Godmorgon mina kära, tog ledigt halva dan i plugget idag och ligger nu och läser lite.

Det jag tänkte skriva lite om nu är Donald Trump.
Det är klart att jag är besviken över att han vunnit valet då jag inte förstår mig på hans tankesätt, men samtidigt så stör jag mig på undgomar som lägger ut bilder om hur ledsna dom är osv.
Saken är den att USA är världens mäktigaste land och det är klart som *** att hela världen kommer att påverkas av detta men små 15åringar som sitter och lägger ut bilder om hur mycket deras morgon har förstörts då blir jag såhär "please get an sparetime, like seriously"

Folk har inte ens varit insatta i själva valet och när man väl hör av till exempel en klasskompis att han vunnit då ***** ska instagram bombas om att det inte kommer gå att leva.

Nu är det så det är och ingen (inte ens vi ungdomar) i Sverige kommer att kunna ändra på det. Så nu kan vi lika bra lägga korten på bordet och acceptera att det är så det är!

Tack för mig! / B Reyna

Likes

Comments

Nu är jag återigen tillbaka på ruta ett.
Står med ena foten inne och andra ute, vet inte vad jag vill, om jag vill eller om jag har tid.

Saken är den att bloggen har varit något jag har brunnit för sedan jag var 11 år gammal, det är något jag drömmer om och det är något jag vill fortsätta med.
Men med tanke på vad jag lever för liv, vad för vardag jag har och hur spontan jag är som människa så tror jag helt ärligt inte att blogg är något för mig.

Här om dan fick jag ett mail av en gammal vän som hjälpt mig mycket genom bloggandet och har pushat mig mycket.
Jag fick även ett väldigt bra erbjudande, han erbjöd mig en enkel biljett till det jag alltid brunnit för. Alltså ett steg närmare en seriös blogg som jag någon gång i framtiden faktist kan tjäna pengar på igen.

Det enda jag behövde göra var att offra lite. Ni vet, tid, energi, tålamod och ork.

Så det jag gjorde var att, ändra min instagram profil till en företagsprofil och sedan lägga ut en schysst bild för att sedan marknadsföra den med länken direkt till bloggen.

Där jag nu ska börja skriva dagligen i igen...ska testa i några veckor. Går det bra så går det bra, gör det inte det...lägger jag det här i hyllan för denna gång..
Men nog om massa business prat och så hörs vi i nästa inlägg!!😋

Likes

Comments

In och lyssna!

Likes

Comments

Likes

Comments