View tracker

My heart still hasn't healed
From the way he was crying
As I left him and his broken soul

It was a murder
Yet the only way out
For both of us

Likes

Comments

Note to self:
Sök aldrig mer tröst hos samma person som fick mig att må dåligt

Likes

Comments

Du vet väl om att ingen är perfekt?

Likes

Comments

Jag ser det, allt är bara på ytan
Jag vet det, för jag har varit där
Bara påhittade känslor för en vacker kropp, närhet

Men jag är inte där längre
Aldrig igen

Tjejer, börja använda hjärnan. Killar är skitstövlar som bara är ute efter sex. Många av dem iallafall. Ta inte miste på det och kärlek, även om de själva gör det. Se det med andra ögon. Är det dig eller din kropp han är tillsammans med? Spenderar han mer tid med din kropp än med din hjärna? Isåfall, fuck him. Om inte du själv gör samma sak.Likes

Comments

I don't know why I left you, I need you
I was so worried I scared you away
And I don't know why you love me, baby
Thank you for knowing I'm not crazy

Forever and ever - an Isak and Even inspired song by Carter James

Likes

Comments

View tracker

- Har låtit människor trycka ner mig utan att säga ifrån ordentligt.
- Senaste halvåret efter ett breakup från ett nästan två år långt förhållande har varit helt fruktansvärt. Så mycket ångest och sömnlösa nätter. Känslor som flugit överallt utan någon som helst logik. Har fått "låtsaskänslor" för personer som jag egentligen inte vill vara något annat än vän med. Sånt som bara suttit i mitt huvud eftersom jag desperat ville känna något annat än tomhet efter honom, och därmed fuckat upp en del relationer med vänner som jag mer än gärna hade velat ha kvar som det var innan.
- Min lycka har legat i någon annans händer.
- Begynte og se på Skam. Hva jeg mener mett at det er en dårlig ting er att det har tatt øver hele mitt sosiale liv. Alt jeg ser/tenker/hør er Skam. Snakker nesten bare norsk.

+ Har lärt känna människor som jag verkligen tycker om och som även uppskattar mig, samt börjat umgås "gamla" kompisar som jag vet får mig att må bra.
+ Skaffade Charlie som är det bästa jag har. Han lär mig att ta ansvar och får mig på bra humör. Särskilt de senaste månaderna har han blivit något som hållit mig uppe trots allt mörker.
+ Kommit ur ett förhållande som fick mig att må dåligt. Trots att det har varit sjukt jobbigt att ta sig ur, så känns det så rätt att det blev såhär tillslut.
+ Har lärt mig en del norska genom att se på Skam. Den er ju så utrolig bra! Jeg liker den dritmye, favorittserien i hele verden (og jag liker ikke at se på serier en gang).

(ALT ER LOVE)

Likes

Comments

När jag vaknar ur en dröm
När tårarna kommer och det blir svårare att andas
Vill jag ha dig i telefon

Likes

Comments

Tear drained pillow
Heart tore apart
No reason
No blame

Only loneliness
Cold beds
Damp cheeks

Likes

Comments

OBS! Inget jag skriver här behöver tas på allvar eller som fakta på något sätt. Det betyder ingenting. Det är bara tankar, ingen verklighet och de kan försvinna lika fort som de kommer. Jag tänker bara i ord. Och om orden låter fina ihop, ja, då fångar jag upp dem och skriver ner dem och kallar det poesi. Du får kalla det vad du vill.

Likes

Comments