Allmänt

Denna jul tillbringas i en supermysig stuga mitt ute i ingenstans i lilla Hassela. Detta blir nog den bästa julen på länge, och naturen är helt överlägsen här. Så vackert vart man en kollar🤩.
Älskar livet på landet ❤️🎄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla!
Jag skulle verkligen behövas alla hjälp. Jag är med i en modell tävling för Hair Beauty Concept och skulle behöva så många röster som det bara gå. Så snälla, gå in och rösta på mig 1 gång om dagen varje dag till den 31 december, tack 😘

Klicka här för att rösta

Blev en tur till Plantagen för en arbetsintervju, bara hoppas på det bästa nu. Sedan blev det lunch dejt på Birsta med dessa två underbara 💕.
Självklart så tog vi en lov in till Ikea och hittade denna lilla glaskub, ännu mera julpynt här hemma nu men kan ju inte låta bli att handla ibland

Likes

Comments

Det finns ju ett helt hav av olika grejer och idéer när det gäller juldekoration. Hur ska man kunna bestämma vilken stil man vill ha när allting är så fint? Vill ha nästan allt jag ser i tidningar, på nätet, när jag går i butiken. Här är några favoriter som jag älskar att titta på

Likes

Comments

Allmänt

Hejsan alla finingar!
Tog en tur till Matfors och testade deras nya café som även är en liten inredningsbutik, suuupermysig och mitt nya favvoställe! Älskar stilen, helt i min smak och fikat var ju bara pricken över i:et

Likes

Comments

TRÄNING

Jag har hittat en bra yogainstruktör på youtube som verkligen föll mig i smaken. Har alltid tyckt att det är så krångligt annars när man sökt via Google eller på youtube. Det är grejer som jag inte förstår mig på. Men här, Anna Germundsson, hon förklarar så bra och visar ännu bättre.
Just nu håller jag på med 21 dagar med yoga, så jobbigt men ändå så avkopplande.

Så ett tips till er är att gå in på youtube och hitta Anna Germundsson, där kommer ni hitta en massa olika övningar för olika kroppsdelar eller för hela kroppen.

Likes

Comments

Allmänt

God morgon alla där ute i den härliga vinterkylan!
Blev så glad nu när snön kom. Hoppas bara att den håller sig kvar.
Har hittat en sån sjukt mysig fåtölj som passar som handen i handsken nu när vinter är här och även lite andra grejer som är supersnygga och stilrena, helt i min smak!

Detta finns på sackit.se och vill ni se mer så klicka här

Likes

Comments

Allmänt

Go kväll allihopa!
Som ni kanske vet vid det här laget så älskar jag att titta på Hemnet på kvällarna och har hittat en sån superfin lägenhet bredvid mig som är till salu. Jag verkligen älskar deras kök och måste få visa upp det.

In och kika om ni vill se hela lägenheten 

https://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-5rum-sundsvall-sundsvalls-kommun-storgatan-68a-12636439


Likes

Comments

Allmänt

Jag verkligen längtar tills jag kan börja julpynta här hemma. Känner att jag inte kan börja riktigt en, men snart så. Hittar så mycket fint på på Pinterest när jag försöker hitta lite inspiration som jag måste dela med mig av..
(Lånade bilder)

Likes

Comments

Allmänt

Hej alla på denna fina fredag! Hoppas ni kommer få en härlig dag och en toppen helg.
Tänkte bjuda er på mina favoriter, Mia Laaksonen Inredare & Stylist (hittar ni på Facebook för fler bilder).
Blir alltid så inspirerad av de och vill bara styla om lägenheten varje gång nått nytt kommer 😛

Likes

Comments