Hei dere ♥

Etter jeg postet innlegget i går har det rent inn med meldinger. Jeg har fått mange spørsmål både på sosiale medier og privat om hvordan det har gått på ultralyden og om vi fikk vite kjønn! Rart at det der med kjønn er så viktig å vite, men jeg er alltid nysgjerrig på sånt selv, så skjønner godt at folk spør altså ♥

Det gikk veldig bra på ultralyden. Jeg var der inne alene fordi Mailson var på jobb. Mamma og Marcelo var med, men de ventet ute. Man skal jo helst ikke ta med seg barn på ultralyd i tilfelle man skulle få noen dårlige beskjeder osv. Og det kan jeg skjønne. Uansett ville jeg ha fult fokus på selve ultralyden mens jeg var der og tror nok Marcelo kunne stjålet en del av oppmerksomheten om han hadde vært med inn.

Jordmor fikk først noen opplysninger av meg og så satt vi i gang å titte. En av de første tingene vi så var hjertet som banket, og det var veldig betryggende. Selv om jeg egentlig vet at det ikke går ut over barnet, så har jeg var ganske dårlig de siste par månedene og gått på bl.a to pencilinkurer og det gjør jo at man blir litt bekymret for om den lille har det bra. Hun målte så mage, hode, lårbein osv og alt så helt normalt ut. Det var ti fingre og ti tær også. Man regner jo ikke med at noe skal være galt, så klart. Men det var hvert fall en god følelse å vite at ting så bra ut! 

Hun spurte om jeg ville vite kjønn om det var mulig å se, og det sa jeg ja til. Med Marcelo så fikk vi jo ikke sett det på den ordinære ultralyden ultralyden, men det fikk jeg heldigvis gjort nå!! :) Som dere vet, jeg hadde ikke klart å vente!!

Hva det blir, skal jeg snart dele med dere, men jeg vil fortelle det til de nærmeste før jeg deler det på bloggen så smør dere med tålmodighet litt. 

Ny termin!

Etter undersøkelsen regnet hun litt på målene og fant ut at ny termin er 28. mai! 3 dager før det jeg trodde! Så i dag er jeg plutselig 18 + 5 uker på vei! ♥ 


Jeg synes ikke ultralydbildene ble så bra den gangen her, så poster heller et fra appen! 

Flere som venter barn i 2018? Eller håper på å få?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Kode for å importere bloggen min til Nouw: 7158046984

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Oh Yes!! Jeg er faktisk gravid igjen!! Og jeg er så glad ♥

Uke 18 + 2 i dag, så jeg begynner å nærme meg halvveis! Det føles veldig godt!! Jeg skal faktisk på den ordinære ultralyden på sykehuset i dag, så muligheten for å få vite kjønn er der definitivt! Og om jeg vil vite det? Ja, så klart! Jeg er alt for nysgjerrig til å ligge der og si at jeg ikke vil vite det. Likevel er det beundringsverdig at noen klarer det. Om jeg hadde hatt en av hvert kjønn og skulle hatt en nummer tre, så kanskje jeg kunne valgt å ikke vite det. Men nei, jeg tror ikke jeg hadde klart det da heller altså.

Jeg har jo Marcelo fra før som er 1 år og 8 måneder og siden jeg kommer til å få den nye babyen i slutten av mai (foreløpig termin), så blir det 2 år og 1 måned mellom de to barna. Jeg synes egentlig det er helt perfekt, selv om jeg ble gravid mye fortere enn jeg hadde regna med. 

Inneholder sponset produkt

Processed with VSCO with a5 preset

Formen så langt!

Formen min har vært helt elendig de første månedene. Jeg hadde det ganske greit de første seks ukene, men da vet man jo knapt at man er gravid, så de ukene gikk veldig fort. Når jeg tok graviditeten to dager ett4er forventet mens, sto det allerede 2-3 uker på vei. De regner jo fra første dag i siste menstruasjon, som vil si at de regner fra to uker før du faktisk er gravid. 

Fra uke 7 begynte jeg å merke at jeg var en del uvel og kvalm. Jeg kastet ikke opp, men jeg ble veldig fort kvalm hvis jeg f.eks gikk litt lenge uten å spise osv. Og det var ekstra ille om morgenen. Faktisk var kvalmen verst i høstferien, noe som passen bra siden jeg da hadde fri fra jobb uansett. Etter høstferien begynte det å røyne på. Jeg ble veldig forkjøla og fikk skikkelig hoste. Jeg var utrolig sliten og følte at jeg ikke hadde energi i kroppen. Etterhvert gikk jeg til legen og ble da sykemeldt. Jeg fikk ingenting for det fordi gravide helst ikke skal ha noe slimoppløsende. Dette gjorde ikke saken bedre, så jeg ble egentlig bare mer og mer dårlig. Jeg gikk på en pencilinkur mot luftveisinfeksjon og bihulebetennelse. Jeg ble bedre, men ikke bra. Etterhvert bestemte vi at jeg skulle jobbe 50% for å komme tilbake i jobb igjen. I løpet av de to ukene ble jeg verre og verre og  ut i den andre uka måtte jeg kaste inn håndkle igjen..

Jeg fikk den kraftigste bihulebetennelsen jeg noen gang har hatt. Jeg hadde så vondt i ansiktet at jeg nesten ikke klarer å beskrive det. Tannverk, hodepine og søvnløse netter. Det blir jo verre av å legge seg ned, så jeg fikk jo knapt sovet. Da ble det runde to med pencilinkur og ny sykemelding. Jeg har blitt bedre av kuren, men jeg hadde fortsatt veldig høy crp. Den begynte på 97 og sist jeg sjekka var den på 23. Jeg er jo ikke 100% frisk enda, men det føles som jeg blir bedre og bedre. Litt redd for å si det egentlig, for jeg har trodd det flere ganger. Men jeg håper hvert fall veldig på det, for sånn det har vært i denne perioden, har vært helt grusomt. 

Graviditetsmessig føler jeg egentlig ikke at det har vært noe problem, bortsett fra at jeg antagelig ikke har blitt frisk fordi immunforsvaret er svekket og den lille har tatt all min energi. Men det er jeg jo bare glad for. Heldigvis er kroppen lagd slik at den tar vare på barnet i magen først. Jeg vil jo mye heller være syk selv, enn at noe skal skje med barnet. 

Vel, godt i gang med andre trimester, håper jeg at ting slipper taket, og jeg kan være i form igjen. Jeg har hatt et ønske om å gå tur hver dag. Det har ikke blitt gjennomført, men håpet lever! ♥

Magen har blitt mye mer synlig de siste par ukene bare, og nå føler jeg at man faktisk kan se at jeg er gravid. ikke bare tjukk :p Jeg skal oppdatere dere mer etter ultralyden. Da blir det jo en ny termindato og kanskje får vi vite om det er en gutt eller jente som bor i magen! Spennende altså. Noen mener man kan se det på magen, så hva tror du?

Processed with VSCO with a5 preset
Kjolen er sponset og fra me&i

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Jeg har en meningsmåling gående på instagramkontoen min nå! Om det blir gutt eller jente! Sjekk den ut på storyen! ♥

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei igjen fininger! ♥

I dag skal jeg skrive om noe som er litt vanskelig å snakke om. Det er akkurat som at når jeg skriver noe om det, så blir det mer virkelig på en måte. Og selv om jeg skulle ønske at jeg ikke var redd for dette i det hele tatt, så er det reelt. Og så tror jeg kanskje jeg ikke er alene om å føle det sånn. 

Jeg ble mor for første gang April 2016. Jeg har alltid hatt mye med barn å gjøre i livet mitt, men å bli mamma er virkelig noe jeg ikke kunne forestille meg hvordan ville være. Joda, man kan se for seg alt det morsomme, alle bleieskiftene, alle utfordringer man møter med små barn, men den følelsen det å bli mamma gir... Den klarte jeg ikke å se for meg på forhånd. Det er sant som de sier... livet blir plutselig snudd på hodet og ting som betydde noe før er plutselig helt ubetydelige, mens den lille skapningen plutselig betyr alt i verden. Jeg har vært forelsket noen ganger før og elsker mannen min, men den kjærligheten jeg føler for barnet mitt er noe helt spesielt. Det går jo ikke an å sammenligne egentlig, for følelsene er så forskjellige. Jeg tror kanskje det har noe med at barnet er mye mer sårbart. Du vet at barnet på en måte er avhengig av deg og at du betyr alt i verden for dem. 

