Header

Imorgon kommer det vara en skit jobbig dag för mig. Jag ska spendera hela min dag på en smärtmotagning och hoppas på det bästa. Jag har en väldigt sällsynt sjukdom som heter painful moving legs and toes syndrome, vilket är svårt att förklara, min stortå led rör sig hela tiden så man ser min stortå röra sig själv, vilket jag inte bryr mig om det är mer att det gör ofantligt ont varenda gång den rör sig, vet inte riktigt hur jag ska förklara... Så om ni har frågor så kommentera dem så svarar jag så gott det går! Iallafall så ska jag vara där hela dagen från typ 9:30 till 16:00 typ. Dem ska försöka hitta något som tar bort min smärta för jag kan inte sova på nätterna och skriker nästan utav smärta för det gör så himla ont.
Jag hoppas verkligen att dem kan göra något åt detta, och jag har verkligen förhoppningar om att de kan fixa min fot, och jag vet själv att jag kommer bli sjukt besviken om de inte fixar den. Jag är sjukt trött på att ha så här ont och jag behöver verkligen massa folk som ber att det löser sig...
Så önska mig lycka till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta inlägg kommer kanske vara helt krångligt och långt så om ni är intresserad av att läsa detta så läs vidare. Detta inlägg kommer handla om social fobi och hur lärare inte förstår det. Nu kanske jag inte ska dra alla lärare över en kant, vissa lärare är säkert jätte snälla och förstående. Men nästan alla mina lärare har verkligen inte fattat någonting. Jag har aldrig tyckt om att prata inför min klass, men i slutet av sjuan vart det mer av en fobi. Jag gjorde allt jag kunde för att slippa prata, jag var sjuk dagen man skulle prata och sedan låtsades jag som jag inte hade uppgiften med mig om någon lärare frågade om jag var redo att göra det när jag kommit tillbaka så ljög jag alltid. Jag lyckades alltid ta mig ur allt. Men sedan en dag talade jag ut för min mamma om mina känslor kring att prata inför folk. Mamma förstod och sa att jag borde istället berätta det för mina lärare så jag kanske kunde lämna in ett skriftligt arbete. Dagen efter det samtalet så fick vi en prestations uppgift i engelskan. Jag samlade mod under hela lektionen och när det var tomt gick jag och min kompis upp till läraren och jag sa bara att jag var sjukt rädd för att prata inför folk. Hon sa bara "Du kan ju prata inför mig". Jag förklarade för min lärare att det inte heller går, hon börjar istället berätta för mig att alla bli nervösa och det är bara att göra? Ursäkta? Det är en skillnad på nervös och en riktigt fobi. Jag sa bara att jag verkligen var rädd för att göra det och då sa hon "Du kommer få underkänt i engelska om du inte pratar". Den mening är fortfarande kvar i mitt huvud. Jag sa helt enkelt till henne att jag tar ett stort F istället för att prata för folk och sedan gick jag upp. Jag hörde efter mig att jag var sjukt barnslig som bara gick ut från våran "diskution" men enligt mig så var det ingen diskution mer en vuxen människa som är på mig och försöker tvinga mig göra något jag inte är redo att göra. 

Detta fick mig att bli rädd för att snacka med lärare. När jag började åttan så började jag gå till BUP och då sa dem att jag hade social fobi och förklarade för mig vad det var.  Dem skrev ett intyg till mig som alla lärare fick, men det fanns fortfarande idiot lärare som inte förstod ett skit. Jag tycker inte att ett intyg behövs. Om jag bryter mitt ben så behöver jag inte springa på idrotten och det går inte ut på mitt betyg. Jag tycker att social fobi är ett handikapp som borde respekteras av lärare. Om någon är rädd för något så borde det helt enkelt respekteras, ingen lärare borde hota med att man får F då. Hoppas verkligen det ändras i framtiden, att man inte behöver prata inför klassen eller lärare för att få betyg. För det suger. 

Likes

Comments


Hej hej. Idag så tänkte jag skriva om min största rädsla och gången jag trodde jag skulle dö. Jag har alltid och är fortfarande sjukt rädd för att prata inför folk. Jag klarar inte av att så och hålla ett föredrag. Jag vet inte om det är för att jag känner mig bedömd eller om det är för att människor stirrar på mig.

Detta hände förra sommaren när jag och min vän åkte på språkresa tillsammans. För er som inte vet vad man gör på en språkresa så åker man utomlands för att lära sig ett språk bättre och träffa nya människor. Jag tyckte det skulle bli så roligt och det var de tills jag fick mitt f**king skol schema. En lektion var till för bara att stå och prata inför folk. Allt jag kunde tänka var att jag skulle dö.

Första dagen i skolan så hade vi inte delat in oss i våra riktiga klasser än utan vi var fortfarande i våran resgrupp. Jag satt bredvid några främlingar och min vän satt typ två bänkar bakom mig. Allting var frid och fröjd tills vi tydligen ska prata. På utsidan så var jag cool men på insidan så höll jag på att dö. Jag gjorde det och direkt när vi kom utt började jag böla och kunde knappt andas. Jag var även jävligt vit i ansiktet och höll på att svimma. Det ända som gjorde så att jag överlevde var att jag inte stod där uppe själv.

Jag klarade att prata inför folk varenda lektion efter detta men jag såg alltid till att få vara i samma grupp som min vän och att två andra var med oss. Men även fast jag gjorde detta varenda dag i ungefär två veckor eller mera, så grät jag varenda gång och höll på att svimma varenda gång.

Sista lektionen så skulle vi göra något slags prov. Vi satt i klassrummet när våran lärare kommer in och ställer sig längst framme i klassrummet och sedan så säger hon att alla ska prata en och en framför alla. Jag ville skrika och jag gjorde faktiskt det i mitt huvud. Jag kunde knappt andas och jag blev helt vit i ansiktet. I mitt huvud så letade jag efter snabbast settet att ta sig ut härifrån och sedan så satt jag och räknade till tre om och om igen men kunde inte röra på mig. Jag trodde jag skulle dö.


Sedan så såg min kompis hur jag såg ut och tog mig fram till läraren där vi båda förklarade för henne på engelska att jag var rädd för detta och att jag har social fobi och allt löste sig. Men idag så skulle jag aldrig gå upp och prata inför folk, usch det skrämmer mig så himla mycket. 

Likes

Comments

 Om det finns något jag hatar väldigt intensivt så är det människor som helt random skriver till en på kik och säger att man är snygg, det är alltid trevligt med en kompimang men oftast så är det någon som vill att man skickar nakenbilder och jag gör verkligen inte sånt! Vad händer om bilderna sprids på internet? Personer kan faktsikt använde det mot dig! Jag har ingen låg självkänsla och känner inte att jag behöver skicka bilder för att få bekräftelse från någon jag inte känner. Behöver inte bekräftelse från någon jag känner heller. Skicka nakenbilder är verkligen inte jag rekomenderar men om man gör något sånt som jag anser dumt så får man skylla sig själv om det slutar dåligt.

För även om personen säger "jag kommer radera bilden" så är det inte säkert att den gör det. På Snapchat så finns det appar som gör att man kan spara bilder utan att den andra person vet om det. Så det är inte tryggt att skicka bilder på snapchat heller, det finns ingen trygt ställe att skicka nakenbilder.

Snälla människor få lite mer självkänsla och skicka inga nakenbilder på er själva. Det kommer bara kunna såra er. 

Likes

Comments

Godmorgon världen, imorgon är det dags för nationella i matte, ugh. Jag vill verkligen inte göra detta och har sjukt mycket ångest. Jag suger verkligen på matte och får prestationsångest när jag ska göra något som innehåller matte. Jag klarar bara inte av matte. 

Matte får mig verkligen att vilja krypa upp i ett hörn och böla. Ibland så börjar jag faktiskt gråta utav frustation. Men idag så ska jag räkna matte hela dagen och tagga inför imorgon. Önska mig lycka till. Likes

Comments

Har verkligen haft blogg torka, har så sjukt mycket som pågår i mitt huvud att det är sjukt. Jag går i nian så jag är väldigt mycket att plugga inför, det är sjukt mycket prov och uppgifter som måste in ifall jag ska få betyg. Jag studerar hemma på grund av min stora sömnbrist och lite annat, så jag har så sjukt mycket att göra. Men jag vill verkligen satsa på min blogg, jag älskar att skriva och jag tycker det är super roligt att blogga.

Jag ska verkligen dra igång denna blogg igen, jag ska verkligen börja satsa mer och lägga ner mer tid. 

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag bloggade, ber om ursäkt för det väldigt långa pausen men saker har hänt i mitt liv och jag har haft mycket i huvudet.

Jag har så mycket ångest och stress över skolan. Vill inte ens försöka räkna matte för jag är rädd att jag ska misslyckas. Jag är rädd för att få F för att jag faktiskt är dålig. Snart kommer tyvärr nationella provet i matte och då måste jag vissa att jag kan, även om jag inte vill det.

Hatar allt som har med skolan och göra Just nu och skjuter helst bort allt tills sista minuten. Jag måste börja skärpa mig, för jag måste göra allt för eller senare och även om jag föredrar senare så måste det bli tidigare.

Är det bara jag som känner så här?

Likes

Comments

När man är ensam hemma så brukar man göra saker man kanske inte i vanliga fall gör, iallafall jag. Så jag tänkte dela med mig av tio saker jag gör även fast vissa inte är så konstiga haha.

1. Sjunga/skrika till min musik.

2. Gå på toaletten med dörren öppen!

3. Kolla på Keeping up with Kardashians hehe.

4. dansa väldigt oattraktivt… :D

5. Hoppa i soffan (don't tell my mom)

6. Leta efter godsaker ;)

7. Sno min mammas smink (don't tell her though)

Har ni något ni gör när ni är hemma själva? Dela gärna med er i kommentars fältet! :) 


Likes

Comments

​Godmorgon världen! Idag är det äntligen fredag! YES! Idag så har jag tid hos en akupunktur person haha, vet inte vad man ska säga. Så de ska sticka nålar i mig, vilket jag inte är så taggad på för jag är extremt nålrädd men ibland så måste man göra sånt man inte gillar…. Sedan så får jag även den underbara belöningen av att se min vackra kusin efteråt!!! Har inte träffat henne på ett långt tag och det ska bli otroligt kul att få spendera denna helg med henne. 

Nu så måste jag packa och förbereda mig mentalt av att bli stucken med nålar, så önska mig lycka till och ha en underbar fredag!! Puss och Kram!

Likes

Comments

Känns så ledsamt att lyssna på denna låt på grund av texten och höra zayns röst. Men hoppas verkligen att han mår bra av detta!

Likes

Comments