Header

Mums...Synd att man får vänta så länge bara 😴


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hösten är på ingång och vill dela några bilder jag tog i går morse vid sjön

 Likes

Comments


Ok vad händer idag då? Jo, det vankas städning i fulla muggar.....(vilket uttryck 😝 och vad betyder det egentligen) Aja, städning var det, Så pass att det åker ut en eller två möbler bara för att jag vill ha lite mera utrymme och space här hemma. Sen bär det av till affären för att storhandla, barnen kommer hem imorgon och då ska det vara fullt i frysen 😘

Baka en kaka....eller rättare sagt matbröd, gott med hembakat bröd och det luktar ju så otroligt gott. Hoppas jag hinner eller orkar kanske är rätta ordet att jag kommer ut i skogen idag igen för en liten svamptur, säsongen är inte så lång och hörde av MISSTRIXI här på nattstad att trattkantarellerna har börjat att titta fram och dom är ju så himla goda att torka och ha i maten.

Vad väntar på er en solig söndag som denna?

Likes

Comments

Utan internet hade jag inte träffat min älskling, tack internet för att det finns. Tack internet för att jag kan sitta hemma och handla, ja det mesta går faktiskt att handla på internet och vill du inte gå ut överhuvudtaget så skulle är det även möjligt att beställa hemleverans. Vi kan betala räkningar hemifrån, boka tid till besiktningen, ja, listan kan jag göra väldigt lång så det är bäst att jag slutar medan du fortfarande läser. 

Jag har mycket att vara tacksam för när det gäller internet. Men i samma stund ska jag vara ärlig och säga att internet skrämmer mig. Inte bara lite utan jag är vettskrämd för vad internet kan medföra.  

ALLT som du lägger ut på internet kommer alltid att finnas där, oavsett om du exempelvis raderar den där bilden som är så skenat, så kommer den alltid att finnas där ute, någonstans och du kan inte göra något åt det. Och en dag när du minst anar det så är det någon som hittar den där bilden och så är allt igång......ja ni vet vad jag menar.

Kanske du får kontakt med någon på internet som verkar förstå dig så där perfekt som ingen gjort tidigare och personen verkar framstå som att han/hon inte verkar ha ett endaste fel och så börjar du lita på personen så pass att dom kan använda allt du delat med dig till dom  och använda det emot dig senare....

Jag har själv barn och jag uppmanar dom alltid att tänka till innan dom gör något på internet. Vilka konsekvenser deras handlingar kan få...tänk tänk tänk innan ni gör något, brukar jag säga.

Och som förälder måste man ha stenkoll på vilka dom har kontakt med på internet, för det kan vara svårt för barn/ungdomar att förstå att den på "andra" sidan datorn kanske inte är den dom utger sig för att vara.

Ja,jag har lite svårt att lita på internet, och jag kommer alltid att behandla internet med försiktighet. Samtidigt som jag inte vill vara utan den, hatkärlek kanske är rätta ordet för vad jag känner för internet. 

Sen så har vi frågan angående säkerhet på internet men den frågan kommer jag inte gå in på nu utan det får bli ett senare inlägg om det. 

  Go kväll 😘

Likes

Comments


Elvis i Ljungen

Elvis vill inte vara med

Tango.......NEJ det här är INTE Tango utan bara en random hund

 HÄR är Tango

Likes

Comments

Jaha dax för en liten uppdatering kring mitt sluta röka kampanj.....I måndags var det rökfritt i två veckor!!!!! Tjoho now we talking.....inne på min tredje vecka och jag känner mig stark nu. Ok frågar du mina nära och kära kanske dom kommer ge dig ett annat svar än vad jag säger nu, men alla har vi våra upp och ner dagar, även om jag känner mig trött, ja inte bara trött utan JÄTTE trött så har jag i mitt huvud att det är för att kroppen arbetar för att rensa ur all gift jag har lagrat på mig under mina år som rökare. 

Min kära kollega på mitt arbete kom på varför jag inte kan sova som tidigare och faktiskt inte har slagit mig förut, att jag vaknar mitt i natten (kl 3 el. 4) är för att min kropp äntligen får syre som den ska. Att jag antagligen inte behöver sova mer då, hum ja, ligger faktiskt något i det 😘

Men då kommer den STORA frågan........vad ska jag göra kl 3 på morgonen då? Åker till jobbet kl 5.30 så hur slår man ihjäl 2 1/2 timme på morgonkvisten?

Ja, någon kom på att jag skulle kunna ut och jogga då, kan vara något faktiskt bara jag kommer iväg eftersom det är lite småkallt utanför täcket så dags. 

Jag skulle kunna ta tag i mitt meditationsspår jag var inne på ett tag, kanske är skönt att meditera så dags på morgonen när allt är lugnt och stilla, bara jag inte somnar sittandes och försover mig till mitt arbete, hur ska jag kunna förklara min ursäkt....." flåt att jag är sen men jag somnade om sittandes på golvet kl 3 i morse" ...aja jag får jobba på den kommentaren 😉

Hur som helst är jag riktigt taggad på det här och när jag var ute och tog mig en promenad med hundarna efter jobbet idag så kändes det väldigt bra att kunna vandra omkring utan att kippa efter andan hela tiden och låta som ett ånglok på högvarv.  

Pappa var med och försöker få Elvis och Tango sitta still haha bara det är en utmaning

Likes

Comments