev vildhästar och halkade tillsammans omkring på isen! Det var så roligt och bilder blev helt ok! Vi hade det i alla fall trevligt, men tyvärr behövde de flesta gå efter en stund.

Imorgon ska vi julpynta här hemma hos mig! Ta fram julpyntet, fixa julgranen och lyssna på julmusik. + att man ska öppna andra luckan i sin adventskalender! Längtar massor till JULEN!

Likes

Comments

Tick tack event går ut på att man ska stå i en cirkel och sedan går det ut som "say anything challenge". T.ex säga djurarter - och då ska man skriva t.ex hund och sedan katt, ekorre m.m. Den som skriver en art som redan skrivits eller man tar för mycket tid på sig att skriva får man ett "boom" = en prick!

Jag gjorde ganska bra från mig, så jag och några till landade på en tredje plats!

Även idag har jag spenderat en liten stund i julbyn, många fina bilder har jag tagit!

God natt och så får ni ha en trevlig FÖRSTA DECEMBER IMORGON!

Likes

Comments

Hej Hej!

Förlåt för att jag inte uppdaterat på 10 DAGAR! Haft lite att göra, samt ingen lust för att logga in!

Dock behövde jag logga in idag då JULBYN har kommit!

Länk till nyheten: https://www.starstable.com/se/article/4457

Jag har varit inne en stund - gjort de uppdrag som kom! Det började med att inte hitta lilla nissen, åkt till gallerian, hjälpte till med juldekorationer, serverade julte på Gallerians café, vakta utrustningsaffären, packat upp kläder, tillslut hittat nissen, åkt till julbyn, hittat mössorna, träffat tomten, shoppat julkläder och har även haft tid för att halkat runt på isen som bambi!!

Självklart har jag tagit bilder, både med gubben, men också som vildhäst. #gowild

Men ville bara säga att jag redan har bytt till blonda håret!

Hoppas ni gillar denna uppdatering lika mycket som jag gör! Hörs snart igen!

Likes

Comments