Hey darlings,

I dag valgte Simone og jeg, bare at smutte væk fra det hele. Vi har brug for et par dage i fred og ro, til at tænke over hvad vi vil med vores liv osv.. Jaer, i know det hele lyder voldsomt poetisk, hvilket ikke er meningen. Vi har helt sikkert ikke flere problemer end andre unge teenagere, men forskellen er bare, at vi ikke kan rumme det hele. Når vi har for meget at tænke på, er vi sådan nogle som bare holder inde og til sidst bryder sammen. Dog derefter har vi det for det meste rigtig godt igen. Mange er helt sikkert uenige med os lige nu, haha. Men som en almen person er vi alle sammen vidt forskellige. Vi har ikke samme tankegang eller samme følelser. Det håber jeg, at alle hver især husker på. Ingen er ens, og ingen er perfekte.

Vi valgte Sønderjylland som et godt sted at få fred. Sønderjylland er et dejligt sted på landkortet. Tæt på grænsebutikkerne, og de har en helt masse beroligende marker, haha. Hvilket minder mig om, at fortælle vi også var et smut i Tyskland inden vi landede her. Vi fik købt hårfarve til Simone, lidt makeup også selvfølgelig en masse kasser capri sonne, hehe. Love it! Så herefter vil jeg farve hendes hår platin blond, som jeg er sikker på vil klæde hende fantastisk godt. Men det vi primært har tænkt os at foretage os her, er nok bare at ligge i lejligheden og se en masse netflix, snakke en masse -også spise overdrevent meget slik, hihi vi er så klamme.

xoxo V.

(prøv at læs talkoderne, jeg har tilføjet i teksten. Så vil i forstå mig bedre, mht hvorfor jeg er så forvirret, hehe)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey læsere,

Allerede nu har jeg fået spørgsmål om et indlæg. En pige skrev til mig, om jeg ville lave et indlæg hvor jeg fortæller lidt om mig selv, og den slags you know.. Og jeg tænkte "why not, you only live ones". Såå nu går det løs. Håber ikke jeg skræmmer jer væk allerede, hehe babes.

Første fact - Jeg elsker elsker ELSKER Chuck Bass fra serien Gossip girl... Åhh helt forelsket <333 Han er så lækkker!

2. Jeg elsker rullepølse. Jaer, meget underligt, måske ikke. Men altså jeg kan ikke få nok af det... Ehm ved godt hvor klamt det lyder, men helt seriøst. Det er fandme fuckme også skide godt!

3. Jeg ryger. Nu tænker de fleste sikkert "ad", men prøv og hør, der er altså intet bedre end en smøg i ny og næ..

4. Min familie betyder alt for mig. Specielt min lillebror. Jeg har også fået en tatovering med hans navn på min ene skulder. Den fik jeg lavet i Tyskland, og det vil jeg aldrig fortryde. Never.

5. Jeg elsker færdiglavet mad. Nok mest fordi det kun kræver at tænde ovnen.. Heheh

6. Jeg hader når folk slår mig pga der er en FUCKING gul bil... Og den her går ud til min veninde Nadia, for hun gør det hele tiden.. Dorhhh!!

7. Hvis jeg virkelig kan lide en fyr, så gør jeg alt for at få ham. Måske lidt ondt, men så er jeg pisse ligeglad om han har en kæreste. Fordi inde i mit hoved, er han allerede MIN. 

8. Jeg elsker capri sonne! Meget mainstream, men altså det er bare godt.

9. Jeg elsker at køre i bil. Når jeg får kørekort, hold nu kæft hvor skal jeg bare cruise i min Toyota Ayqo..

10. Jeg har min egen hund. Hun er en dansk svensk gårdhund og hedder Niveah. 

Umiddelbart kunne jeg ikke rigtig komme på flere, ehehe.. Men jeg spurgte min veninde Nadia, og hun sendte mig en lille besked -Som person er du en der passer på andre. Du tænker selfølgelig på dig selv men samtidig sørger du for at dem der står dig nært har det godt. Du har ting at kæmpe med ligesom alle andre så det er ikke det der gør dig speciel. Det det gør sig speciel er at du er din egen og giver en fuck på hvad andre tænker<333

Tusinde tak smukke, det varmede. Jeg elsker dig, hihi<3

Men da jeg er rigtig dårlig til at komme på flere fact om mig selv, så har jeg ikke mere. Håber i har en lige så lækker aften som jeg har. Knus alle sammen. xoxo V.

Likes

Comments

Hey i fantastiske mennesker derude,

Jeg håber i nyder sommerferien ligeså højt som jeg gør. Min sommerferie 2016 har været en uforglemmelig oplevelse. Inderst inde var jeg ikke særlig begejstret for ferien, da jeg vidste jeg ikke skulle ud og rejse. Men selvom jeg "bare" var iblandt den danske sommer og alle turisterne, så har det været rigtig hyggeee! Man skal huske at sætte pris på, selv de mindste ting her i livet. For eksempel i min hverdag, ser jeg næsten altid mine to skønno darlings, Simone og Nadia. (jeg nævner ingen efternavne, da jeg ikke ved om det er okay med dem endnu). Men de to tøser, sætter jeg utrolig meget pris på. De har hver deres lækre personligheder. Nadia er mest som min søster, på den måde at hun bare er en del af min familie. Derimod er Simone mere min bedste veninde. Vi laver sjov og spas hele tiden, haha! Intet overgår vores spontane planer, det er så skide skægt, ahah! Men det kommer i nok også til at opleve her på bloggen, da det ikke er umuligt at jeg vil lave et blogindlæg om det også. Fx smutter vi til Sønderjylland i morgen, hvilket jeg også lover at lave et indlæg om. ÅHHH jeg har bare så mange ideer. Jeg er sikker på det hele bliver fantastisk!! Hehe. På det billede som i kan se, (hvis i ruller længere ned) er Simone og Nadia. Simone er den smukke blondine i midten, mens Nadia er den skønne brunette til venstre. I må alle huske og nyde hinanden selskab, det er noget vi aldrig kan få nok af. xoxo V.

Likes

Comments