förändring är riktigt härligt.

jag har äntligen efter många om och men, många svarta hål och stegar att klättra upp för funnit någonting som helt enkelt bara flyter på.

2,5 veckors jävligt hård disciplin har resulterat i minskade mått och jag tänker fortsätta såhär tills jag nått alla mina mål.

Likes

Comments

nu var det ett litet tag sen jag skrev något. jag har haft full fokus på kost och träning, även på jobbsökandet och lagt om mina studier.
i slutet av oktober var jag på ett mma-seminarie med Waldo zapata och det var rent fantastiskt. Snubben plockade sönder all teknik i små små delar och gjorde det så enkelt att man funderade på varför man inte gjort så hela tiden.
jag kom alldeles för tidigt dit så jag hann tjuvkika lite på min tränare och en herre från waldos team när dom rullade lite i bjj. Grymt.

Sen har kosten bevisat återigen att jag måste  ta hand om mig.. för första gången på ett år ligger jag under 80 kilo och målet var 78 innan den 21a november.. känns helt plötsligt som en enkel match.. kanske till och med kan krossa det lite.

Nu är det bara att fortsätta såhär!!

Likes

Comments

vill man bli riktigt bra så har man inte tid att tramsa.
Mina dagar är planerade ca måndag, tisdag,onsdag, torsdag och söndag. i snitt 4h dessa dagar då det blir en del dubbelpass. bjj och mma. idag fick jag mitt bälte och en "lånedräkt" till BJJ träningen så jag kan köra igång direkt.

fett lycklig.

Likes

Comments

ligger i hårdträning och fettkrig.. startar dagen med en timmes morgonpromenad.

och avslutar morgonen med en kopp kaffe och bananplättar.

snart dags att cykla 8km och i eftermiddag har jag ett gympass med min fantastiska PT Kim. han ska få ordning på mig.

hejdå fettet!

Likes

Comments

Snart har jag frivillig ofritid till annat än träning.
jag vet att folk har svårt att förstå det där och att vänner oftast inte accepterar det. men jag måste gå min väg.

så fort jag fått hem dräkten så kommer jag gå på BJJ-passen också. Nöta greppteknik och bli jävligt bra på det.

nästa termin kommer jag köra lite thai också för att nöta slag och sparkar. kommer bli cirka 4 timmars träning om dagen. love it!

idag var vi tre stycken på mma/sw passet och jag måste säga att det kändes bra om än lite tråkigt. uppskattade verkligen den tiden jag fick med tränaren och att faktiskt hinna ställa lite frågor.

fortsätter framåt och uppåt.

Likes

Comments

två träningspass i rad har jag fått träna med två av mina absoluta favoriter på klubben. 
det är mer än grymt och otroligt tillfredsställande. dessa personer är riktigt duktiga och dom vågar ta i när dom kör med en.
jag lär mig ingenting om jag tränar med någon som inte ger järnet. nu pratar jag inte om att någon ska vara våldsam, men det krävs en viss kraft/motstånd för att man ska veta precis vad det är man gör eller ska göra.

i morgon är det dags igen och jag längtar sönder.
ska spara ihop pengar nu till utrustning och kläder både till thaiboxning och brasiliansk jiu-jitsu. ska jag ändå köra så kan jag lika gärna gå all in!

Likes

Comments

Det är okej för mig att inte vara bäst, men det är aldrig okej att gå in i någonting och vara nöjd med halvdant.

Jag inte bara vill utan jag ska upp och tävla, vilket peppar mig som fan att bli mitt bästa jag. Ögon och öron är större än någonsin och jag suger åt mig minsta lilla under träningarna på klubben. Utanför klubben så går jag minst milen varje dag och kör explosivitets träning. Med min pt på gymmet blir det mycket intervall och uthållighetsträning framöver och kosten är anpassad så att jag kan minska en ca 5kilo fett men behålla min styrka.

När man inte har så mycket pepp runt sig i sin vardag så är det otroligt skönt att komma hem till klubben där alla är jäkligt stöttande och peppade.

I morgon är nästa pass och jag längtar sönder.

Likes

Comments

​Jag har aldrig riktigt funnit min plats i livet, ni vet.. där man vill stanna, där man bara finner glädje. Jag är ganska blyg också vilket inte direkt har hjälpt mig framåt. Sen en dag såg jag ett inlägg på Facebook att klubben titans i växjö körde prova-på veckor och jag tänkte direkt att det är nu eller aldrig. Första dagen cyklade jag dit och vände hem igen utan att ens tagit ett steg in i lokalen. Jag var så sjukt arg på mig själv så andra dagen bara gjorde jag det, klev in, skakade av nervositet, bytte om och gick ut till dom andra. Nu skulle jag träna MMA och det fanns ingen återvändo. Alla var så jäkla trevliga och jag blev hooked direkt. Det känns verkligen som att man hittat hem varje gång man kliver in på klubben och nu kör jag på, lär mig, utvecklas och tänker aldrig lägga av så länge kroppen håller... progress! 

Likes

Comments