Allmänt

Måndag morgon och jag har en del att göra efter skolan. Vill verkligen att dagen ska ta slut så jag får sova. Denna helgen har det verkligen varit full rulle! Dagarna började tidigt och slutade sent då jag alltid sitter vid datorn på kvällen och ska redigera saker och ting. Föredrar bland annat när man verkligen ser vad som visar sig på skärmen, så får väl skylla mig själv lite att jag sitter på kvällen. Fördel nu när solen går ner tidigt även om jag inte riktigt gillar det....! Här är en av mina tre ny favorit bilder, i både färg och svartvitt. Jag föredrar dem i svartvitt, vad tycker du?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Djur

Idag blev det inte alls som planerat, blev helt annat. Dagen slutade med att jag gick 200mil (det kändes som det iaf), jag är helt slut nu orkar egentligen inte skriva och publicera detta inläggen. Nästa stop blir att äta något snabbt sedan är det dags att sova!

Likes

Comments

Djur, Skolarbete

Dag ett avklarad utav två fotodagar.
Idag var det tävling och inomhus säsongen har börjat, suck!
Trivs inte alls att fota inomhus, det är en utmaning men kul
önskar bara att ljuset kunder vara bättre inne hade varit dröm!
Klockan ringde iaf 4.30 imorse så det blev upp ursängen och klä på sig,
för att sen äta frukost och gå.

Här är dagens resultat med mina favorit bilder (ute) och några hoppbilder.
Imorgon är det dags för fotodag nummer två, spännande!!!


Likes

Comments

Allmänt, Djur, Skolarbete

Idag (Fredag): Äntligen helg! Jag ska försöka förbereda mig inför imorgon och söndagen. Ska prova blixtrarna hemma innan söndag så att allting kommer att fungera. Under dagens gång har jag kollat runt på nätet hur jag ska göra för att lyckas ta dem bilderna som skal tas på söndag. Är faktiskt nervös då det är första gången som jag skal fota med blixt på häst. Nåja det kommer säkert gå bra.

Lördag: Det är dags för Emma och Midde's tävling. Jag ska flänga med som hästskötare, fotograf och moraliskt stöd. Alltid har vi lika kul, sist fick jag bära Emma för det var så kladdigt på marken och hon orkade inte riktigt byta stövlar.

Söndag: Fotografering med Emma och Midde! Dags att se om jag kommer lyckas ta liknande bilder, som bilderna på collaget. Nåja vi får se vad som händer, måste fixa två assistenter tills på söndag då två personer kommer behöva hålla blixtrarna.

Likes

Comments

Allmänt, Skolarbete

Nu är det full rulle för min del med fotograferingar så glad!! Nu på lördag blir det med Emma och Midde på deras tävling då jag får mer uppgifter som alltid. Det är kul annars hade jag inte ställt upp på det. Jag har även fått 3 modeller till mitt gymnasiearbete, behöver fler. Får fortsätta att leta vidare. Men det kommer säker att gå bra, det är lätt att hitta modeller men svårt att hitta rätt. Det är svårt att hitta en unik som skulle passa till arbetet. Skulle vilja ha 5 olika modeller och alla ska ha olika utseende.

Likes

Comments

Allmänt, Skolarbete

Mitt gymnasiearbete var först om något jag inte känner mig helt 100 med. Jag kände mig osäker och velade med det, även om det var ett roligt projekt. Hade en diskussion med mamma igår om mitt arbete. Diskussionen sluta med att jag kommer byta arbete, ska bli riktigt roligt kommer att bli något som jag känner mig bekväm i, kommer våga ta för mig och är riktigt taggad nu på ett helt annat sätt. Dags att lägga upp en plan med det, prata med mina fotolärare om vad för bilder jag ska ta osv. Ska även försöka hitta modeller till detta, spännande!

Nu är det dags för lektion och vänta tills dagen är slut, ska planera helgen då det blir iväg på tävling med Emma och Midde igen!

Likes

Comments

Allmänt, Skolarbete

Ibland undrar jag vad som händer på min skola. Eftersom vi nästan bara har en lärare per ämne blir lektionerna inställda ganska ofta och man slutar tidigare/längre rast. Det är ganska skönt vissa dagar men när det händer nästan varje vecka och samma dag känns skoldagarna onödiga. Nu på senaste tiden har måndagens andra lektion blivit inställd och vi har slutat runt lunch. Känns som jag spenderar mer tid hemma än på skolan, känns även som om jag knappt har någon skola. Vi har ju några uppgifter men detta är mitt år och skolan går bra för engångs skull! Kan nästan gråta av lycka för att det äntligen går framåt. Nu ska jag bara försöka komma på något med gymnasier arbetet då jag känner mig tveksam med det jag göra nu... Vill byta till något med hästar att göra då det är det jag fotar nästan mest utav allt! Vi får se vad min handledare säger om detta... Annars fortsätter jag med det jag jobbar med nu.

Likes

Comments

Djur

Emma och fina middi var ute på banan idag för första gången på länge, gick galant tyckte jag. Här är några bilder från dagen:
För bättre kvalide gå till flickr. Som det ser ut ska jag även börja blogga mer och mer nu, skolan är äntligen under kontroll och det är dags att leverera lite på bloggen känner jag!

Likes

Comments

 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw
 • three x two

  "Måndag morgon och jag har en del att göra efter skolan. Vill verkligen att dagen ska ta slut så jag…"

 • Dag 2

  "Idag blev det inte alls som planerat, blev helt annat. Dagen slutade med att jag gick 200mil (det k…"

 • Dag 1

  "Dag ett avklarad utav två fotodagar. Idag var det tävling och inomhus säsongen har börjat, suck! Tr…"