Header

Allmänt, Träning

Något som jag verkligen just nu är att hitta tillbaka till mig själv. Att vara glad igen, kunna njuta utav dagarna på ett annat sätt än vad jag gör just nu. Inte behöva oroa mig över allting som är runt omkring mig osv. För i nuläget är allting en röra, jag tränar knappt, vilket är riktigt jobbigt. Måste komma igång med det också. Är i stallet var o varannan dag. Stallet får mig o må bra, så kanske är bra att jag är där, men måste samtidigt jobba på mina skador och kropp. Måste få den hel, även bli nöjd med den. Gymmet i morgon på morgonen, innan skolan! Det är satt och bestämt! Måste ta tag i saker o ting nu. Balen är i slutet av Maj och jag måste jobba på kroppen så mycket som det går till balklänningen, på tiden som är kvar.

Likes

Comments

Djur, Sport

Idag var det dags för Div 1, vilket inte säger mig så mycket (eftersom jag aldrig har tävlat i ridsporten).
Men vet att det var tävling och jag följer självklart med!
Bilderna är på Tindra och Amy idag. Tog även på Emma och Midde.
Känner att det har varit lite mycket bilder på dem det senaste så fick bli ett nytt ekipage.
Vad tycks om min vattenstämpel? Tänkt börja med det mer o mer.

Likes

Comments

Djur, Sport

Går dagen med Emma och Midde var verkligen toppen! Solen sken, Emma hade träning ute vilket verkligen var skönt. Bra ljus och bra bilder, kan inte bli mer nöjd. Midde skötte sig grymt bra under träningen, inget frispel eller några dumheter direkt. Emma var även riktigt nöjd med honom, han var verkligen fin. Efter stallet blev det snabbt hem för att packa om väskan på en mille sekund och följa med Emma hem och fixa bilderna. Roligare att Emma får välja sina bilder, även om hon brukar bli nöjd med dem jag väljer. Vi är redo inför helgen nu, tävlingsdags igen. Vi har mer rutin nu hur vi ska hantera vissa situationer osv. Här kommer mina favoriter från gårdagen!

Likes

Comments

Allmänt, Djur, Sport

Något jag är just nu är sönder stressad... Tyvärr har det blivit så och kommer alltid att vara så att bloggen kommer i andra hand. Skolan först sedan kommer allt det andra i andra hand. Allt för att jag ska kunna klara av skolan, har jag tid över så kommer jag blogga, även om jag har fotat en dag så kan det komma en bild bomb. Ska försöka blogga som jag har sagt tidigare en gång om dagen, men i nuläget kanske det blir mindre.

Efter skolan som det ser ut i nuläget väntas det en hoppträning för Emma och Midde, vem följer med? Jag, självklart! Vi är ett perfekt team, dreamteam skulle jag säga. Både jag och Emma pratade om det sist jag var med i stallet, vilket var måndag. Vi gör alla sysslorna snabbt, hjälps åt vet våra "dagliga" sysslor som vi ska göra ihop. Allt går så mycket snabbare när vi gör det ihop, även om vi är i ett nytt stall.

Likes

Comments

Djur, Sport

Ännu en dag med Emma i stallet, denna gången blev det en skogsrunda.

Likes

Comments

Allmänt, Djur, Sport

Hemma i Göteborg igen. Vilken lång helg det har varit för mig. Åka ner till mormor och morfar på fredag kväll, sova där en natt. Vidare nästa dag till farmor och farfar och stanna där en natt + att fira farmor i efterskott. Söndag, åka hem innan lunch för att sedan åka till stallet och hjälpa Emma med Midde. Dagens hjälp blev att rida igenom Midde, vilket betyder lektion för mig. Vilket jag behöver, varje gång är det något nytt att öva på, så grymt roligt! Så glad att Emma hjälper mig med och lägger den tiden. Behöver utvecklas... Men inte hittat någon som har velat hjälpa mig, med en tillräckligt utmanade häst. Nu har jag Emma och Midde som hjälper mig ibland. Ser framemot dessa träningarna i fortsättningarna, öva, öva och öva! Emma fick även agera fotograf lite, här är en bild.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw