Header

Sport, Träning

Något som jag har funderat på länge nu, eller okej en månad ungefär. Det är att sluta med kampsporten, jag har verkligen inte kraft i kroppen för det. Det är sorgligt men ska träna terminen ut och jag måste verkligen lyssna på min kropp. Vill inte skjuta mig själv i foten igen, med mina skador. Har redan gjort det två eller tre gånger. Den smärtan vill jag inte ha något mer. Har gråtit för att komma upp ur sängen, nästan beslutat och ta kryckorna till skolan för att överleva skoldagen. Det är ett helvete med dessa skadorna men jag måste lyssna på min kropp. Vad den säger till mig. Det kanske släpper en dag för mig, helt med alla skador men måste lägga ner mer fokus på rehab nu. Det är nu eller aldrig med min kropp. Den ska bli hel annars kommer jag inte att klara av dag efter att dag. Känner bara hur smärtan kommer krypandes mer och mer i varje skada och jag får mer ont i min kropp. Jag är ledsen kampsporten du får vänta ett tag till... Kommer att sakna dig, vi ses inom kort igen hoppas jag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Allmänt

Okey, ett ego inlägg denna gången. Redo?

Jag är jag, jag är den jag är. Ingen kan ändra den jag är, mitt förflutna har skapat den jag är idag. Jag vill tacka mitt förflutna men ändå inte. Tacka det förflutna för att det har skapat mig till den jag är idag. Även om jag har mina ärr inombords och vet inte om jag kommer att bli hel efter allt. Varje dag är det en ny dag jag ska kämpa mig igenom. Jag kämpar, jag gråter vissa dagar, jag skrattar och jag döljer mitt humör. Varför? För jag vill inte att folk ska se mig sårad. Jag har svårt att se mig själv sårad, jag vill inte framstå som svag framför folk och mycket har med det förflutna. Det förflutna skapar oss, det skapar den man är i nuet, det ger än insikt på än själv. Endel delar i det förflutna är värre än andra. Man ska kämpa, jag kämpar, dagligen, minut efter minut, timme efter timme osv. Ibland undrar jag själv hur jag orkar. Det är träningen dagligen, jobba, umgås med vänner utanför skolan på fritiden. Försöka få ihop allting men endel dagar går det och ibland inte. Jag önskar ibland att ett dygn kunde vara dubbelt så långt. För att hinna allting, göra dagarna bättre göra så man orkar mer. Även att få mer tid till allting, hinna ta hand om mig själv med ansiktsmask osv. Händer aldrig att jag gör, en på miljonen i nuet.

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon världen! Idag ska jag "bryta" min morgon rutin med att börja äta något annat än endast macka. Idag blev det turkisk yoghurt med blåbär, banan och honung. Riktigt gott och mättande, glömt hur gott det är får börja äta det oftare.

Likes

Comments

Allmänt

Måndag och jag är helt slut från helgen. Ingen bra vecka alls förra veckan, speciellt helgen.

Likes

Comments

Träning

Hellu på er alla! Morgon började med gymmet i ca 1h, var där ca 8-9 för skulle sedan iväg och fixa en o annan sak med mamma. Fick även övningsköra endel, varit hemma nu en stund och har fått i mig pizza till lunch, jätte bra efter träning or nah.

Likes

Comments

Allmänt, New In, Porträtt

En tjej lunch med Matilda idag, vilket var behövligt. Pratade om lite allt möjligt, vilket verkligen var behövligt. Att kunna få prata av sig. Matilda är verkligen bäst när det kommer till att få prata av sig, att kunna lyssna och veta vad man ska göra åt saker o ting. Blev även lite spontan shopping, inte alls planerat men men ibland blir det så och det är så sällan jag köper nya kläder. Blev ett par grå byxor som jag införskaffade mig. Är så nöjd, velat ha ett par grå byxor länge men inte hittat ett par som har känts bra. Hittade dessa på rean inne på cubus, så nöjd och så sköna. Dem är även smått "söndriga" längst ner. Bättre bild på dem kommer med min nya tröja.

Min fotograf för dagen // Inne o letade upp rätt storlek

Dounuts

Bästa Matilda

Likes

Comments

New In

Mitt första spontan köp på riktigt länge. Känns så perfekt inför vår/sommaren, hoppas det vädret kommer snart men vi bor ju i Sverige.

Likes

Comments

Allmänt

Längtan efter studenten är enorm! Vill bara att dagen ska komma nu och idag. "Tyvärr" är det bara 78 dagar kvar, tiden går så fort. Önskar nästan att man kunde stanna tiden. Men det är tyvärr inte så, känns som att jag fortfarande går i 2an. Det är bara att kämpa dessa sista dagarna, även om jag inte egentligen är redo att lämna skolan med alla. Jag vet att jag kommer gå fyra år på gymnasiet men det känns bra. Kommer att kännas konstigt att komma tillbaka och ens egna årskull inte finns kvar längre. Kommer vara äldst på skolan bland eleverna. Som jag brukar säga, allting löser sig till sist. Även om jag själv inte tror på det när det väl går dåligt för mig. Men innerst inne vet jag att allting kommer att lösa sig efter ett tag. Åter till studenten, vilka mer är taggade på studenten som tar studenten detta året? Ni som har tagit studenten, var ni nöjda med eran?

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw