Header

Allmänt, Outfit, Travel

Igår var än utav dem roligaste men jobbigaste dagarna som jag har varit med om. För mig började morgonen 5.30 med att ligga och dra sig en stund i sängen och sedan bege sig mot gymmet. Var hemma igen till ca 7.30. Nu börjar resterande dagen, ut forska Stockholm by foot.

Det var även en riktigt varmt dag! Hade självklart fel kläder på mig och dog utav värme. Vi började gårdagen med frukost på Broma tror jag det heta, ett cafe. Jätte god mat och riktigt mättande, rekommenderar stort! Vidare blev vi ut på stan till en sneakers affär, då jag är ute efter ett par sneakers. Vet precis vilka jag vill ha, så det blev snabbt in och ut. Sedan var min gudfar tvungen att springa iväg på ärende. Jag och pappa var kvar på stan och gick runt. Vi var överallt, alla stora torg och butiker kändes det som. Efter att ha gått runt ett tag tog vi en paus på Kungsträdgården, vilket var behövligt då en lång promenad väntade.

Nästa stop på denna vandrande resan var Fotografiska. Innan vi gick dit blev det endel så affärer. Prio ett var att hitta Sneakernstuff. Det var en grymt nice affär men personalen var små tråkigt. Sa inte ens hej när man kom in, Stockholm ni få jobba med er personal (var så i fler affärer). Vi gick även in förbi Acne och jag hittade min dröm tröja och vet nu storleken på den. Sedan blev det mot Fotografiska och vilka bilder! Blev helt kär i utställningen som fanns. Efter en stund där inne tog vi en sitt paus, jag somnade... Jag var helt utslagen, pappa skrattade bara åt mig.

Vi gick hem helt döda, kämpade med dem sista krafterna hemåt. VI kommer hem beställer hem thaimat, så gott och behövligt. Under middagen så säger pappa "det ser ut som du har druckit mer än oss" alla skrattar. Kunde inte mer än säga att det gjorde jag, jag var helt död och förstörd. När det var dags att lägga sig, somnade direkt och var som en klubbad säl.

Idag beger vi oss mot Mall of Scandinavia och börjar dra oss hemåt

Mellis, Bagel m. avokado & tomat
Mot Fotografiska
Fotogafiska
Outfit

Tröja - ? // Byxor - ? // Väska - Douchebags // Skor - Nike

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Allmänt, About Me

Jag älskar att lyssna på Youtube, föredrar det nästa mer än Spotify vid vissa till fällen. Varför, det vet jag faktiskt inte. Brukar ofta fastna när jag skriver, så byter gärna fönster för stunden (oftast en lång stund).

Jag älskar att ha matchande träningskläder. Oftast är det svart (haha, no suprice?), till mina rosa skor. Har faktiskt ibland mitt gråa sätt från aimn, när jag väl känner mig i form vill säga!

Vill så gärna något eget gärna ett eget märke, vet inte inom vilken inrikting eller hur man ska säga. Troligen inom ridning och träning. Då det är det jag sysslar med mest, ha något man kan ha både i stall och gymmet?

Har ALLTID skal på min telefon men när jag skall ta kort i spegel brukar jag ta av skalet. Vet inte varför men har fått för mig att det är snyggare utan skal. Det tycker jag i för sig alltid, men tänker inte spräcka min telefon igen...

Har spräckt min telefon en gång. Vill verkligen inte att det skall hända igen, ihop not. Måste rekommendera och tacka Let's Deal fick jag betala halva priser för att fixa min skärm.

För tillfället har jag stängt av mina pushnotiser på snapchat om jag inte är på jobbet. Har även stängt av mina notiser för instagram. Märkt att jag blir lugnare utav det, blir så lätt uppstressad och ur fokus. Det märks sällan att jag är stressad.

Likes

Comments

Outfit

Resa mot Stockholm och dagens outfit

Keps - N Store // Tröja - Zara // Byxor - Acne // Skor - Nike // Påse - Wakkaku

Likes

Comments

Work out

Förvandlingen som träningen kan göra för än. Hela kroppen förändras, här har ni två utav många före bilder inom träningen. Följer dem tyvärr inte på sociala medier, har gjort. Men är inne och kollar då och då för att se vad som har hänt. Även om dem har nya övningar på deras sociala medier.

Linn Löwes
Hanna Öberg

Likes

Comments

Work out

Tyck vad ni vill men jag är STOLT över mig själv, men milstolpe är nådd.

I torsdags var motivationen till träning på 0, men ändå röde jag mig till gymmet och tränade där i ca 30-40min. Verkligen behövligt! Det blev hem, gå till affären med pappa och köpa kvällsmat (det blev en simpel sallad). Efter att ha vilat fick jag för mig att jag skulle ut o gå i ett lugnt tempo. Tror ni jag tog det lugnt? Inte för fem öre, det blev ett högt PW tempo och lite springande. Kunde för en gångs skull springa ca 1/3 utav rundan.

