I morgon är det rättegång igen om mina barn.. 😞 vet inte vilken i ordningen det är... allt bara rullar på lixom.. sällan jag har ngt att säja till om längre.. 😞 jag bara rättar mej efter andra å lever för att bevisa mej hela tiden.. 😞 andra bestämmer allt.. soc har själva hotat mej å sagt att jag lever under tvång och då är det väl så.. el en mardröm på riktigt 😞
Jag skulle gå kurs sen i onsdags fram till i dag.. men hade inte råd med boendet.. undrade om jag inte kunde sova på golvet ngnstans för kursgården som är gratis var full , men nepp gick inte.. min lärare sa " trist men då får du stå över denna gång och ta igen denna kurs om 1 år " - va snäll , kul.., NOT !!! Vad utanför man känner sej.. å vad jag väl behövde detta denna gång kursen å allt runt om.., behövde energierna osv., men nepp blev inget med det... så förtvivlad fick jag avstå.. å känner mej verkligen inte motiverad till maj-kursen 😞😞👎🏼
Att jag alltid måste bestiga en massa svåra hinder & läxor för ta mej faan allt... 😞😞
Har ingen ork kvar så trött å sliten.. så ensam & förtvivlad inombords.. får panik vid blåtta tanken..
tänker mkt på mina föräldrar.. min mamma blir bara sämre å sämre i sin sorg efter sin man som dog för mer än 2 år sedan.. hon är ngn jag inte känner i dag.. så nergången å förvirrad...
Min pappa sitter i sin rullstol på hemmet.. å försvinner mer å mer bort i sin egenvärld och demens.. det är så sorgligt å gör så ont... har inga syskon ingen familj ingen släkt ingenting.. ingen som bryr sej ingen som frågar NADA !!! det gör ont.. varför skulle jag få det så ??? VARFÖR ????
Å min bästa vän är död.. sen 2009 😭😭 varför ? Varför var hon tvungen å försvinna ? 35 år av den bästa vänskapen borta över 1 natt.. så orättvist 😭😢😭😢😭
I dag känns allt väldigt ledsamt & ensamt... tomt ...
tackar gud för min hälsa iafl och mina 3 chineser 🙏🏼❤️
Ha en bättre dag alla iafl !!! 💜

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 3 Readers

Likes

Comments

Tror inte jag gråtit så mkt som i dag & i kväll på länge..
Varför gör alltid svek så ont.. varför drabbas jag alltid av så fega människor?? antar det är vad jag attraherar..

funderat så mkt på hur jag ska kunna börja lita på.folk igen.. Vad som behövs för det..
åsså händer det igen.. å vederbörande bara tiger å låter det hända.. Varför..

smärtan som känns efteråt är olidlig..

Blääää 😢😥😭

  • 15 Readers

Likes

Comments

Var okej i morse men med dagen har ångesten bara växt å växt.. å nu snudd på outhärdlig..
Vill bara gråta å ligga i sängen i fosterställning.. under mitt täcke.. med mina 2 Chineser..
Har så mkt å göra men så lite ork kvar.. å sover så dåligt.. så det är bara katastrof å blir så ångest laddat hela tiden.. Dessutom har jag så svårt att vara kring folk som inte kan planera eller passa tider eller säjer en sak å gör ngt annat.. folk fattar inte vad påfrestande det är för en med diagnoser.. utan bara struntar i det som det vore vilken värdslig sak som helst.. det är fruktansvärt jobbigt å påfrestande , jag blir trött av allt sånt.. det krävs så mkt av min energi när jag ska trottsa mina svårigheter gång på gång under en dag så jag är å blir helt slut.. men det fattar ingen.. å allt detta ger mej jätte mkt ångest oxå.. allt är bara så jobbigt just nu.. gör ont å är smärtsamt.. och i allt det där så ensam.. bara mina 2 Chineser .. Ingen å ha med mej , ha vid min sida när jag gör allt.. el som följer med som stöd på möten , verkligen ingen alls å bolla med el känna stöd av..
Jag brukar ju säja att jag klarar mej bäst ensam å det är sant... Men när jag ska göra en massa el sätta mina svårigheter på prov då hade det vart skönt med ngn som finns där..
Känns som jag bara klagar å är ledsen.. Men har det väldigt jobbigt just nu med allt.. 😞💔

  • 21 Readers

Likes

Comments

Åren rullar på men saknaden består.. gör lika ont , om inte värre.. sorgen går aldrig över..
Februari månad och även alla stora helger , och 25/12 är dom värsta.. tiderna på året då sorgen är som värst..
När jag har det jobbigt kommer oxå tankarna på hur vi alltid mitt i allt elände runt oss kunde sitta ner å prata , fika , stötta , bara vara , finnas för varann.. det saknar jag.. tomheten... tystnaden..
Allt gör bara ont just nu.. då kommer oxå smärtan å saknaden av dej som alltid fanns där.. Så evigt tacksam för Bla allt vi hann med dina 2 sista år.. att jag fick ha dej i mitt liv.. i mina barns liv.. att dom i dag för dina tankar å värderingar vidare.. ler lika mkt varje gång jag hör det..
Älskar dej å kommer alltid göra... saknar dej ännu mer.. ❤️❤️❤️❤️
Tack för att jag fick låna en ängel en stund.. 🙏🏼

  • 28 Readers

Likes

Comments

Allt gör ont i dag.. saknar att inte ha ngn släkting el familj el ngt / ngn att fira alla hjärtans dag med.. det gör så fruktansvärt ont..
Saknar allt vad familje liv heter.. sammanhållningen , stöd , stora helger , hjälpsamhet , ngn som bryr sej ,
Hatar ensamheten , tystnaden , alltid göra allt själv.. aldrig vara inräknad ngnstans , ingen som väntar på en .. inga söndagsmiddagar.. Ingenting... tomt tyst ensamt tråkigt..
Hatar all reklam på teve å ute överallt inför dessa stor helger el högtider.. Skär i hjärtat lika mkt varje gång.. 😞💔

  • 43 Readers

Likes

Comments

I dag är ingen vanlig dag , det är prosits födelsedag.. hipp hipp hurra för våran kille i dag ❤️🐾🐾❤️
Världens godaste kille fyller 5 år i dag..
Snällare lugnare finare finns inte å så busig..
Full fart på honom.. 😃 precis som det skall vara.. Vi älskar honom å så tacksamma över honom.. Matte & husse älskar dej ❤️

  • 17 Readers

Likes

Comments

Måndag...
Vart på mammografi på SöS i dag , dax för rutinkontroll , brukar gå på Raiumhemmet men blev SöS i år... blev utplacerad i mån om platser.. nu är det gjort iafl å jag håller tummar & tår att allt är bra... livrädd.. nervös.. kallsvettig är bara förnamnet.. men hoppas.. att allt skall vara okej !!

Funderar mkt i min ensamhet..
Vad driver människor att sträva efter en överdriven töntig lyx.. så ointressant så det finns inte.. lyx för mej är HÄLSA !!
att ha hälsan det är verklig lyx..
Annars älskar jag det enkla fina speciella i enkelheten.. det lilla men så gjort med hjärtat.. kan vara en egenhändigt gjord present , en plockad blomma vid vägen eller en teckning
eller en stund tillsammans med någon man tycker om i ett gammalt skjul i nån sunkig soffa med en filt levande ljus å ett glad rött el vitt , bara prata å mysa.. det är lyx för mej
Hatar överdrivenheter , sen när kort huset faller brukar det göra ont..
allt ger en så falsk sida på ngt vis.. bakom det vräkiga finns oftast en tråkig sanning om hur det egentligen är.. trist.. avtändande !!
Är absolut inte oförstående el avundsjuk tycker bara det är så överdrivet å löjligt.. 😃😃😃
Tycker man om ngn gör man det ändå behövs inte visas i saker el pengar knappast.. inte i dyra resor , bilar , middagar , blommor jämnt.. , kläder , saker , resturang besök mm.mm , materiellt bara ingen kärlek alls.. å går man sånt jämnt hur kul är det då ?? Själva överaskandet försvinner lixom.. Näääe hälsan är lyx & en simpla gjort med hjärtat i det enkla.. är mina val helt klart !!! Resten går fett bort!!! 😷💩

  • 22 Readers

Likes

Comments

Jag tror aldrig jag vart så här djupt nere , på botten verkligen , har förlorat precis ALLT !!!
Mina barn
Min man
Mitt äktenskap
Min ekonomi
Även dit jag vill komma.. i studier , arbete ja allt sådant har skitigt sej på ren svenska..
Det är en hel del..
Har god kontakt med barnen å har haft hela tiden, tackar Gud för mobiltelefonen och kontantkort som går å fylla i tid & otid...
Min man svek & stack , gjorde en hel massa man iofs inte bör göra.. där av går jag på Kvinnomottagningen , men det har oxå sina orsaker , och är en sorg i sej :(
med honom försvann äktenskapet oxå.. jag tvingades helt plötsligt till skilsmässa , så orättvist , fegt , ja jag finner inte ord.. efter 17 år kämpar man.. man ger inte upp i första taget , men det gjorde han , för enligt honom så är det socialtjänsten som tvingar honom..
När mina barn omhändertogs försvann el snarare tog dom oxå min ekonomi.. bostadsbidrag allt rubbet.. fast dom är skrivna här.. så "frös dom allt" så helt plötsligt hade jag noll i inkomst..
Helt plötsligt har jag inte råd med kurserna & pluggandet.. inget studiebidrag heller..
Så paniken är total.. inte beviljats ngt annat bistånd heller för jag uppfyller inte kraven , i och med att jag inte kan ta mej nånstans , kan jag inte komma på möten , af , inte äns f-kassan.. å då uppfyller jag inte kraven.. vad gör man när man inte fått ett öre sen nov-15 , det är feb-16 nu , lever på noll å ingenting..
Inget busskort , ingenting , inga anhöriga ingen släkt , inga alls att be om hjälp.. ja man sitter här å glor väntar på att ett under ska ske..
Sista veckan har jag vart så nere å trött slut på alla sätt å vis.. Mesta dels sovigt legat i sängen el soffan.., Gråtigt Gråtigt å Gråtigt ... Orkar inte prata med ngn , inte träffa ngn , vill vara ensam helst.. i och med att jag är bipolär.. Blir mina tankar väldigt svarta då å då.. å det är jobbigt..
I dom stunderna blir jag nästan rädd själv..
Ångesten är total hela tiden.. å panik attackerna kommer å går.. har inte äns ngn plan hur jag skall ta mej tillbaka.. har ju min kontakt person på Kvinnomottagningen , jätte bra , jätte snäll.. förstående.. så det är skönt.. men sen .. sen blir det väldigt tomt.. tyst..
Hur länge orkar man ?
har mina underbara Chineser iafl.. vet inte vart jag skulle vart utan dom 2 just nu.. alltid troget tätt intill.. näe nu ska jag sluta beklaga mej , försöka sova el iafl blunda å vila.. så får man se... ville bara skriva om min reflektion.. så här djupt nere på botten har jag aldrig vart tidigare.. nu kan det nog inte bli värre.... Godnatt !!!

Likes

Comments

Varför finns ångest ??
Jag har haft kraftig ångest & panikångest sen jag var 15 år.. i dag 45 år.. den har förstört så mkt av mitt liv.. skapat rädsla oro fått mej att avstå från massor är bara lite av hur det är..
Varje kväll när jag lägger mej kommer ångesten.. det trycker över bröstet , hjärtat bulltar , jag ligger å vrider mej av obehag , jobbiga tankar kommer oxå.. jag våndas för att gå å lägga mej.. det börjar redan några timmar innan.. jag är en beroende person.. har flera missbruk i bagaget å har nyligen kommit ur ett tablett missbruk därför vill jag helst slippa ta en massa mediciner.. lugnande & sömntabletter tex.. men det verkar vara stört omöjligt att få det å fungera utan.. ännu en natt har går mot sitt slut å klockan är nu 05.00 å jag har ännu inte somnat.. la mej vid 24.00 tiden..
Så drygt.. varför finns ångest ??
För att vi har å kan känna känslor.. ?? Förmodligen.. oftast somnar jag på morgonkvisten helt utmattad.. å dygnet blir totalt vridet.. bör väl tillägga att jag har ganska kraftiga diagnoser å är även bipolär.. så det gör väl sitt till... men dessa problem jag har med ångesten å panikångesten förstör mitt liv totalt..
Gråter bara jag tänker på det.. men ingen idé att spekulera vidare.. jag har en massa av sånt inte alla människor har , som förstör mitt liv., Gör det ovärdigt på ngt sätt.. gör att jag får kämpa mkt mer en normal Svensson tex.. å i längden är det jobbigt., dagligen störs jag utav det..
Eller så stör sej andra på det.. å jag får en skopa skit för ngt jag inte kan rå för... det gör väldigt ont :(
För mej betyder det - ensam är stark !!!
När man är ensam slipper man skoporna med skit.. slipper andra som tar ens energi , å jag får vara i fred å bara vara jag utan att ngn stör sej .

Likes

Comments

Mår riktigt dåligt just nu.. först å främst saknar jag mina barn mest av allt.. det håller på å krossa mej totalt , saknaden av dem..
Sen har jag ingen ingen som finns där.. Alla vänder sej bort.. dom som skall vara mina närmaste.. fruktansvärt.. min mamma , är inte som mammor är.. hon tar alltid upp sina egna problem så fort jag nämner ngt.. Min pappa.. är gammal & sjuk.. inte riktigt med... sen har jag inte många fler.. min bästa vän dog ju 2009 så hon finns inte heller å det gör ont.. vad jag saknar henne vid dessa tillfällen., å som sagt fler finns inte.. inga anhöriga ingen släkt ingenting.. å det känns för jävligt.. att socialtjänsten alltid skall stå som min närmaste anhörig .
Min X man borde förstå men det gör han inte.. å vill nog inte heller , han sparkar hellre på den som ligger än å hjälper..
han jobb går före allt.. allt allt.. å sätta sej in i hur någon annan mår vet han inte hur man gör... det märks lång väg.. blir bara värre.. å det kan jag vara utan.. fruktansvärt men sant !!!
å be att han skall sätta sej in i vad bipolär är även manisk , hypermani och vad skoven innebär är att be om för mkt !!!!

Jag förstår dom som med denna sjukdom väljer att ta sitt liv.. att dom inte orkar mer... så känner jag varje dag.. jag som dessutom knappt har några spärrar för ngt.. har inte alls svårt att föreställa mej det.. Tvärt om.. det är tanken på mina barn som håller mej kvar här.. men samtidigt är dom hu redan placerade i nytt hem.. så det blir lite tvetydigt..

Denna vecka känns ångesten i hela kroppen.. hela jag gör bara ont., Vill bara ligga ner under täcket i fosterställning å gråta.. Bara vara i fred.. Tyst å lugnt.. Nätterna har vart omöjliga å sova på.. inget fungerar.. vrider mej till 7-8 varje morgon innan jag somnar av utmattning..
Allt gör bara ont å är nattsvart.. totalt nattsvart..
Orkar inte leva - men vill inte dö heller...

  • 25 Readers

Likes

Comments