Fyrtiofem minuter till.
Sedan ska jag sova till minnet av dig.

Likes

Comments

Kom hit
Håll om mig
Se på mig på ditt sätt;

Som om ingen annan finns

Likes

Comments

Två dagar med dig, en utan
Vill ha dig varje timme

Likes

Comments

Vill inte duscha bort doften av dig

Likes

Comments

Imorgon ser jag dig igen

Likes

Comments

Ligger ensam på ett hotellrum
Du är hemma, ska gå ut

Vet att vi är för nya för sånt
Men jag saknar dig

Likes

Comments

Hej bloggen.

Känner att en förklaring till alla konstigheter här på bloggen är behövlig, haha. Jag har ju uppdaterat en del, men inga klara och lättbegripliga inlägg. Jag tänkte berätta anledningen lite kort.

I slutet av sommaren gjorde jag och min pojkvän sedan nästan två år slut. Trots att det var jag som gjorde slut, så tog det sjukt hårt på mig. Särskilt eftersom vi senare började träffas igen, och jag blev bortvald för en annan.

Efter detta var jag väldigt nere, vilket jag tror ni märkte om ni följde bloggen då. Vilket ju inte är så konstigt alls, egentligen. Men det konstiga var att det inte riktigt slutade. För varje dag, varje vecka, blev det liksom värre. Jag var överkänslig, blev ledsen för allt, fick svårt att sova och kunde inte riktigt koncentrera mig på varken skola, ridning eller fotboll. En dag orkade jag inte ens gå till skolan. Jag vet inte om det berodde på att mitt ex så fort hade gått vidare, eller det faktum att vi fortfarande pratade ovanligt mycket för att vara varandras ex.

Men när jag åkte till Oslo med min fina vän Tuva, så var livet så perfekt att det inte riktigt gick att vara negativ längre. Detta var i början av december, och vi skulle på Håkan i Oslo Spektrum Arena. Oslo fick mig att må bättre.

Den faktiska vändpunkten var nog faktiskt när jag beslutade mig för att bryta kontakten med honom. Jag berättade för honom att jag inte längre ville prata, trots att vi tidigare bestämt att hålla kontakten. Han (och hans tjej) hade redan tagit bort mig på snapchat och instagram, varför vet jag inte, men jag blockade hans nummer.

Och så blev allt bra. Just nu känns livet så bra att jag nästan blir orolig, haha. Första tävlingen för i år är nästa söndag i Falköping, då jag ska debutera 110 med Charlie. IFK Hjo har startat upp ett damlag som jag är med i. I skolan blir klassen blir mer och mer sammansvetsad. Kan ju hända att jag träffar någon också...

Men det är en annan historia;)

Glad tjej nu

Likes

Comments

I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling

Likes

Comments

Vad hade du sagt om jag sa att jag ville ha dig?

Likes

Comments

Fan vad jag vill ha någon att älska

Likes

Comments