199 kronor på H&M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här finns perfekta bilder för eleverna att färglägga, klippa ut och klistra fast på ett tjockare papper för att därefter kunna leka med dem. Tips!

Bilderna kommer från battrehalsa.nu

Likes

Comments

Dessa använder jag mig av i klassrummet så att eleverna vet vilken ljudnivå det får vara i klassrummet. Nummer 5 använder jag självklart aldrig men den är bra för att visa eleverna om det skulle bli oacceptabel ljudnivå i klassrummet.

Finns här

Likes

Comments

Jag satt och söndagspysslade lite och fick ihop dessa pennor med veckodagarna, perfekt för klassrumsschema eller liknande. Finns här


Likes

Comments

Sommaren närmar sig med stormsteg och tyvärr betyder det att getingarna börjar komma fram. Det värsta jag vet är att hitta en geting i min svalkande dryck. Det kan man förhindra genom att göra snygga glasskydd med plats för sugröret av pärlor. Perfekt att göra tillsammans med barnen och träna finmotoriken på.

Här nedan delar jag två YouTube videos som jag fick idéen ifrån. Väldigt bra inspiration för sommarpyssel!

Likes

Comments

Min kollega kom med den perfekta idéen att istället för att barnen har en och samma handkompis när vi går iväg så kan man göra gå-kort. De går ut på att eleverna ska para ihop sig med den kompisen som har den bokstaven som ens bild börjar på och tvärtom. Jag satt nu under kvällen och knåpade ihop ett sådant dokument. Det finns 30 kort så det bör passa de flesta klasserna. Du hittar dem HÄR

Likes

Comments

Idag fick barnen skapa sina egna monster och beskriva dem. De fick börja med att klippa ut och klistra ihop ett monster och därefter fick de beskriva sitt monster utifrån en färdig mall. Frågorna de fick besvara var: vad monstret heter, hur gammalt det är, vad det blir glad/ledsen av och vilken superkraft den har. Väldigt uppskattat av barnen som började jämföra sina monster med varandra. De tränade både finmotorik och svenska utan att ens tänka på det, superkul!

Monsterbilderna hittade jag på battrehalsa.nu

Likes

Comments

Vi håller på att leta efter taklampor till både köket och vardagsrummet. Dessa har vi hittat och fastnat för men det negativa är att vi inte kan känna och klämma på dem i butik då de kommer från Ellos. Vi har tänkt att ha klotet i vardagsrummet och den andra i köket. Det är så svårt med taklampor tycker jag, förhoppningsvis hittar vi några som känns helrätt snart.

Likes

Comments

Fredag och fantastiskt väder! Vi har vart väldigt produktiva idag måste jag säga. Vi gick upp tidigt för att larmfirman skulle komma och installera vårt hemlarm, därefter åkte vi och storhandlade. Vi kom hem, packade upp kassarna och sedan gick vi på promenad. Köpte glass nere i hamnen och sedan blev det en sväng till Iittala outlet och vi kom hem med sex stycken vitvinsglas. Ikväll väntas troligtvis besök och mys framför tvn.

Likes

Comments