Header

Och så var vi återigen inpackade i lastbilen med nya erfarenheter i bagaget. Både jag oh Rafa plockade med oss en pinne i banhoppningen idag men det är absolut inte hela världen. Vi har haft en fantastisk helg och hästarna har skött sig fantastiskt väl!!

Så glada och nöjda med hög musik och fest i lastbilen beger vi oss tillbaka söderut. Tack och hej för denna gång Houghton Hall!!! X/A

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Wooohooooo!! Rafas pepptalk med hästarna i morse funkade verkligen. Båda två felfria i dagens CCI**. Hästarna har precis ätit middag & mår super!

Ny spännande dag imrogon med besiktning och banhoppning. Nu sovdags så vi är pigga & fräscha tidigt imorgon bitti!! Håll kvar i tummen ✊🏼❤️ /A

Likes

Comments

Nöjd över lag med dagens dressyr. Hade tyvärr en grov miss i den ens förvända med det stora hela kändes super. Låga procent över lag och jag ligger någonstans i mitten av resultatlistan. Dock endast 10 straff efter ledaren!

Terrängbanan ser fin ut men kommer kräva att ridas. Imorgon bitti rider vi ut en runda tidigt och sedan går jag ut i terrängen vid 5.20 lokal tid. Håll tummarna!!

Let's go xc day!!! 👊🏽

Likes

Comments

Tim Wilkinson - Eventing Images


Likes

Comments

Kom fram till vackra Houghton Hall igår eftermiddag. Hästarna reste väl trots sommarvärmen.

Spenderade eftermiddagen med att organisera alla våra grejer och jag & Rafa tog ut våra två på en uteritt i kvällssolen. Därefter en underbart god grillmiddag vid lastbilen.

Vaknade av min inbyggda väckarklocka tidigt i morse. Ännu en helt underbar morgon. Tog ut hästarna för lite gräs och fixade boxarna innan vi red första passet för dagen. Sky kändes bra! Väldigt pigg men riktigt lösgjord och fin i kroppen. Lösgjordhet låg i fokus under morgonens pass.

Efter första ridpasset gick vi terrängbanan för första gången. Ser riktigt fint ut måste jag säga! Trevlig, inbjudande bana med med några riktiga klurigheter.
Kan inte vänta på att gå ut i terrängen på lördag!!

Efter en första kik på banan tog vi glasspaus innan hästarna fick lunch och skulle göras iordning för besiktning.
Besiktningen gick bra och fotografen Tim Wilkinson var där och förhoppningsvis knäppte några fina bilder!! Ska bli superkul att se. tiderna för morgondagen är nu satta och 14.44 rider jag min dressyr.

Efter besiktningen tog jag ut sky på en uteritt i kvällssolen. Han börjar lugna sig litet nu och känns super.

Nu är det dags för grillmiddag med ett stort gäng vid lastbilarna och sedan är läggdags!! Har en spännande dag framför oss imorgon.

Chao! X/A

PS. Håll gärna en tumme för mig och Rafa för morgondagens dressyr🙏🏽 godnatt!

Så snygga dessa två 🌟

Likes

Comments

Sky har sovit som en kung i mark Todds fina stall inatt. Efter en morgonpromenad ute på deras terrängbana är vi nu inpackade i Marcios lastbil på väg till Houghton Hall.

Följ gärna vår spännande vecka här på bloggen!! Ha en fin dag 😃 x/A

Likes

Comments

& så har vi börjat färden mot årets Houghton Hall Horse Trials!

Har ridit hela dagen och fixat Sky och all packning i ordning inför avfärd. Nu har vi precis kommit fram till Mark Todds gård där vi ska sova inatt för att sedan fortsätta upp till Houghton tidigt imorgon bitti.

Täckningen uppe på houghton är minst sagt urkass men jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade! Hoppas ni haft en fin dag.

x/A

Dagens hoppövning. Sky kändes superfin & gjorde

Hundarna och Lucy lämnade mig hos Toddi efter jobbet 🌟

Marks fina stall

Likes

Comments

Kickstartade min lediga Mondagmorgon med ett pilatespass. Därefter en sväng till mataffären för att handla inför Houghton samt packning hemma. Alltid lika svårt att bestämma sin outfit för Besiktningarna... Men jag tror de jag valt faktiskt blir riktigt snyggt. På torsdag får ni se bilder på den första av mina outfits.

Nu är jag på jobbet och har precis ridit Eddie, som ikväll reser till Frankrike och Saumur CCI***. Han känns super!!

Nu direkt vidare till galoppbanan med Sky för ett sista galoppjobb och i eftermiddag blir det ännu mer ridning. Härlig start på veckan!! 🙌🏽

Ha en fin måndag ! Puss & kram /A

Likes

Comments

en underbar söndag lider mot sitt slut. Dagen har varit lugn och skön med Mina mått mätt. Har jobbat tillsammans med grabbarna idag, ridit två hästar, packat och knoppat 4 hästar. Efter jobbet ett skönt yogapass och just nu är jag på väg till Rafa för en lugn filmkväll.

Nästa vecka har jag längtat länge efter. Vi åker norrut till Houghton Hall för en Internationell Young Rider tävling. Sky är i superfin form & det mesta är packat och klart.

Söndagsångest har jag inte nån aning om vad det är. Bring next week on 👊🏽

Hoppas ni har haft en härlig helg! X/A

Foto: Tim Wilkinsson

Likes

Comments