Header

Jaha dax för en liten uppdatering kring mitt sluta röka kampanj.....I måndags var det rökfritt i två veckor!!!!! Tjoho now we talking.....inne på min tredje vecka och jag känner mig stark nu. Ok frågar du mina nära och kära kanske dom kommer ge dig ett annat svar än vad jag säger nu, men alla har vi våra upp och ner dagar, även om jag känner mig trött, ja inte bara trött utan JÄTTE trött så har jag i mitt huvud att det är för att kroppen arbetar för att rensa ur all gift jag har lagrat på mig under mina år som rökare. 

Min kära kollega på mitt arbete kom på varför jag inte kan sova som tidigare och faktiskt inte har slagit mig förut, att jag vaknar mitt i natten (kl 3 el. 4) är för att min kropp äntligen får syre som den ska. Att jag antagligen inte behöver sova mer då, hum ja, ligger faktiskt något i det 😘

Men då kommer den STORA frågan........vad ska jag göra kl 3 på morgonen då? Åker till jobbet kl 5.30 så hur slår man ihjäl 2 1/2 timme på morgonkvisten?

Ja, någon kom på att jag skulle kunna ut och jogga då, kan vara något faktiskt bara jag kommer iväg eftersom det är lite småkallt utanför täcket så dags. 

Jag skulle kunna ta tag i mitt meditationsspår jag var inne på ett tag, kanske är skönt att meditera så dags på morgonen när allt är lugnt och stilla, bara jag inte somnar sittandes och försover mig till mitt arbete, hur ska jag kunna förklara min ursäkt....." flåt att jag är sen men jag somnade om sittandes på golvet kl 3 i morse" ...aja jag får jobba på den kommentaren 😉

Hur som helst är jag riktigt taggad på det här och när jag var ute och tog mig en promenad med hundarna efter jobbet idag så kändes det väldigt bra att kunna vandra omkring utan att kippa efter andan hela tiden och låta som ett ånglok på högvarv.  

Pappa var med och försöker få Elvis och Tango sitta still haha bara det är en utmaning

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments