Hej igen! Det var länge sen jag skrev ett inlägg nu. Livet har varit i vägen för bloggen. Livet har också visat mig saker som fått mig att fundera lite. Hur vill jag att denna blogg ska se ut? Vad vill jag dela och vad är privat? Tanken var att skapa en plats för mina skapelser, ett portfolio typ. Men det finns så mycket mer jag vill säga också. Här har jag en plats som jag kan säga allt det. Men vill jag säga det?

Ja det är iallafall anledningen till att jag inte skrivit något. Jag är också mitt uppe i att ta körkort och går en intensivkurs som tar upp all min tid. Men det är förhoppningsvis klart om två veckor. Då kan jag äntligen åka hem och börja sy igen!

På bilden nedan ser ni mitt lilla projekt haha! Jag testade att måla fejk-tatueringar på foten med hjälp av Wet n Wild H2O proof liner. Den suger... men sitter som berget.

Vi hörs snart!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har ni testat Depend 7 days? För ett par dagar sedan så köpte jag startkittet och två lack från den serien. Serien består av lack som ska appliceras på ett speciellt vis och sedan föreställa ett gellack. När jag målar naglarna brukar det flagna på ca en dag eftersom jag gör mycket hushållssysslor. Gellack ska tydligen hålla längre så jag tänkte att det var värt ett försök.

Startkittet kostar 99:- och nagellacken kostar 39.- styck på kicks. Riktigt billigt i längden. I kittet får man grundlack, topplack, rengöring, nagelfil och en sån där pinne som man ska peta bort nagelbandet med men som jag inte har den blekaste aning vad den heter. Färgerna jag köpte heter "Electric Neon"- blå och "First Class Thanx"- rosa.

Likes

Comments

Hörrni! I söndags var jag och min vän inne i Stockholm för att hänga lite och av en slump hittade hon en sko affär i närheten av Sergles torg som hette skouno. De sålde både andra skor och bandtröjor men mest av allt fanns en massa Dr. Martens. Mitt i affären hade de en riktigt cool soffa som såg ut som ett säte i en bil och där tog jag och min kompis några bilder. När vi var klara såg jag dessa underbara rosa Martens! Jag hade ett par sådana här för några år sedan men det var ett fel på matrialet som gjorde att det flagnade. Jag provade skorna eftersom jag älskar rosa och de passade perfekt! Som ett plus i kanten var de på rea eftersom modellen utgick ur sortimentet. Efter en lång stunds överläggande, haha, så slog jag till! Väldigt olikt mig. Men jag är sååå glad. De är ju så vackra!!! De kostade just nu 1199:- men jag vet inte vad de brukar kosta. Mannen i affären sa att de skulle sluta tillverkas så om du skulle vilja ha ett par får du kanske skynda dig. Jag vill ge personalen i butiken en stjärna eftersom de var så trevliga och spelade fett bra musik!

Länk till butiken: http://www.sko-uno.com/

Likes

Comments

Här är ett projekt jag är riktigt nöjd med! Jag ääälskar regnbågar och kom på att en "neon"-skylt formad som just en regnbåge vore fantastiskt! :D
Hemma hade jag en jätte stor kartongskiva och på den ritade jag en regnbåge. 

Sedan mätte jag hur mycket färgat papper som jag skulle behöva för varje del av regnbågen. Efter det gjorde jag samma sak med moln-delarna. 

Jag limmade fast varje färg eftersom på kartongskivan och klistrade sist fast molnen. 

Nu klippte jag ut hela regnbågen och såg till att alla papper satt fast på kartongen. Kanten runt hela lampan syntes och jag skulle vilja måla den vit, men när jag gjorde lampa hade jag ingen färg hemma. 

För att få lampan att faktiskt vara en lampa behövde jag belysning. Jag använde min ljusslinga som bara låg på en hylla. Jag ritade ut små cirklar över hela regnbågen för att se hur jag ville sätta lamporna och när jag var klar använde jag en hobbykniv för att göra ett hål. 

När hålen var färdiga tryckte jag igenom de små lamporna på ljusslingan i varsitt hål. Sen  var den klar! :)

Likes

Comments

Tillsammans med flickan jag jobbar som barnflicka åt så byggde jag pärlplattor. Jag vart helt tagen av alla fina färger på pärlorna så jag ville använda ALLA. Lill-tjejen ville göra ett vackert mönster med pastell färger.

Likes

Comments

För ett tag sen så var jag helt BESATT av att göra tejp-citat. Här ser ni ett av dem. Det är ett ganska pilligt jobb men jag tycker det är värt det eftersom det ser så snyggt ut!

Jag klippte en bit svart tejp och klistrade fast på bänken. Sedan tog jag och klippte bitar av den vita tejpen som jag tyckte såg tillräckligt stora ut beroende på vilken bokstav jag skulle göra. Jag klippte ut bokstäverna slarvigt för att få en edgy look, plus att det var mycket enklare!

Här använde jag:

Svart tejp från IKEA

Vit tejp från IKEA

Sax

Likes

Comments

Hej och välkommen till min blogg! Jag heter Emma och är 18 år gammal. Hela mitt liv har jag älskat att pyssla och skapa och på senare år även att sy. Jag har aldrig riktigt visat upp mina projekt förut eftersom jag inte haft en plats att göra det på men nu har jag skapat den här bloggen. Den kommer vara mitt portfolio. Jag kommer lägga upp bilder och texter om saker jag redan gjort och även pågående projekt. På grund av flytt och förändring av det mesta i mitt liv just nu kommer jag att försöka börja med att bara göra ett inlägg i veckan. Där emellan finns min instagram (finns länkad här på bloggen). Jag hoppas att det här blir en plats där jag kan uttrycka mig och visa upp min kreativitet och kanske även på länge sikt en plats för att träffa likasinnade. Tack till dig som läser detta och hoppas att du kan finna glädje här!

Emma

Likes

Comments