Header

Hej på dig!

Hur är det?
Hur är det med dig idag? Hur är vädret? Här är det riktigt mörkt och grått och har regnat från och till hela dagen. Men med lite tända ljus och en filt över benen i soffan är det ganska mysigt.

Kalas
Igår var det kalas här. Jag stressade runt som en tok och var klar två timmar innan det började. Det var skönt men hade ändå svårt att slappna av.

Paketöppning
Det var i alla fall trevligt.  Avslappnat och mysigt. Paketöppning och fika. Två timmar stannade gästerna innan dom gick och det blev lugnt och tyst.

Svårt att slappna av
Jag försökte verkligen att slappna av och njuta men ärligt talat vet jag inte ens om jag pratade med dom. Men alla verkade nöjda när dom gick och prinsen var väldigt nöjd efter massa fina presenter.

Varför?
Jag funderar på varför jag blir så stressad och orolig. Det är familj som kommer. Människor som älskar oss. Ändå kan jag inte slappna av. Tankarna snurrar i 250km/h. Hur ser jag ut? Vad tycker dom om mitt hem? Är tårtan okej? Smakar kaffet bra? Vad ska jag säga?

Det spelar ingen roll
Det spelar ingen roll vem jag träffar eller vart. I mitt eget hem med familj är det lugnare men någonannanstans och andra människor ökar dessa tankar maximalt. Det har alltid varit så och jag vet inte hur jag ska få det att lugna sig 

Likes

Comments

Hej!

Hur är det idag? Har du gjort nått speciellt?

Jag har städat och fixat hela dagen. Melwin fyller år imorgon. 11 år. Förstår inte att han blivit så stor på så kort tid. Det går för fort.

Kalas
Det blir kalas vid kl 17 imorgon med kakor och tårta. Så städa var ett måste. Egentligen är det väl ingen som begär det. Förutom jag själv. Vill visa att jag har ett fint hem och har höga krav på mig själv. 

Höga krav
Usch va jag hatar dessa höga krav. Dom jag har på mig själv och dom jag tror att andra har på mig. Jag tror att väldigt få har några som helst krav på mig egentligen.  Men jag kan inte riktigt släppa det. Att allt ska vara perfekt och jag alltid ska vara väldigt duktig och glad.

Dålig mamma
Jag känner mig inte som en speciellt bra mamma. För det första har jag inte råd med så mycket presenter så det blev bara två stycken i år. Sammanlagt kostade dom 90 kr. Och nu ikväll kom jag på att jag inte ens slagit in dom. Tvingade Melwin att hålla sig inne på sitt rum medan jag snabbt drog lite papper runt dom.

Ensamstående
Det här är en av dom dagarna då det inte är roligt att vara ensamstående. Att veta att imorgon bitti kommer jag ensam gå in till honom och sjunga och ge paket. Att det bara är han och jag. Nu har det alltid varit så men det hjälper inte. Vi klarar oss utmärkt själva men just dessa dagar är det sorgligt att vara ensam. Jag tror inte att det är någonting som Melwin tänker på men för mig är det tufft.

Kärnfamilj
Just dessa dagar vore det härligt att kunna dela det med hans pappa. Eller en annan man och syskon. Att vi är en familj. Nu är ju jag ock Melwin självklart en familj men en större. Kärnfamiljen ni vet. Den saknas mig vid dessa tillfällen.

Sova
Nej det är väl dags att gå och lägga sig nu. Så jag kommer upp i tid för att sjunga innan skolan börjar. Hoppas vi hörs snart igen!

kram

Likes

Comments