Allmänt

Nu har det äntligen dragit igång. Jag har en massa saker för mig, flera olika uppgifter här inne. Är så grymt taggad på detta! Är ni redo? Det kommer komma endel snapshots förhoppningsvis så kommer det fler inlägg än bara bilder. Går dagen byggde vi upp montern, mässan öppnas på torsdag ses vi? Jag finns i Tessie's monter. Idag har Hilda besiktigas, jag har fått mitt band för att ha tillgång till stallarna. Då jag ska hjälpa Nellie med Hilda, så glad och tacksam över denna möjligheten att få hjälpa henne med Hilda. Så nu blir det världens hejaklack för Nellie i Scandinavium. Tacksam också att få jobba här i år igen i Tessie's monter!

Ännu en underbar bild från Stockholm

Likes

Comments

Allmänt

5 Saker ni inte visste om mig i olika kategorier, nu kööör vi!

Sport

1. Jag har alltid velat köra hockey. Tyvärr har det inte blivit av fick prova konståkning istället.
2. Jag har alltid kört i 100% ut. Vinna eller försvinna även på träning och tävling.
3. Vetat vad mina mål är med mina sporter. Börja tävla har alltid varit prio ett och sedan kanske SM, EM & VM.
4. Har tävlat i golf när jag var yngre. Kom ganska långt, har dock inte tagit handikapp. Har tävlat i golf, men det behövdes ingen handikapp då.
5. Jag har dansat balett. Var riktigt liten, balett har funderat på o börja med det nu?

Räddslor

1. Sprutor, att hålla i en spruta själv är inga problem med. Håller någon annan den.
2. Mörker, är rädd vad som finns i mörkret. Man vet aldrig vad som gömmer sig.
3. Ensamhet, att alltid vara själv, inga vänner, ingen familj eller någon.
4. Att misslyckas i livet med jobb och allt!
5. Att mina planer med livet inte slutar som jag har planerat.

'hatar'

1. Översittare, folk som tror att dem är så mycket bättre än alla andra.
2. Osäkerhet, personer som gömmer sig bakom en skärm och ger en hat
3. Sveriges kyla, mina leder där mina skador klarar inte av det.
4. Ingen tillit, folk som man inte kan lita på. Dem som bara sviker än usch för dessa personerna.
5. Misslyckas, att misslyckas eller känna mig missnöjd, usch för den känslan.

Likes

Comments

Allmänt

Måndag morgon och jag har endel saker som jag ska göra. Planera in en massa, prata med mina lärare idag då detta är min enda skoldag! Det känns så konstigt att bara vara i skolan en dag denna veckan men det kommer att vara grymt roligt. Vad ska jag göra då? Jag ska jobba på GHS (Gothenburg Horse Show), har massa roliga uppgifter. Hoppas på att kunna få blogga men blir det inga inlägg så vet ni varför. Ska försöka göra några tidsinställda denna veckan så det inte blir helt dött. Det är tidiga morgnar och sena kvällar, kommer somna på vägen dit och hem för att man börjar så tidigt och slutar så sent. Önska mig lycka till, stress dag dem närmaste dagarna som kommer nu. Jobba i högt tempo, men det är en gång om året! Känner nu att jag bara vill ha sommar, då min sommar är fullbokad med roliga saker och jobb. Ni ska självklar få följa med under hela sommaren.

Likes

Comments

Djur, Resor, Sport

Äntligen är det hemfärd, eller okej kanske inte lycka som hoppas inom mig. Trivdes så bra på den gården med alla hästar, hundar och katter! Mamma sa det att det verkligen lyser om mig när jag sysslar med hästarna, hundarna och katterna. Djurälskaren nr 1 kanske? Planen var att vi skulle ta flyget hem men tyvärr missade vi det. Så just nu sitter vi på tåget påväg hem, hemma om ca 4h. Tur att jag har både datorn och telefonen! Hade nog inte överlevt annars, ska kolla igenom en massa bilder. Gamla och nya bilder, redigera om en o annan bild, fixa o fixade bilder. Ja jag har lite saker att göra och tid att döda på tåget. Innan vi åkte så fick jag äran att rida champions hingsten! Vilken häst måste jag bara säga, helt såld nu. Längtar redan tills nästa vistelse, läxan har jag börjat med när det kommer till ridningen. Långa läder, rid med sätet och kolla framåt! Det viktigaste just nu, mer läxor kommer med tiden. Njut av bilderna så sitter jag på tåget. Han är vit egentligen så ja han är lite smått smutsigt, livet med en ljus häst.

Likes

Comments

Djur, Resor, Sport

Fullrulle dag in och dag ut nu! Jag lär mig så mycket nytt som jag inte har tänkt på innan. Allt ifrån hästarna, hundarna, livet osv. Trivs så bra här vill knappt åka hem. Det jag skulle göra här uppe är gjort (nästan allt), vi har planerat framtiden här. Nyfikna?? Denna platsen är verkligen en "Maya" plats. Har inte så mycket mer att säga. Fina ridvägar, egen gård, grymt fina hästar, katter, en liten stad som är nära osv. ALLT finns verkligen här för att jag ska kunna trivas. Älskar det så mycket! Men efter denna helgen här även om den inte är över ännu så har jag fått små läxor med ridningen. Där jag bland annat ska använda längre läder. Nästa gång jag kommer ner så hoppas jag på att hon (som äger hästarna) kommer se någon skillnad. Hem och öva nu en massa. Nåväl här kommer några bilder från idag när jag bland annat fick rida en av hingstarna, så mäktigt! Även några bilder på hundarna. Han är smutsig jag vet men så fin, inte lätt att ha en vit häst ren.

Världens mys hund Enya

Har mycket att lära, med denna stor hästen kommer det gå galant

Likes

Comments

Djur, Resor

Har träffar världens mys hundar här i Stockholm.
Vill så gärna ta med dem hem, speciellt Enya!

Thea // Thea // Enya

Enya // Thea & Enya // Thea & Enya

Likes

Comments

Allmänt

Mina inlägg... Herregud, ligger så mycket planerat bakom så ni anar inte. Det är allt ifrån vad inlägget ska handla om till bilder och rubrik. Allt för att få till det perfekta inlägget! Jag tycker det är så viktigt då man inte bara vill se bilder och inte bara läsa långa texter. Själv klart är det olika från person till person, smaksak. Men att blanda är ju det bästa. För den som inte vet så kan jag ibland skriva mina inlägg 1v i för hand. Helt sjukt! Men då är det när jag får världens idé spruta. Blir det fler ideér än planerat så skriver jag ner dem i ett dokument på datorn. Ja ni läste rätt, skriv ner dem i ett dokument. Spara dem, ta fram dem när ni har världens största torka. Tro mig detta händer mig oftare än ni tror. Har ett X antal stycken blogg inlägg på lagret. Ni ska se, det är även gamla blogginlägg jag tar aldrig bort dem. Bara fyller på i samma dokument. Det är nog det jag rekommenderar för att ha en driven och bra blogg. Ha ett "blogg-dokument" där du skriver ideér och mål med bloggen. Kommer du på ett inlägg som du inte vet när du vill publicera det så skriv ner det i dokumentet! Skadar aldrig att skriva ner dem i dokument. Ingen har ont utav att du bygger upp ett eget "bibliotek" med dokument. Du hjälper dig själv till när du har torka och inte vet vad du ska skiva om! Det är din blogg, dina åsikt och dina inlägg, ingen annans du har kontrollen över det!

1. Blogg-dokument
Där du skriver ner dina ideér om inlägg och hjälper dig själv.
Allt för att få en lugnare vardag, eller hur?
Skriv morgondagens inlägg kvällen innan om du har tid.
Skriv minst 1 tidsinställt om dagen, hjälper så mycket tro mig.
Jag skriver minst 1 tidsinställd om dagen, hade aldrig kunnat
klara av skolan, träningar, jobb och fotograferingarna annars.

2. Bloggar
Kolla runt på andra bloggar och se vad som insparar dig.
För att hitta sin typ av blogg också är det en bra inspiration,
Eller du bara vill ha något att läsa?
Finns så många olika bloggar, hitta din typ av blogg!

3. Din blogg
Det viktigaste utav allt! Det är din blogg, med DINA åsikter.
Ja folk får tycka och tänka, endel slänger iväg en kommentar.
Dem som oftast gör det i mina ögon är svartsjuka/avundsjuka.
Varför? Ingen aning olika varje gång, ibland för att du vågar
säga vad du tycker och tänker och kan stå för det?

4. Kommentarer
Lägg inte ner en massa onödig energi på negativa kommentarer.
Det stärker dig inte, inte din blogg eller snäv förtroende.
Negativa komentorer är skräp, släng dem ingen idé att spara dem.
Sätt så DU måste godkänna kommentaren för att den ska synas på bloggen.

Likes

Comments

Resor

Då var det dags för mig att resa lite. Strax gå flyget, mer om vart jag är får ni veta imorgon!

Vad tycks om min nya väska?

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw