Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hey


Niet heel veel mee gemaakt .. Lekker getraind het gaat steeds beter , en vandaag een sprongetje gemaakt mooi rustig opbouwen en weer conditie krijgen ๐Ÿ‘ .

Solicitatie 

Heb maandag de jumbo gebeld en helaas ..ik en andere kandidaat bleven over maar omdat die andere in Lemmer woont en flexibeler zou zijn dan mij is zij aangenomen .. Belachelijk want ik heb juist alle tijd en kan altijd werken dus ja een beetje een belachelijk excuus slechte jumbo๐Ÿ‘Ž, maar goed heb inmiddels weer een paar sollicitaties de deur uit gebracht dus laten we hopen dat ik daar binnenkort wat van hoor , dat is in roden en in leek . Dus dan koop ik een scooter en dan kan ik mooi naar het werk naar de paarden en naar de sportschool .. Want het fietsen ben ik naar al die jaren wel zat๐Ÿ˜

  • 172 readers

Likes

Comments

  • 180 readers

Likes

Comments

Last week
Auto theorie examen

sorry voor het niet bloggen maar ik was erg druk .. Heb mijn theorie auto examen gehaald in 1 x het was echt spannend .. Ik was met 3 anderen en mevrouw kwam binnen met de uitslagen en zij 'ik kan maar een van Julie gelukkig maken ' ik dacht echt O myn god ik ben gezakt want eerlijk ik vond het best moeilijk ..

Solicitatie

Mijn sollicitatie ging erg goed , ze vond dat ik een afwisselende cv had haha van stal ruiter in zuid Duitsland tot kapper hier in Nederland maar ze was dus erg positief en ik zou deze week worden terug gebeld , helaas ben ik nog niet terug gebeld .. Dus als ze morgen nog niet hebben gebeld dan bel ik aankomende maandag even terug ..


de rest

En voor de rest heb ik heerlijk de paarden gereden , de Goodtimes gaat steeds beter lopen aan het begin was het net of ik een auto aan me armen had hangen .. Maar dit word gelukkig steeds beter .

Afgelopen zondag waren lieve Beppe en Pake hier . Heb Beppe geknipt en gekleurd en ja naar het kleurtje en uiteraard ook het knippen zag het er weer veel beter uit

  • 183 readers

Likes

Comments

Hey

Vandaag 3 paarden gereden liepen allemaal top ๐Ÿ‘en op dit moment sneeuwt het hier, morgen sollicitatie gesprek โœŒlaat jullie morgen meer weten

  • 201 readers

Likes

Comments

Foodporn

Wafels & slagroom& banaan ๐Ÿ‘Œ

  • 201 readers

Likes

Comments


  • 202 readers

Likes

Comments

Goede Middag

Vandaag is zo saai . En heb pijn aan me linker kant van mijn lichaam omdat ik gister ben gevallen .. ๐Ÿ˜ž en het is best koud als is dit nog niks bij hoe het weer in Duitsland was maar het is best glad achterhuis .. Hier wat foto's van vanochtend

  • 205 readers

Likes

Comments

Hey

Paarden die het niet helemaal 100% hebben .. ja ze bestaan ik heb er zo juist erop gezeten en hoefde niet eens af te stappen het paard hielp me met afstappen .. ๐Ÿ‘Žhet paard ging toch weg omdat die niet 100% in zn geheel ..en ik mocht hem wel rijden ik heb toch verder niks te doen .. oke ik snap nu dat die niet 100% is ik stapte op dit ging goed , ik zat in het zadel ,had mijn rechter voet nog niet eens in de beugel en hij begon zijn rug te bollen en deed niks anders meer dan bokken - steigeren en echt vies gemeen .. rot bok, dus ja ik denk ik laat me maar vallen op het goede moment , ik kon wel blijven zitten langer maar wat had dat voor nut , hij ging net zo lang door totdat ik er af lag ..


maar gelukkig ook nog wat leuks ๐Ÿ˜„ heb er een Goodtimes bij te rijden ๐Ÿ‘๐Ÿ‘


Likes

Comments

Hey

Goedemiddag, net de jumbo gebeld voor sollicitatie gesprek .. aankomende donderdag gesprek ben benieuwd voor hoeveel uren ,en de paarden thuis gepoetst zo naar de manege rijden , en nog een ander paard rijden van iemand anders ,dus ben benieuwd hoe dat gaat , en wat een barrage van Willem Greve gisteren in Jumping Amsterdam de link hier onder :)


LINK barrage JUMPING AMSTERDAM 4*

Likes

Comments