det som skrämmer mig allra mest är nog tiden

att jag inte har eller kommer ha tillräckligt för att kunna leva fullt ut

det skrämmer mig att livet liksom hastigt ska ryckas ifrån mig

att det sådär helt oberäknat ska ta slut i den stund jag lever

att hjärtat helt plötsligt bestämmer sig
för att ge upp, det skrämmer mig

jag tycker inte om att ge upp, jag tycker inte att livet ska ge upp mig

men livet är oberäknat, den kommer bli fråntagen en dag

det är väll bara till att acceptera, det kanske gör det lättare för oss att ta vara på den.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hello darlings!
Idag drog jag till Växjö där syster M bor. Så skönt att komma bort lite. Tur att vi alla 5 är helt utspridda på svenska kartan. Jag och M älskar ju båda kladkaka, så fram åt kvällen drog vi till Konsum och köpte oss en. Sedan har vi mumsat i oss melon, popcorn och vår hemmagjorda guacamole (med majschips såklart). BRA LÖRDAG helt enkelt.

Likes

Comments

En tråkig nyhet; min dator har crashat. Den har alltså lagt av och är totalt död. Bad min far att Kolla på den och tydligen så kan den inte läsa av systemet. Så, nu får jag spara till en ny dator, känns ju lite sådär att lägga ner pengar på. Men tips på bra datorer mottas hjärtligt!

Likes

Comments

Allt du egentligen behöver är en T-shirt och ett par highknees (eller sneakers) som tyvärr är halvt med på bilderna. T-shirten jag har på mig är tråkigt nog lite för kort där fram. Men inga problem, de kortkorta cykelbyxorna fixar det. Sedan är det bara till att skaka loss!

Likes

Comments

NY TISHA

Många av er har förmodligen sett den omtalade serien SKAM. Och jag är definitivt ett fan. Så dagen Gina fick in dessa var jag ju självklart tvungen till att tillförskaffa mig en. Har ni någon favorit i serien? Min är ju inte så svår att gissa med tanke på tröjan

Likes

Comments

ALL OF ME LOVES ALL OF YOU

Hej på er!
Tycker att Valentine´s day är lite överskattat. Men eftersom att alla (många) make such a big deal out of this day så tyckte jag att det vore kul att hänga på för 1 gångs skull. Det är ju trots allt en dag då många anstränger sig lite sådär extra med kärlek.

Beslöt mig därför för att hitta en intressant dejt. Älskar ju att träffa nya människor så varför inte?, tänkte jag. Blev supertaggad. Frågade ut en R men vi insåg kort därpå att dagen var lite hektisk-jobb och träning. Min dag skulle istället spenderas med min goda vän G. MEN VAD HÄNDE DÄR? ingen vet. Blev ingen träff där heller. Så min dag spenderades kortsagt hemma och på fotbollsplanen. Underbart! Hur var er V-day?

(fishnet från Ginatricot)

/B

Likes

Comments

BREAKFAST

Hello babes!
Gjorde mig lite scones idag. Vanligtvis har jag färskpressat juice till. Men eftersom det saknades apelsiner i kylskåpet så fick det istället bli de små clementinerna. Sedan blandade jag i 1 kiwi och lite hallon som jag alltid gör. Mycket gott, dock är favoritdrinken apelsin och hallon.

Senare runt klockan sex ska jag till idrottshallen och testa på lite innebandy, har funderat på det superlänge men har fegat lite. Men nu är det bestämt. Älskar ju sport i snabba rörelser. Jag är dock inte lika bra på bandy som i fotboll, inte heller dålig skulle jag säga, så vi får se hur det slutar. Taggad är jag i alla fall.

Pusshej
/B

Likes

Comments

(Bjuder på några av mina 6 senaste från IG. Ni hittar mig genom ett klick HÄÄÄÄR)

BILD 1;
Förra veckan då jag befann mig hos A. Hon, C och jag beslöt oss för att ge oss iväg för lite avkoppling på spa. Supermysigt.

BILD 2;
En tillbakablick från Mombasa. Typ det enda bilderna jag delar med mig av just nu haha. I still have many beautiful pictures to share tho.

BILD 3;
Mys deluxe hos M i, somras? Nej men Gud. Kollade precis datumet och det visade sig vara i februari, för ett år sedan(!!) Tiden går fort.

BILD 4;
Ett mysigt fikaplace i Lorensberg-GBG som vi snabbt hann förbi x2 gånger.

BILD 5;
Då jag fortfarande befann mig i GBG hos A. Tror vi tillbringade en bra mycket lång stund på stan, så detta passade ju helt utmärkt (till en hamburgare älskare som jag är), måste tillägga att jag åt hela 3 börjare denna veckan. Ångrar iiingentingen. Detta var kött av bra kvalitet vilket gjorde det mer njutbart.

BILD 6;
Tror ja fått lite Göteborgsfeber. För denna bild är nämligen också tagen hos Göte. Däremot en tbt från förra året.

Likes

Comments

Som jag nämnde så hittade jag så mycket fint på massaimarknaden. Bland annat dessa örhängen.
Lyckades även få med mig 3 kaktusar, som syns till lite i bakgrunden.


/B

Likes

Comments

Så fantastisk fin låt. In och lyssna.

Likes

Comments