Allt du egentligen behöver är en T-shirt och ett par highknees (eller sneakers) som tyvärr är halvt med på bilderna. T-shirten jag har på mig är tråkigt nog lite för kort där fram. Men inga problem, de kortkorta cykelbyxorna fixar det. Sedan är det bara till att skaka loss!

Likes

Comments

NY TISHA

Många av er har förmodligen sett den omtalade serien SKAM. Och jag är definitivt ett fan. Så dagen Gina fick in dessa var jag ju självklart tvungen till att tillförskaffa mig en. Har ni någon favorit i serien? Min är ju inte så svår att gissa med tanke på tröjan

Likes

Comments

ALL OF ME LOVES ALL OF YOU

Hej på er!
Tycker att Valentine´s day är lite överskattat. Men eftersom att alla (många) make such a big deal out of this day så tyckte jag att det vore kul att hänga på för 1 gångs skull. Det är ju trots allt en dag då många anstränger sig lite sådär extra med kärlek.

Beslöt mig därför för att hitta en intressant dejt. Älskar ju att träffa nya människor så varför inte?, tänkte jag. Blev supertaggad. Frågade ut en R men vi insåg kort därpå att dagen var lite hektisk-jobb och träning. Min dag skulle istället spenderas med min goda vän G. MEN VAD HÄNDE DÄR? ingen vet. Blev ingen träff där heller. Så min dag spenderades kortsagt hemma och på fotbollsplanen. Underbart! Hur var er V-day?

(fishnet från Ginatricot)

/B

Likes

Comments

BREAKFAST

Hello babes!
Gjorde mig lite scones idag. Vanligtvis har jag färskpressat juice till. Men eftersom det saknades apelsiner i kylskåpet så fick det istället bli de små clementinerna. Sedan blandade jag i 1 kiwi och lite hallon som jag alltid gör. Mycket gott, dock är favoritdrinken apelsin och hallon.

Senare runt klockan sex ska jag till idrottshallen och testa på lite innebandy, har funderat på det superlänge men har fegat lite. Men nu är det bestämt. Älskar ju sport i snabba rörelser. Jag är dock inte lika bra på bandy som i fotboll, inte heller dålig skulle jag säga, så vi får se hur det slutar. Taggad är jag i alla fall.

Pusshej
/B

Likes

Comments

(Bjuder på några av mina 6 senaste från IG. Ni hittar mig genom ett klick HÄÄÄÄR)

BILD 1;
Förra veckan då jag befann mig hos A. Hon, C och jag beslöt oss för att ge oss iväg för lite avkoppling på spa. Supermysigt.

BILD 2;
En tillbakablick från Mombasa. Typ det enda bilderna jag delar med mig av just nu haha. I still have many beautiful pictures to share tho.

BILD 3;
Mys deluxe hos M i, somras? Nej men Gud. Kollade precis datumet och det visade sig vara i februari, för ett år sedan(!!) Tiden går fort.

BILD 4;
Ett mysigt fikaplace i Lorensberg-GBG som vi snabbt hann förbi x2 gånger.

BILD 5;
Då jag fortfarande befann mig i GBG hos A. Tror vi tillbringade en bra mycket lång stund på stan, så detta passade ju helt utmärkt (till en hamburgare älskare som jag är), måste tillägga att jag åt hela 3 börjare denna veckan. Ångrar iiingentingen. Detta var kött av bra kvalitet vilket gjorde det mer njutbart.

BILD 6;
Tror ja fått lite Göteborgsfeber. För denna bild är nämligen också tagen hos Göte. Däremot en tbt från förra året.

Likes

Comments

Som jag nämnde så hittade jag så mycket fint på massaimarknaden. Bland annat dessa örhängen.
Lyckades även få med mig 3 kaktusar, som syns till lite i bakgrunden.


/B

Likes

Comments

Så fantastisk fin låt. In och lyssna.

Likes

Comments

Glädjen dog så fort mina höfter blev för stora.
Fick alltså inte på mig denna vackra skapelsen.
Jag får helt enkelt returnera den,
och hoppas på rätt storleken nästa gång.

/B

Likes

Comments

Do you believe in Friday the 13th?
Det gör icke jag så därför har jag planer på att göra ännu en gång mina favoritknäckebröd. Nu när jag faktiskt har en ugn. Sedan måste jag ta tag i träningen då jag under resan inte lyfte ett finger.
Måste få tillbaka de borttappade musklerna!

Likes

Comments

Hello darlings, hur är det fatt?
Tänkte visa er ett smycke som jag lääänge suktat efter. Hittade det igår efter vår
shopping på massaimarknaden. Kommer bära Afrika med stolthet.

På marknaden fanns det så otroligt mycket fint. Köpte bland annat 2
tavlor med massajer på. Största investeringen blev dock smycken. Såklart.
Ni skulle sett(!!) Lämnade kameran hemma, vilket jag starkt ångrade då jag fick syn på allt fint.
Mobilen kvarlämnades i huset då batterinivån var låg. Därför fångades inte dagen. Ni får helt enkelt Googla haha.

/B

Likes

Comments