View tracker

New In

Något jag tycker nästan alla ska göra är att skäms bort dig själv. Ge sig själv en egen julklapp, något litet extra som ens föräldrar t.ex. Inte kommer att ge än. För åtta dagar sedan tog jag denna skönheten. Ännu ett nytt hål i örat, sup-rice!!! Har länge funderat på denna, lite mer än 2år tror jag. Började fundera på den sedan nästan dag ett på gymnasiet. Såg sen på en person och blev kär i den. Ja kanske låter konstigt men tyckte den var så fin och enkel. Jag tog min på Barbarella här i Göteborg, så nöjd på alla sätt. Personalen är övertydlig med allting går igenom skötseln minst två gånger och svarar på alla frågor.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Att bläddra igenom gamla bilder är något som jag verkligen tycker om. Man ser hur mycket man har förändrats med åren. Jag experimenterar enormt mycket med mitt hår. Så från år till år är det något nytt. Så roligt att se hur det har växt eller klippts av. Tider går och nu skall det sparas ut till långt. Haft kort hår sedan åttan, vad blir det? 4 år med kort hår?! Sjukt, älskar det korta men saknar det långa. Här kommer tre bilder från ettan.

Likes

Comments

View tracker

Porträtt, Sport

Igår var den en akrobat som uppträde! Så häftigt, här är några bilder!

Förbättre kvalité kolla Flickr

Likes

Comments

Djur

Stress säger jag bara! Kom hem till strax innan tre och blev inkallad för att fota inne på Scandinavium ikväll. Hur kul som helst men har blivit endel stress för att jag ska hinna fixa det jag skall fixa innan jag åker. Bilder fixade, duschat, sminkat mig och allt är fixat. Snälla pappa kommer köra in mig då jag inte kommer hinna in annars. Så glad, nåväl jag hoppas på att kvällen kommer att bli grym!! Är så exalterad på detta, även om jag hade helst velat vara hemma och bara tagit det lugnt. Nåväl, här kommer tre snabba från dagen med Emma och Midde!

Förbättra kvalité gå in på Flickr!!

Likes

Comments

Allmänt

Under hela denna veckan har jag som sagt jobbar på Svenska Mässan på Euroskills som har varit. Det har varit riktigt roligt, lärorik och lite stressigt. Det har varit så roligt att fota under nästan hela veckan, galet hur mycket man har lärt sig, genom att fota inom hus varje dag. Nya inställningar och nya tekniker. Har även provat nya objektiv, jag har nämligen två stycken som jag aldrig lämnar (har två favoriter). Så blev smått tvingad att prova några nya, men det var roligt, extremt roligt. Måste verkligen sluta vara fast i samma objektiv dag in och dag ut, haha!

Igår fick jag även ett "special" jobb utav Euroskills och min fotolärare. Så Tacksam över det, ni anar inte! Jag fick i uppgift att fota sponsorerna som sponsrade Euroskills, hur kul som helst. Många olika vinkar!! Högt tempo (I love!!), fotografera en sponsor och sedan vidare till nästa. Grymt kul och fick in en fot för min dröm eget företag och även två ny kontakter. Hoppas den kunden jag hade idag blev nöjd och kommer rekommendera mig till andra. Hade varit en stor dröm, kanske det med eget blir en sann dröm? Jag hoppas och håller alla mina fingrar i kors med att det kommer bli så!

Tre snabba bilder från några av alla tävlingar

Likes

Comments

Allmänt

Det är första gången på riktigt länge som jag måste gå upp innan kl 7.... I skolan har jag sov morgon varje dag, vilket gör att jag vaknar utav mig själv runt 8 tiden. Det är alldeles lagom för att bege sig mot bussen sedan mellan 9-10 tiden beroende på när jag börjar. Ska snart lämna sängen, vill verkligen inte det då det är så skönt att bara få vara i sängen.

