Allmänt

I morgon smäller det! Min första vernissage, jag är grymt nervös men känner mig samtidigt redo. Nervositeten har funnits sedan jag bokade lokalen och har bara stigit för varje dag och i morgon är det dagen det smäller. Kan knappt förstå att detta sker. Detta är något som jag har drömt om ända sedan jag förstod att man kunde jobba som fotograf. Min första dröm går i morgon och på söndag i uppfyllelse. Får hoppas på att kommer kunna få någon sömn. Vad har hänt idag med lokalen? Den är packad och redo inför morgondagen, ska sätta upp mina ramlar bland annat.
Har ni tid ta en sväng förbi? Glöm inte att även 20% av vinsten kommer gå till diabetes forskningen. Wish me luck!

Likes

Comments

View tracker

Mat

Chiapuddning med kiwi, mitt dagliga mellanmål i skolan, perfekt innan dagen slutar

Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Macro

Idag är det mina förberedelse inför ett jobb i Stockholm nästa vecka. Vad det är får förbli hemligt, men ska bli så roligt att åka dit och göra ett jobb. Så glad att jag får möjligheten att göra detta. Lycka, lycka och åter igen lycka. Dagens övningar blev att använda ringblixten. Den används mycket för macro och porträtt. Tycker riktigt mycket om den, önskelistan nästa? Kanske inte riktigt än även om jag fyller år nästa helg. Prio ett som jag måste ha fokus på är all mail som kommer in varje dag, min vernissage nu till helgen, slutprojekt i foto 4, musikalen hair nästa fredag, träning och sist min födelsedag. Ett år äldre men inte så mycket smartare, haha.

Likes

Comments

Allmänt

...hästryggen, ångrar ibland att jag har tagit en paus

...seglingen jag blev med dragen dagen efter min bal i 9an, så grymt roligt

...halloween på skolan, alltid lika roligt, varje år har jag varit zombie

...varje helg jag har varit med Emma och Midde på tävling/PJ, alltid roligt

...min tjockis ponny, varit vid varandras sida i 6år

...långt hår, jag hade löshår i under första året på gymnasiet

Likes

Comments

Allmänt

Låt oss dra igenom dem hårfärgerna som jag har haft dem senaste två åren.
För den som inte vet är jag brunett i grund och botten, vilket syns på denna bilden. Under denna tiden vilket var i ca 6-7 månader hade jag "blonderat" luggen smått. Jag hade blev det hemma själv när jag färgade min kompis hår. Tänkte "varför inte passa på och prova". Det blev smått gult men med tiden blev det ljusare och ljusare.
2015, någon gång slutet utav maj blekte jag håret hemma själv. Det blev inte som det syns på bilden, som tur var rädda min frisör mitt hår. Under ca 1v hade jag 18 blekmedel i mitt hår?! 18 stycken!? Nåväl, mitt hår gick inte av och jag tappade inget hår heller för den delen. Hade turen på min sida! Saknar att vara blond...
Strax innan höstlovet började så färgade jag tillbaka mitt hår hel brunt (har ingen bild tyvärr). Ungefär i början utav maj blev det en omber, trivdes så bra i den. Mitt hår mådde inte så bra utav den när kylan kom. Det ända frisören råkade tabbe sig med var att det blev en varm blond och inte så kall som jag hade önskat (gjorde den inte hos min vanliga frisör).
Och nu är vi här! Svart hår, skulle färga bort min omber i början utav december men det råkade bli svart. Hade köpt alldeles för mörkbrun färg och under tiden det var i råkade det bli svart. Sånt som händer men delen där ombren inte var har börjat bli brun nu. Hoppas på att omber delen kommer att bli brun snart.

Har haft fler hårfärger men dessa är dem senaste jag har haft.
Kommer bli en hel bok annars med hårfärger typ, haha!

Likes

Comments

Träning

Snart vill jag bara ge upp på tränings delen... Inte nog med att jag har två knän, två stället i ryggen och en försvagad axel så har min högra höft börjat krångla. Den knackar till o från när jag går och det är en riktig jobbig smärta. Vill bara ge upp med all rehab och allt som har med träning och göra just nu. Men kommer inte göra det för fem öre. Denna veckan får det bli en lugnare träning, lovar att jag inte kommer köra lugnt. Nåväl vi får se hur det kommer gå med träningen idag, ben på schemat. Imorgon är det kampsport på schemat. Men innan jag göra något måste jag ligga kvar i soffan en stund, ladda telefonen och äta något.

