Header

Hej!

Ja den här sommaren kan vi ju inte klaga på att vi inte fått någon värme i alla fall.
Jag har sommarjobbat hela denna varma vecka vilket har varit tråkigt för då har jag inte kunnat åka och bada på dagarna. Men några utav dessa eftermiddagar så har jag kommit iväg till sjön. Det har då blivit höjdpunkten på dan eftersom att jag trott att jag redan skulle varit dränkt av all den svett jag producerat under dan haha. Skämt åsido, men här kommer lite bilder från de eftermiddagar vid Vättern.

💖/Brewitz&Gibson
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag åkte jag in till stan och mötte upp Elin efter att hon slutat jobba. Sen gick vi runt i stan och kikade lite och så hitta de vi såklart litte smått och gott. Vi åt även på "Spice n rice"  vilket är en restaurang jag tipsar om! Om man gillar Thai eller kinamat. 

💜/Brewitz


En vanlig stilren marinblå V-ringad T-shirt från Åhlens för 49kr (rea)

Ett par slappa shorts från H&M för 99kr 

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag jobbat, och när jag kom hem så tänkte jag att jag skulle ta tag i och göra om min pall som jag köpte för en månad sedan. Som jag köpte för att måla vit. Det har jag alltså gjort nu och såhär blev resultatet!! 😄

Så allt jag gjorde var bara att köpa en pall på Netto för 29kr, ta fram sprayfärg (eller köpa om man inte har hemma) och bara spraya på färgen. Svårare än så behöver det inte vara!


Likes

Comments

Hej!

Jag älskar verkligen alla dessa sommarkvällar som man kan vara ute och bara va, som idag då jag och min lillasyster gick ut på ängen utanför vårat hus och tog lite bilder bara för att vi kan. Haha! 

💜BrewitzPå ängen kan man stå!

På ängen kan man hoppa!

På ängen kan man snurra!
Och snurra lite till haha!

Likes

Comments

Hej!

Jag tänkte eftersom att dom flesta andra lägger upp bilder på det dom köpt när dom varit iväg eller varit utomlands, så ska inte jag vara sämre jag än att jag också lägger upp bilder på det jag köpt även om det inte var så mycket. Men i alla fall!

💜BrewitzEn byxdress för 18,90 euro (ca 200kr)

En plånbok från Michael Kors (antagligen fake för jag köpte den på en marknad) 12,90euro (ca 120kr)

Två armband varav ett är till min kompis 4,90euro styck (ca 50kr/st)

Älskar is the så jag köpte med lite hem för dom säljer inte det på burk här där jag bor iaf 0,75euro styck (7,50kr/st)

Jag köpte lite lakrits i Tax free eftersom att jag ÄLSKAR lakrits för 49kr

Likes

Comments

Hej!

Som ni kanske märkt så har det inte kommit upp något inlägg på över en vecka och det är för att jag har varit på Kreta det veckan som varit. Vi var i en liten turistort som heter Agia Marina som var en mysig stad. På Kreta så solade och badade vi mest, jag tänker inte berätta så jättemycket om vad vi har gjorde för då kommer detta inlägg att väldigt långt så ni får ett par bilder som får tala för det vi gjorde (solade&badade haha)

💜BrewitzHär är jag på någon restaurang.

Här är jag när vi var nere vid havet och tittade på solnedgången.Hotellfrukost.Jag och min bror på stranden.

Jag och mina syskon i havet och badar.

Likes

Comments