VAD VET DU?   

Gud vad mycket som har hänt under denna Juni-månaden, vilket är svinkul, och än är det inte slut (!!) Har inte hunnit fixa bilderna än, men de kommer inom kort! Så länge kan ni ju lära känna mig lite här nedan, samtidigt som ni har INDIIA i lurarna.

1. Pratar med mig själv 24/7
Detta sker oftast då när jag överanalyserar. Gåendes på gatan, sittandes på bussen, hemma. Ja, i princip överallt. Folk måste tro att jag är galen haha. Det är i alla fall ett sätt för mig att rensa huvudet på, och ett sätt för mig att förtydliga vad jag verkligen menar och känner.

2. Ett minne som en fisk
Så sjukt glömsk är jag. Kan till exempel sitta på toaletten och påminna mig själv om att jag i nästa steg ska hämta min stickade tröja som vilar på köksstolen. Efter 30 sekunder då jag har hunnit med att tvätta och torka händerna så har jag förmodligen glömt bort att tröjan existerar. Händer heeela tiden, har helt enkelt för mycket i huvudet.

3. Beslutsångest
Det är något jag lider av jätte ofta. Kan handla om allt ifrån att välja mellan två olika frukter till klädesplagg eller vilken väg jag ska gå.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Här kommer lite flera bilder från förra veckan, som jag inte delade med mig.

På Brasserie Park- där vi åt fanns det speglar precis bakom oss, vilket jag missade fram till att R nämnde det haha. Men JA,klart det skulle fotograferas.

Okej, hörrni, många fina bilder på denna pangbrud, håll i hatten!

Dessa sötnosar är ju inget att klaga över heller <3

Som sagt; besök Brasserie Park i Jönköping.

Likes

Comments

DINNER
O´CLOCK

I fredags firade vi alltså S´s examen. Därför gick vi ut och åt gott på kvällen.
Ångrar inte mitt val av Entrecote, den var FANTASTISK(!!)

Andra var sugna på anka

Så mysig miljö, om ni inte har besökt Brasserie Park så rekommenderar jag det verkligen

Efterrätt var givet för lillan och S

Likes

Comments

LATELY I´VE BEEN

Förra veckan blev lite extra rolig då jag i stort sett tog med min kamera vart efter mina fötter vandrade.
I torsdags vaknade jag lite tidigare än vanligt och packade väskan mot Göteborg. Framåt kvällen drog vi till Sverige-USA matchen.

Sedan åkte jag faktiskt bort dagen efter mot Jönköping. Det var nämligen systerns dag att firas då hon tog examen, HURRA för dig(!!!)
Då jag inte var med på hennes ceremoni fick jag istället glädjas över att få fånga ögonblicken på stadens vackra gator, eller mer rätt sagt; väggar ;)

Här är familjens Långben(are) i farten. Tror de fick lite av stressens mamma då de insåg att vi var några minuter sena till vårt bord hahah

Fröken S i drömmarnas värld.
Nyttigt med drömmar tycker jag.

Tänkte visa er flera bilder imorgon för att inte göra inlägget långtråkigt. Kika in då, pusshej!


/B

Likes

Comments

FANNY LYCKMAN

När det kommer till denim jackets så fastnar jag lätt för de oversized och ripped.
Och denna Fanny L har måste ju vara drömjackan.

Likes

Comments

FITBIT ZIP

Fick hem min rosa fina stegräknare häromdagen, den ska tydligen ha 3 funktioner;

1. Uträkning av kaloriförbrukning
2. Uträkning av distans
3. Uträkning av steg

Hade den under mitt arbetspass igår faktiskt mellan 16-21:30 vilket resulterade i ca 900 förbrukade kalorier och ca 7000 steg. Tycker det är lite kul att ha lite översikt över hur mycket en rör på sig.

Nu i helgen ska det bli extrakul att se när jag har på mig den under match.
Som mittfältare (som jag i nuläget oftast är) enligt tränare B så löper en ca 10km-12, vilket jag faktiskt gjorde-10,5 mer exakt. Men kändes som att jag sprang dryga 6 km vilket innebär att jag kunde lagt i mer i växeln.
Vi får se på lördag helt enkelt!

puss

Likes

Comments

Hej på er!
Många av er har frågat efter dessa goda bars. Så nu tänkte jag dela med mig av receptet. De passar såå bra till mellanmål när du är lite småsugen på något gott. Risken finns dock att DU blir beroende ;)

INGREDIENSER
1dl- Mandlar
3dl- Havregryn
2msk- Riven cocos
1msk- Chiafrön
1/2 dl- Gojibäre
1/2dl- Pumpakärnor
2dl (1 påse)- Dadlar
1- Nypa salt
1- Nypa kanel
1/2 dl- Jordnötssmör
1/2 dl- Agave sirap

Mamsen brukar även tillägga 1 dl rostade Solroskärnor och ca 1dl rostade Cashewnötter+hasselnötter(hackade såklart). Otherwise you just add in different types of nuts you like.

SÅHÄR GÖR DU
1. Hacka mandlarna grovt och lägg i en skål tillsammans med havregryn, kanel, kokos, chiafrön, gojibär och pumpakärnor.
2. Kärna ur dadlarna och mixa dem i en matberedare tills de är fördelade och kletat ihop sig till en boll. Lägg sedan dadelsmeten i skålen med havreblandningen.
3. Värm jordnötssmör och Agavesirap i en kastrull över låg värme och rör ihop. Häll blandningen i skålen med resten av ingredienserna och rör ihop. Se till så att dadlarna fördelas så att alla ingredienser håller ihop.
4. Lägg ut blandningen i en form 20X20, klädd med plåtspapper. Tryck ut blandningen till ett hårt packat lager.
5. Pressa ordentligt smeten. Ställ in i frysen och låt stelna i 15 till 20 minuter. Skär sedan i bitar och förvara de oupätna i kylskåpet ;)

Likes

Comments

Title