Likes

Comments

Djur, Sport

Tillbaka på stall sidan nu, Emma och Middes första P&J var idag. Självklart följer jag med, alla dagar i veckan. Det har blivit så att Emma knappt behöver fråga längre om jag ska med, haha. Nåväl, deras rund såg grym ut och dem ser mer och mer samspelta ut än någonsin. Midde flät lite åt alla håll på framridningen men men det är Midde, är inte förvånad för fem öre. Nu ska jag hoppa i badet då alla bilder är fixade lite snabbt. Klicka in på Flickr för att se mina favoriter!

Likes

Comments

Allmänt

… Vid matbordet?

Jag skulle nog säga att jag är den som äter upp snabbast, älskar att diskutera samtidigt och även äta mycket! Allt i ett. Men att sitta och ha en diskussion runt mat bordet är så mycket roligare än att alla sitter tysta. Diskussionerna vid matbordet kan börja med t.ex. skolan och slutar med något helt annat som inte har med skolan att göra. Samtidigt som detta sker har jag ätit upp min mat innan man har hunnit blinka och tagit ännu en ny portion.

… På nattklubben?

Jag är den som älskar att dansa och erövra dansgolvet, behöver ingen alkohol för det bara rätt personer. Att gå ut med rätt personer är prio ett för mig, allting bli så mycket roligare. Även om jag nu aldrig är ute på klubben så dricker jag inte speciellt mycket. Är smått rädd för nattlivet, man ser på folk på ett annat sätt när dem är onyktra och ibland är det smått obehagligt. Trivs nog bättre på baren även om jag gärna står på borden och dansar med en öl i min hand, haha.

… I klädbutiken?

Jag älskar att springa i butikerna på våra långa raster som vi ofta har. Vet inte om jag gillar att gå i affärer själv eller med någon, allt hänger på mitt humör. Oftast går jag med Veronica eller Alexander då vi tre alltid umgås ihop. Men tror nog att jag trivs bäst med att gå med någon, man får smak råd, provar kläder man aldrig hade tänkt tanken på, får hjälp och det viktigaste av allt massa prat och skratt ihop.

… Hemma hos andra?

Så olika från vem jag är hos! Endel kan jag rota i kylen hur mycket jag vill och ta hur mycket jag vill. Andra är jag försiktigt och frågar konstant. Nästan för mycket ibland känns det som. Allt ifrån te, macka, frukt och ta ett glasvatten. Så olika från vem jag är hos.

… På stranden?

Den som sover på solstolen/i sanden på en handuk. Så typsikt mig, somnar alltid i solen en stund. Vaknar utav att jag blir varm dricker lite vatten och doppar mig. Jag är även en badkruka! Ni kanske kommer ihåg att jag var i Spanien under sommaren 2016? Jag badade knappt i poolen eller haver och det var 28-30 grader varje dag. Tyckte det var så kallt i vattnet.

… På efterfest?

Aldrig varit på en efterfest om jag ska vara ärlig! Men tror nog att jag är den trötta som somnar i soffan och blir väckt av någon för att alla ska hem. Är verkligen ingen kvälls person.

… På morgonen/kvällen?

99.9% utav alla morgnar vaknar jag tidigt. Så tröttsamt ibland. Hos mamma är jag mer kvälls trött än hos pappa. Kanske för att mammas trötthet smittar av sig och vi lägger oss ca 21 hos mamma. Hos pappa är alla uppe längre och jag orkar vara uppe några timmar längre men sätts en film på somnar jag direkt, haha. Men jag är en kvälls trött person, alltid mer trött på kvällen än på morgonen. Ringer klockan på morgonen går jag nästan upp direkt beroende på hur tidigt klockan ringer, endel morgnar är jobbigare att gå upp såklart!

Likes

Comments

Allmänt

Nu har ni chansen att fråga mig vad du vill om vad som helst tills på måndag kväll. Det kan vara träning, skolan, osv ja ALLT!! Bara att fråga, tycker ni det är jobbigt får du självklart kommentera som anonym. Du kan även kommentera förslag på inlägg som du vill läsa/se mer om här. En anledning till detta är att jag börjar smått få blogg torka även om jag ofta planerar mina inlägg. Allt ifrån en bildbomb till att skriva långa inlägg med text och någon bild. Men ibland tar idéerna slut så man får be om hjälp ibland för att komma vidare.

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw