Hei

Nå er det en stund siden jeg har oppdatert bloggen å tenkte at nå er det på tide å legge ut minst ett blogginnlegg i uken fra og med den 1 februar.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Hei.
I går var en helt super dag☺️
Fikk endelig ridd igjen etter ulykken som skjedde i høstferien.
Det var helt utrolig hvor mye jeg har savnet å ri min søte tjukke Bella 😂
Haha Neida men vi hadde en perfekt dag å det er helt ubeskrivelig❤️

Likes

Comments

I dag så passet jeg kusinen min mens tanten min klippet håret. Vi satt inne på frisørsalongen alt fikk som planlagt men da de var ferdige med å klippe så var det tid for å vaske håret å kusinen min er sikkelig mamma dalt så med en gang hun så mammaen sin så ville hun jo så klart gå dit å det ble 3 verdens krig inne på salongen fordi hun ikke fikk lov å være hos mammaen sin. Etter det så gikk vi ned til sentrum i Asker å spiste lunsj å bare snakket om alt mellom himmel å jord. Så var det min tur til å klippes å vi hadde fått vite at 14:45 skulle vi være der, så når klokken er ca 14:30 bestemmer vi oss for å gå men finner fort ut av at vis vi ikke går fortere så rekker vi ikke frisørtimer så vi små løp frem til bensinstasjon som bare ligger noen 100meter fra salongen. Tante tok opp tlf for å sjekke om hun hadde fått melding å det hadde hun å det var fra frisøren der sto det at jeg trengte ikke å komme før 15:00 så vi hadde jo så si løpt et godt stykke å så fikk vi vite at vi bare kunne ta det med ro.


Vi blir ferdige å har betalt å pakket inn i bilen å begynner å kjøre mot Sandvika storsenter der vi skal møte bestemor. Men på veien så begynner lille søte kusina mi å skrike å da syntes vi ikke at hun var så søt lenger. Men vi kom frem å alt gikk bra. Møte bestemor inne på meny for å handle mat å lit sånne ting, etter det så gikk vi å handlet sko. Jeg gledet meg så mye for jeg viste akkurat hvilke sko jeg ville ha å de hadde jeg ønsket meg i 1 år å nå endelig er de mine. Jeg brev så overlykkelig trur virkelig ikke at jeg kunne hatt en bedre bestemor en det jeg har.
Elsker henne utrolig høyt 💕 hun er mitt forbilde i mitt liv 💕

Likes

Comments


Endelig er det høstferie.

for mange er det kanskje godt men for meg er det helt jævelig ingenting å drive dagene med alle andre har familier, drar på hytta eller drar på ferie eller fester. veit det er mange der ute som bor hos foster familier å har det helt jævelig fordi dem har blitt splittet fra familien som i mitt tilfelle.

jeg veit hvordan det er å ikke være sammen med familien i feriene. fordi Ifjord ble mamma veldig syk å det ødela familien vår. jeg havnet hos bestemor og brødrene mine hos hel ukjente familier.

for oss barn var det helt jævelig å det var hardt for oss alle sammen.

etter hvert greide jeg ikke mer så i slutten av 10kl så begynte jeg å skulke timer å det var ikke bestemor eller lærene mine så stolt over så de henviste meg til fastlegen min for å få videre henvising til psykolog.

etter 1 måned var jeg på min første time hos psykologen å fikk snakket ut å det har hjulpet meg så mye. jeg greier å være glad jeg greier å være positiv å jeg greier å være med mine venner som betyr mest for meg.

å jeg vill bare takke familien min og alle mine venner som har vert der å støttet meg gjennom denne harde perioden.

å jeg veit det er mange som har det vanskelig å vill bare fortelle dem der ute, at DU er ikke aleine om dette det er faktisk flere som har det akkurat sånn som deg. å jeg vill bare på minne alle der ute at du er utrolig fin sånn som du er, du er helt nydelig og du betyr akk som alle oss andre.

Likes

Comments

hei bloggen beklager for at jeg ikke har oppdatert på en veldig god stund men det har skjedd så mye.
for dere som ikke veit så har jeg flytet til Røyse å begynte på internatskole (Tyrifjord videregående)
Å begynner skolen fult i morgen. for dere som lurer så bor jeg på et rom med en super snil jente som er sykt søt og fått flere veninner. som kanskje kommer til å være med på bloggen vis den godtar det.

lover at jeg kommer til å legge ut flere blogginnlegg en det jeg har gjort. beklager så mye at det blev en så lang pause fra bloggen men lover å bli bedre♥

Likes

Comments

hei!

i helgen var jeg hos Anna. på søndagen hadde vi en liten fotoshoot. og så seinere på kvelden matet vi kalver med tåteflaske dem er bare så søte.

da jeg melket den ene kalven så begynte han sparke bakover noe som var lit skummelt siden den er ganske sterk..

klem

Likes

Comments

hei.

idag har det vært en sånn treg dag på skolen. vi fikk vita at vi skal ha halvdagsprøve i morgen, noe av det verste vi veit er å få vite det en dag før..

etter skolen dro jeg å verdens beste inn til byen å var der til jeg skulle hjem. jeg savner han det er bare så synd vi bor så langt ifra hverandre:(

men sånn kan det vell gå. man kan ikke få alt her i verden.

klem

Likes

Comments

​hei. på lørdag var jeg med verdens beste på sandvika storsenter og shoppet. det var noe av det rareste jeg har vært med på. vi gikk rundt å rundt i flere timer uten å finne noe. vi tok bussen hjem å så var det rett på jente kveld hos en venninne der vi spiste middag og dessert, og så så vi på skam og spiste lit snacks så kom noen gutter innom. vi fortalt pinlige ting som hadde skjedd å hva vi gjorde som små, for å si det sånn det var mye latter.  de fleste dro hjem sånn 24 tiden. 

søndag  jeg sto opp kl 9 og spiste frokost og fikset meg, så gikk jeg ut i det finne været for å øve på halvdags prøve i norsk som vi skal ha neste uke.  å sånn så min helg ut. 

håper deres helg også har vært like fin.

klem 

Likes

Comments

Hei idag var jeg og tanta min og kusinen min på sandvikarstorsenter og shoppet lit ting å tang til fresh new skole start etter påskeferien. det ente opp med at vi satt på starbucks i 2 timer,å ikke viste helt hvor vi skulle gå. vi gikk rundt å rundt i sirkler for å leite etter Cubus, etter 3 runder måtte vi spørre en man som jobbet der om hvor det lå mannen vi spurte sa det å rett rundt hjørne etter en stund innså vi at vi hadde gått forbi den 3 runden.

så dro vi til baby shop for og handle klær til min 2 måneders kusine. hun var selv ikke helt fornøyd med den turen.

 Klem 


Likes

Comments