Allmänt

Hej alla fina!

Blir ett litet snabb inlägg om hur dagen har varit. Tog en tur till hamnen för att äta lite glass med barnen och njuta av värmen och självklart blev det några åk på gungan som finns där, Melwin älskar den. Senare var det dags för lite kantarell jackt. Hittade några små ynka kantareller, får vänta en vecka eller två och hoppas på att det finns fler då. Hittade kossor efter vägen, så mysiga att titta på 😜🐮

Likes

Comments

Hej härliga torsdag!

Älskar att vara med hela familjen på dagarna, Johan jobbar så mycket så vi ses mest bara på kvällarna men idag fick jag ha han till em. Sedan tog han med sig Melwin och kör lite glassbil, något som Melwin verkligen älskar! Så då blev det bara jag och lilla D kvar här hemma. Passade på att höra av mig till Frida, en helt underbar tjej som hjälper mig att få lite diciplin på Akillez som är lite för dominant när vi är ute på promenad. Blev en skön tur runt stan och han skötte sig helt okej 🐶.

Nu sitter jag här hemma igen och väntar på att mina två pojkar ska komma hem och medans jag väntar så kolla jag lite efter ny inspokonton på instagram. Hittade ett sånt underbart konto som gav mig så mycket inspiration och nya idéer igen. Blir alltid lika glad när jag hittar såna här guldgruvor. Måste bara få dela med mig lite av allt det fina 😄

Ni hittar kontot HÄR

Likes

Comments

Akillez, Allmänt

Tog en riktig lekdag idag med mina två små kottar. Dewin sov visserligen bara i vagnen medans Melwin har lekt rövare i äventyrsparken och sedan vidare mot hamnen. Självklart så börja det regna men vad gör det när man har med sig världens gladaste unge som är superstolt över sin cykel. Blev en hel del bus med Akillez också som fick följa med till hamnen.

Likes

Comments

Snyggaste designfåtöljen Embrace som är designad av Jimmy Schönning, hittade jag nu på Rustika. Ser så mysig ut med lite plädar och härliga kuddar och älskar att den är av trä, eller rotting i det här fallet. Det ger sån härlig och varm känsla tycker jag.

Likes

Comments

Allmänt

Söndag.... Det är en riktigt trött dag för oss. Alla är slöa och slappa, blir inte så mycket gjort och speciellt inte i det här regnvädret. Hoppas på bättre väder till veckan och hoppas på superbra väder ännu nästa vecka då det planeras en resa inom Sverige 🌸


Älskar dessa citat som står på mina nya tavlor, och snart kommer dom upp på väggen. Lite halv jobbigt när man bor i betonghus och inte i trä. Så mycket mera små fix när man ska sätta upp saker och ting. Men snart så...

Likes

Comments

Allmänt

Nu kommer det ett sånt här drömhus igen som jag bara måste få dela med mig av. Detta hus har jag kollat på så mycket nu när det har legat ute på hemnet.

Är som godis för ögonen, bara älskar det vita stilrena, så vackert. Och detta hus hittar ni i Kramfors med fantastiskt utsikt över sjön.

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla!

Varit lite off på bloggen just nu, har haft så mycket att göra. I tisdags tog vi en tripp till Ockelbo för att hyra en mysig liten stuga vid en otroligt mysig sjö. Blev både lite fiske,tur med båten, badning och lite vandring. Vädret var inte på topp så åkte hem nån dag tidigare en planerat. Men väldigt mysigt har vi haft. En stuga utan el och vatten, lite halvjobbigt när man har barn som ska ha välling mitt i natten men det gick det med. Verkligen en charm på sitt sätt.

Likes

Comments