Nu har vi bott här i lite mer än två månader och vi trivs så fantastiskt bra! Det är nära till stan, vi har nära till att handla och det är nära till vattnet. Jag älskar att bo i lägenhet men ändå känns skärgårdskänsla. Helt perfekt! Vi har nästan fått i ordning allting, förutom soffbordet som kommer vecka 37, suck! När det är levererat så blir det nog inflyttningsfest, 25-årsfest för oss båda samt examensfirande för mig tillsammans med vänner och familj. Det ser jag fram emot!

Lite bilder från hemmet och närmiljön

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Träna finmotoriken med att färglägga och träna antal, räkning och siffror genom att räkna hur många det finns av varje figur. Så himla söta!

Bilderna kommer från battrehalsa.nu

Likes

Comments

Här finns perfekta bilder för eleverna att färglägga, klippa ut och klistra fast på ett tjockare papper för att därefter kunna leka med dem. Tips!

Bilderna kommer från battrehalsa.nu

Likes

Comments

Dessa använder jag mig av i klassrummet så att eleverna vet vilken ljudnivå det får vara i klassrummet. Nummer 5 använder jag självklart aldrig men den är bra för att visa eleverna om det skulle bli oacceptabel ljudnivå i klassrummet.

Finns här

Likes

Comments

Jag satt och söndagspysslade lite och fick ihop dessa pennor med veckodagarna, perfekt för klassrumsschema eller liknande. Finns här


Likes

Comments

Sommaren närmar sig med stormsteg och tyvärr betyder det att getingarna börjar komma fram. Det värsta jag vet är att hitta en geting i min svalkande dryck. Det kan man förhindra genom att göra snygga glasskydd med plats för sugröret av pärlor. Perfekt att göra tillsammans med barnen och träna finmotoriken på.

Här nedan delar jag två YouTube videos som jag fick idéen ifrån. Väldigt bra inspiration för sommarpyssel!

Likes

Comments

Min kollega kom med den perfekta idéen att istället för att barnen har en och samma handkompis när vi går iväg så kan man göra gå-kort. De går ut på att eleverna ska para ihop sig med den kompisen som har den bokstaven som ens bild börjar på och tvärtom. Jag satt nu under kvällen och knåpade ihop ett sådant dokument. Det finns 30 kort så det bör passa de flesta klasserna. Du hittar dem HÄR

Likes

Comments