Header

Här försöker vi ta kort på vår söta Tango för hans pass som han behöver för att kunna ställas ut internationellt. Svårt att få en bra bild då han alltid gillar att vara VÄLDIGT nära haha

Aja söt är han i alla fall❤

Likes

Comments

Old Palace, Hurgada

Kairo, Egypten

El gouna, Egypten

Nu är det bara

14 dagar kvar tills jag åker till Kairo och möter min blivande man. Aja han är redan min man men dock bara i Egypten alltså inte statligt. Vi gifte oss i frebruari 2016 efter att ha känt varandra i ca 7 år!! Men nu åker jag till Egypten för att vi ska gifta oss borgligt/statligt lol vet faktiskt inte vad det heter längre efter alla papper som har överstats till arabiska och engelska haha, helt förvirrande faktiskt. Hur som helst så längtar jag så mycket att få möta mr H igen efter dessa fyra månader som gått.


Likes

Comments

Jag har en tendens att komma och gå här på bloggen. Har haft fullt upp både på arbetet och privat, men tanken är att jag ska komma igen här och förhoppningsvis få lite mer inspiration till livet i helhet!


Likes

Comments

Blev färdig med Gimmlis halsband igår. Lite lättare att jobba med modellen på plats så storleken blir rätt. En stor hund kräver rätt paracord, blev en enkel cobra knytning som kärna som jag fortsatte att göra till en dubbel cobra. Blir starkt och bra och håller för det mesta.
Har fortfarande inte gjort mina två koppel som jag pratat om vitt och brett. Men ska ta tag i det den här veckan (hoppas jag )

//

Was completed with Gimmlis necklace yesterday. A little easier to work with the model in place to get the correct size . A large dog needs the right paracord , became a simple cobra tying the core that I continued to do a double cobra . Becomes strong and good and are useful most of the time .

Still have not done my two leashes that I talked about far and wide. But should grab it this week (I hope)


Likes

Comments

Har köpt mig en skänk (stavningen)på loppis. Funderar på hur jag ska göra med den men det lutar åt att jag kommer måla den vit. Är ju inte så himla bra på sånt här så jag måste fråga er vad ni tycker blir snyggast på en möbel som den här? Innan jag sätter penseln på den.

Likes

Comments

Just nu är det mycket som händer i mitt liv och kan inte göra så många inlägg som jag skulle vilja. Det är en massa saker som jag skulle vilja skriva om men i dagsläget så kan jag inte finna tiden till det.

Den som är sugen på inspiration kan hålla ögonen på bloggen så kommer det förhoppningsvis snart upp nygjorda hundkoppel i parakord som jag försöker klura ut hur jag ska få till för att hålla bra.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Har precis gjort färdigt armbandet till min son. Han önskade ett enkelt armband med metallspänne som skulle förhöja enkelheten lite

//

Just made ready the bracelet to my son. He wanted a simple bracelet with metal buckle that would improve the simplicity a little

Likes

Comments

Hittade den här videon på hur man kan göra olika vänskapsband på ett enkelt sätt!


Likes

Comments

Är riktigt riktigt trött idag. Väntar på att kaffet ska bli klart så jag kan vakna till ordentligt. Idag blir det jobb sen hem och ringa till mäklaren för jag har hittat ett riktigt fint hus som skulle passa mig kanonbra. Håller tummarna att allt går vägen
Ha en bra och härlig dag alla!

Likes

Comments