Snapshots från hela veckan

Likes

Comments

Allmänt

Idag är det andra dagen jag gör såhär med min tröja och sitter och halv sover... Är verkligen helt slut, för den som undrar så ja det är jobbigt att vara fotograf! Det kräver mer än vad man tror... Tror jag har nämnt det innan. Hur som haver så är denna dagen snart slut, jag hoppas på att få gå hem riktigt snart. Imorgon är det sista dagen här på mässan, vilket skall bli skönt och hoppas på att vara ledig på söndag. Vi ska enligt schemat sluta innan kl 16 imorgon men vi får se då det blir till 99% ändrat.

Likes

Comments

Allmänt

Gomorgan på er! Hoppas allt är bra med er! Jag mår hyfsat, kunde mått lite bättre. Iaf jag vaknade för ca en halv timme sedan. Så nu sitter jag i soffan har ätit frukost, duschat, klätt på mig och kollar nyheterna. Idag fortsätter jobbandet på Euroskills i Svenska Mässan. Jag börjar 12.30 men åker troligen in tidigare men vi får se. Skulle behöva plugga för är sen med en inlämning. Samtidigt är det svårt med Euroskills för hjälper till även om jag är hemma... Nåväl jag måste maila min lärare och säga att jag jobbar på så gott det går.

Men det är riktigt kul att jobba på Euroskills det måste jag bara säga. Även om mycket är oklart så är det riktigt roligt. Nu har min grupp iaf en struktur, vilket gör att vi har väldigt bra koll på saker och ting.Vi har så roligt ihop i våran grupp. Trodde faktiskt inte att vi skulle ha det så roligt som vi har det ihop!

Likes

Comments

Allmänt

Jag har skrivet ett äldre inlägg som heter "Mina bakrund & min historia ", har du inte läst det borde du göra det. Du kommer att ha mer förståelse för detta inlägget. Något som jag och har svårt för är tillit, det vet alla som umgås med mig att jag har svårt för. Även om jag alltid är öppen och ärlig till 100% har jag alltid svårt att lita på något. Det är något som skedde tidigt. Folk gick bakom ryggen på mig, sårade mig och det har gjort mig osäker på en del saker... Inrest inne önskar jag att jag skulle kunna lita på alla, vara öppen med allt och inte bli sårad. Det må inte vara så längre men det går i mina tankar dag in och dag ut. Speciellt när jag lära känna nytt folk. För mig känns det som om jag döljer vem jag är inrest inne. Vill verkligen bara kunna öppna mig och vara mig, dela med mig med allt och vara mig själv på alla sätt.

Ibland känner jag att jag bara vill skrika då jag är så trött på att inte kunna hitta tillit till någon fort. Jag vet det skall ta ett tag att hitta tillit till någon men för mig känns det som det tar det dubbla om inte det trippla. Det finns få personer som, vet hur jag funkar inifrån och ut. Dem är guld värda för mig, är det något ringer/smsar jag dem direkt! Det är dem som alltid kommer vara där för mig. Så klart finns det andra men det är dem som står mig allra närmast. Vill bara att denna spärran skall släppa för mig.

Det kanske kommer? Vem vet nåväl, detta fick bli ett ganska blogginlägg. Hoppas det blev bra.... Kanske därför jag bröt ihop ett ex antal gånger när jag lämnades in ponny. Vilket jag gjorde när jag skrev detta inlägget. Nej fy! Tårarna tar aldrig slut... Har aldrig någonsin haft en sådan tillit till honom som någon annan. Den ända hästen som jag har kunnat rida i grimma till ifrån hagen med, ridit utan hjälm (jag vet man skall ej göra det). Men jag kunde honom in och utantill och han kunde mig. Han förstod när något var fel.... Nu är han som sagt inte min längre men tilliten finns för honom alla dagar.

Likes

Comments

New In

För den som har missat så har pappa varit i USA, fick Victoria Secret underkläder av farmor och farfar, så tacksam!! Har även fått dessa av pappa, är verkligen kär i dem. Det är inte dem "vanliga" med mocka utan det ser ut som att det är mer skin på, älskar dem!! Ännu ett tusen tack till min älskade pappa som köpte dem till mig!

Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw