God kväll bloggen.

Ikväll har jag haft event för pärlorna, nämligen KURRAGÖMMA. Vi blev några stycken, men hade en rolig tid ändå. I början så gick det lite långt med infon och det så... Tyvärr blev det bara tre rundor, men nästa gång jag leder liknande event ska jag bara köra igång direkt. Kurragömma är ju väldigt enkelt och de flesta vet ju vad som ska göras. Juste, kanske skulle säga att vi körde kurragömma innanför Jarlaheims murar.

Jag gav den som blev hittad sist av varje runda 1 poäng, tyvärr så i andra ronden så blev det tre som fick varsin 0,5 poäng (jag var letaren och gav upp), men jag fick ett helt poäng i sista och tredje ronden då jag hittades sist.

Poängställningen blev:

  1. Moa Rainheart med 1,5 poäng
  2. Brooke Oakweb (Jag) med 1 poäng
  3. Madison Goldford och Emma Puppybear med 0,5 poäng

My, Lucia och Alyssa fick tyvärr noll, men nästa gång kanske !

Kvällen är inte över, faktum är att det är levlingsevent redan om en timme! Längtar!!

Kram och vi hörs snart igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

God morgon denna tisdag.

Jag har precis levlat klart de banor som inte ska köras ikväll på levlingseventet. Och det gick bra, min häst är redan uppe på lvl 10.

Själv ska jag också ha ett event idag. Vi ska köra kurragömma.

Jag har också precis nyss blivit klar med nya headern, det tog så mycket tid att fixa så att den blev rätt storlek med bredd och längd. Sedan fick jag börja om med att redigera för att den inte blev som jag ville. Jag är hyfsad nöjd med hur den blev nu, nu när det är höst och allt.

Vill passa på i detta inlägg att säga tack för denna gången till Guillermo, då han försvinner från Jorvik imorgon (pga Ny uppdatering).


Men annars då? Jo, jag fotade lite nya bilder, fast jag redan har för många...

Vad sägs om denna bild på Stallflickan Maya... tog den när hon sov XD

Aja, vi hörs i nästa inlägg :D

Likes

Comments

Hej hurni.

Ville bara dela med mig av info från OSS i SP att alla är välkomna att följa med när vi i SP och några andra klubbar ska köra en parad för att visa att vi kämpar mot cancer! Vi kommer rida från moorland och kommer traska över hela jorvik bort till GÅD.

Vill ni hänga på? Då möts vi i morrlands paddock kl 18.00 på lördag.

Krav: ROSA kläder & utrustning och svart häst. (frivilligt)

Läs mer på ShadyPearls instagram : https://www.instagram.com/p/BaFNdeeHYFq/?taken-by=shadypearls

HOPPAS NI KOMMER! #fuckcancer.

Likes

Comments

Hej Mina läsare!

Jag ville bara uppdatera er lite om vad jag brukar göra på dagarna i sso. Ni kan hitta mig lättast vid banorna då jag oftast levlar när jag är inne. Levling går ut på att köra alla banor som finns på jorvik och på så sätt går din häst upp i lvl. Från 0 (start) till lvl 15 (mål).

Jag har ca 40 hästar, varav jag nu ENDAST har 3 hästar kvar att levla.


Hästen på bilden är en urtidshäst som går endast att köpa när Gary Goldtooth kommer på besök!

Detta är Melissa, som blev lvl 15 igår kväll!

Hon är jätte fin och på vissa ställen så ändrar hon färg till typ limegrön.

Jag själv gillar dock inte modellen av stora hästar, de känns klumpiga och för stora, men absolut så är dem super söta, men jag är väldigt glad över att nu har alla heffaklumpar levlats klart.

Vi hörs. Kram

Likes

Comments

Hej alla!

Ikväll var det två event för pärlorna, första hölls av Fina LORAX och det blev levling. Jag levlar oftast på dagen/morgonen, men det var tur att jag inte levlar de banor som kördes på eventet. Vi körde levling i Epona, skördebygden, moorland och fp.. Samt Sydhoven.

Men nu till mitt event, som är det som står i titeln. Först mötes vi vid Ridhuset och sprang (utan hästar) till dinodalen + hissen.

Därifrån från Hissen till Värdshuset vid bron blev det ett tölt race = en tävling som innebär att man endast får använda gångarten tölt hela vägen. Där skulle man gruppa mig (ledaren) för att vinna. + att jag hade en twist, de behövde hitta mig.

Så jag gömde mig bredvid värdshuset, bakom stenblock och träd och det var en som gruppade mig först! Alyssa blev kvällens vinnare!

Och som ni ser så blev sista saken för oss att inviga FREDAGEN med dans på Fortpintas disco. (Jag ändrade från Fotosession, till disco), men fick fina bilder iallfall! Jag älskar mina pärlor! ONCE A PEARL ALWAYS A PEARL !

Tack för ikväll och vi hörs i nästa inlägg. Kram

Likes

Comments

Hej!

Igår torsdag, den 12:e oktober hade vi i Shady Pearls ett event som heter Pop up, där själva eventet går ut på att man ska ta transporten och åka vart som helst på jorvik. Tex, jag åker till Ridhuset. Sedan ska man skriva klar till ledaren som då också tar transporten och klickar vart den ska åka. Men man vet inte vart ledaren dyker upp. Kanske där du står - då åker man ur den rundan.

Jag var försenad in, pågrund av middagen, men hann vara med. Jag gillar verkligen dessa event och vi i SP kommer säkert ha sådant event snart igen.

Efter 2-3 rundor så beslöt vi oss för att grilla och spela lite sanning eller konka innan eventet tog slut.

Vi hörs redan ikväll - för jag ska hålla event för pärlorna och hoppas de kommer gilla upplägget. Kram

Likes

Comments

Hej!

I detta inlägg tänkte jag prata lite om Sso updates. Som ni kanske vet/ säkert vet så uppdaterar SSO teamet varje onsdag. Så VARJE onsdag kommer nyheter till oss spelare i spelet. Det kan ha att göra med nya uppdrag, nya hästar, nya kläder och utrustning eller nya animationer till häst eller karaktär.

I onsdags, den 11 oktober, kom Guillermo till Jorvik. Han har kommit en gång tidigare med ett race till hannoverian hästen, men denna gång hade han med sig ett race för morganer. JAG BLEV SÅ TAGGAD, då jag älskar morganerna i spelet.


Så jag tog då min morganhäst vid namn Kiara AKA BrightCaramel och gjorde racet. Det var ett roligt race och det kommer hålla i en vecka. + Att man får 350 xp/ per dag till sin hästis ! LUV IT.

Jag skriver länken till uppdateringen : https://www.starstable.com/se/article/4247

Vi ses i nästa inlägg, kram.

Likes

Comments

Hej alla fina. Första inlägget på min nya sso blogg. Här kommer jag, kort och gott, skriva om mina upplevelser och nyheter som händer i spelet. Jag har två karaktärer/ gubbar på sso. Första som jag har haft i snart tre år är BROOKE OAKWEB och den som jag skaffade i Maj 2017 heter HALEY GRAYCLAW . Båda två har instagram, men både uppdaterar och spelar mer på Brooke.

Ni kan ju läsa min bloggbeskrivning för där står det lite mer om vad bloggen kommer handla om.

Jag är ju som sagt med i en av Airstars kändaste klubbar, nämligen Shady Pearls och även bilder på klubben och event kommer att hamna här på bloggen. Jag har varit med i SP i snart ett halvår (6 månader) och innan det var jag med i SP OCKSÅ... fast då var jag med i 3-4 månader, men jag är tillbaka i Pärlfamiljen och kommer att stanna tills slutet.

Vad kan jag skriva mer? Jo, ni får som sagt se i nästa inlägg. KramLikes

Comments