Att jag ens kunde springa var ett under! Lyckan när jag kom hem, död och röd som en tomat i ansiktet. Tror ni som har/är skadade vet hur känslan är efter all rehab. Det finns verkligen inget bättre, ville nästan börja gråta men tårarna fick stanna. Nu jobbar jag vidare med mina mål och milstolpar.

Behöver aldrig träna mer än 30-40min när jag tränat själv. Använder mig mycket utav cirkelövningar, vilket för mig blir lite vila och fulltös. Korta och intensiva pass är min grej, finns verkligen inget bättre. Gymmar jag med någon kan det ta 1-2h utan problem, då man byter övningar eller går igenom nya övningar och behöver mer tid.

Likes

Comments

Work out

OBS! Ett tränings inlägg, är du inte intresserad, skrolla vidare!

Min träningsform i nu läget? Kass om man frågar mig, den var mycket bättre i vintras/våras. Har märkt att frågar jag någon vän eller i familjen så är min träningsform bra i nuläget även om jag själv inte tycker det. Behöver bygga på mer muskler som jag hade innan, har kört nästan hela sommaren så gott det har gått. Har jag inte varit på gymmet har jag varit ute och gått. Försökt gå totalt 2h som dagen när jag inte har gymmat. Jag hoppas innerst inne att min kropp kommer att hitta tillbaka inom kort, även om det tar ett tag att komma tillbaka till original formen. Kämpar även för att få min dröm kropp, smal med muskler inte bara smal och se vältränad ut, man skall se musklernas konturer, my dream. Kollar ni på bilderna längre ner så ser ni hur jag menar. Det är en lång väg dit men jag skall dit!

För vissa kanske det ser omöjligt ut, men är man målmedveten. Magrutor har jag haft innan syntes alla sex då tills gymnasiet började. Ska få tillbaka det, kämpa! Mitt största mål är även att få riktigt mag muskler som syns. Som på den svartvita bilden. Resterande bilder är för inspiration och motivation för er. Hoppas ni blir inspirerade! Något man verkligen måste göra är att kämpa, man får inget serverat på ett silverfat här i världen. Det spelar ingen roll om det är träning, jobb, resor osv. Man måste kämpa för att komma någon vart, det tar sin tid. Inget kommer på en gång man måste kämpa tills man har nått sitt mål.

Jag brukar dela upp mina mål i milstolpe, små mål tills jag når mitt stora mål! Det är nog det bästa jag vet att kunna klara mina små mål och se att jag kommer någon vart. Antingen kommer jag ihåg mina små mål eller så skriver jag upp dem på anteckningar eller har en anteckningsbok för alla mål och under målet skriver jag mina små mål. Efter att ha klarat det ett par gånger så styrker jag över det eller sätter en bock för att jag har klarat det.

Likes

Comments

Allmänt

I don't smoke but love the smoke pic's
Nothing wrong with that

Likes

Comments

Allmänt
Acne Studios

Motivation: Älskar märket överlag, förutom deras priser. Så stilrena basic plagg, bekväma och snygga i mina ögon. Små loggor och diskreta tryck är något jag älskar på dem. Deras loggor som finns på vissa kläder är så simpla och ser inte billiga ut. Loggor är A&O för mig, är logga helt fel designad kan den se riktigt billig ut. Acne har verkligen lyckats med deras logga (även om det ibland bara är en Acne texten), stort cred till dem! Äger dock äger jag bara ett par jeans som jag köpte på en outlet, är så nöjd med dem. Skall inför skaffa mig fler plagg när plånboken säger okey till det.

douchebags

Motivation: Enkel, snygg design, grymt skön att ha på sig och det är ju Jon Olssons märke. Har två väskor från dem, en ryggsäck på 15L i färgen svart och resväskan på 60L i färgen svart. Det som väntas (i mitt huvud) är en mindre resväska som man kan ha som handbagage och en ryggsäck på 30L i svart eller vinrött. Även eventuellt en ny 15L i svart då jag använder min dagligen och hade varit så skönt att ha en som reserv när det är dags för en ny, men det dröjer nog (hoppas jag). Har låtit mina kompisar fått prova väskan och dem har blivit så kär i den. Det största pluset är hur datorn får plats och var det ligger. i ryggsäcken + alla bra små fack!

Ray-Ban

Motivation: Alltid älskat deras bågar, passar min typ av stil och passar mitt ansiktsform 98% utav alla bågar. Har tre egna bågar där ifrån sedan har jag ett par som jag får låna utav mamma. En utav mina bågar är mina läsglasögon och två solglasögon. Alla är i olika modeller och älskar dem till 100%. Dem har sin egna lilla historia eller vad man skall säga. Alla har en mening för mig, inte köpta bara för att. Hade dock gärna velat införskaffa mig ett par nya men vet inte vilka. Behöver inte heller några nya i nuläget. Har även alltid ett par i väskan spelar ingen roll vilken tid på året det är

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw