Heeej alla glada!!

Hoppas ni har haft en bra dag!! Efter skolan stack jag till gymmet alltså gissa vad jag glömde?? Skorna!! Så typiskt mig men det fick gå bra utan sen slog jag i huvudet också haha.

Har sovmorgon imon!! Så underbart dock så har vi fått läxa, årets första;) Ska försöka ta en titt på matten också vill inte hamna efter det första jag gör. Sen så börjar kids imon med så glad wiiee ska bli kul att träffa alla barnen igen och få ihop en liten slant. Har ni några planer för helgen? Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra, försöker få ihop lite planer med några kompisar men det går ju sådär i en gruppchatt... Annars tror jag att jag drar till kyrkan på fredag.

Kram

Två bilder från helgen när vi var på Pinchos.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Tänkte dra lite snabb fakta om mig som är ganska basic men som kanske ändå kan vara kul att veta.
Som sagt så går jag första året på samhällsprogrammet på en skola i närheten där jag bor. På min fritid umgås jag mycket med vänner och familj, gymmar ibland samt att jag ska börja dansa nu till hösten, vi får se hur det går haha. Jag jobbar också några timmar i veckan med en barngrupp i kyrkan. Älskar det!! Sen hänger jag även en del i kyrkan och gör lite olika saker. Skulle kunna rabbla alla möjliga intressen jag har som allt ifrån matlagning till fotografering men det skulle inte vara så intressant och läsa så därför tänkte jag avsluta det här.

Kram på dig!

Mina fina familj!!❤️

Likes

Comments