Dette bringer meg tilbake til overskriften.. Redd sønnen min skal dø hver eneste dag. Det er helt grusomt å tenke tanken en gang og jeg tror jo selvfølgelig ikke at han skal dø, men jeg lyver hvis jeg sier at jeg ikke bekymrer meg for at noe skal skje han. Og disse bekymringen møter jeg i større eller mindre grad hver eneste dag. Jeg er for eksempel redd at han plutselig skal slutte å puste når han ligger og sover. Hver dag før jeg legger meg må jeg lyse med telefonen ned på sønnen min for å se at han puster. Noen ganger hvis jeg ligger i senga og ikke får sove med en gang, sjekker jeg en gang til før jeg sovner. Nå sover Marcelo på samme rom som oss, så det er ikke noe pes å sjekke, men jeg klarer ikke legge meg uten å se at alt er bra med han.

Ellers er jeg generelt redd for at noe skal skje noe. At han skal sette noe i halsen, klatre opp og dette ned fra noe, falle ned trappa, få tak i kniv eller andre ting som kan skade han. Vi passer jo på han hele tiden, men det har hendt at vi har vært ute for noen "nestenulykker" der han har vært litt raskere enn noen kunne se for seg. Om sånne ting skjer, kan jeg fort ligge på kvelden og se for meg alt det grusomme som kunne skjedd.. Jeg kan se for meg at han skal prøve å ta et skritt i trappa f.eks og faller ned, sånne grusomme ting som jeg overhode ikke vil se for meg, men det skjer bare. Man kan jo virkelig bli paranoid av sånn tankegang.

Nå skal det sies at jeg ikke utstyrer sønnen min med hjelm og jeg lar han utforske verden slik barn skal gjøre. Men det går ikke en dag uten at jeg får en tanke eller følelse som forteller meg at jeg er redd for at han skal dø. Kanskje er det normalt? Jeg vet ikke? Jeg vet jo at de fleste er redde for at det skal skje noe med barna deres, men er det sånn man tenker på daglig?

Processed with VSCO with a5 preset

Processed with VSCO with a5 preset

Er det vanlig å være redd for at barna sine skal dø nesten daglig? hvordan er det med deg?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 
PPS: Hvis dere legger til "Instamamas" på SnapChat, kan dere følge dagen vår der. Jeg deler kontoen med 8 andre mødre! 

Likes

Comments

Oh yes! 

Denne skapningen har våknet fra dvale etter et par måneder i koma. Jeg tror faktisk det er akkurat to måneder siden i dag jeg skrev mitt forrige blogginnlegg, og det er vel ikke langt unna at jeg har vært syk i to måneder nå. Jeg er faktisk fortsatt ikke 100% frisk, men det kommer seg. Orker ikke gå i detaljer, men kan si at det i hovedsak har hatt med halsen, brystet osv å gjøre. Øre, nese, hals er det vel noe som heter. Har ikke hatt energi til å drive med blogging og har vurdert å slutte et par ganger i løpet av denne perioden også. Men i dag tok jeg meg tid til å lese gjennom mange gamle blogginnlegg. Mimret litt og greier, og da fikk jeg plutselig lyst igjen. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har vært inne på tanken på om jeg bare skal "drite i det". Men så klarer jeg det virkelig ikke. Vender alltid tilbake. Det blir kanskje litt som de som er avhengig av røyk eller lignende. De faller ofte tilbake. Blir kanskje litt teit sammenligning, men på sett og vis så tror jeg at jeg er en smule avhengig. Eller kanskje jeg er redd for å gå glipp av noe.. Bloggen har jo gitt meg noen muligheter og goder opp igjennom, så kanskje det er det jeg ikke klarer å gi slipp på!? Ikke at noe av det jeg har fått er i nærheten av å gjøre opp for tiden jeg har brukt, men det har jo aldri vært meninga heller. Jeg lever jo ikke av bloggen, langt i fra. Så det er kanskje mest å regne som en hobby. En hobby som har blitt en del av meg etter mange år. Men jeg skal si dere at når man først er aktiv på bloggen så tar det tid. Det tar mye tid. Så jeg hadde ikke klart det om jeg ikke likte og skrive og om jeg ikke synes det er gøy. Blant annet synes jeg det er fantastisk at jeg kan se tilbake på minner her på bloggen. Ting jeg aldri ville husket ellers. Derfor sletter jeg heller aldri innlegg. 

Nå ble det litt mye svada her, men det er vel nesten et must når man har hatt bloggpause. Så får de neste innleggene bli mer innholdsrike. Men jeg vil på en måte oppdatere dere trofaste  leserne som er innom bloggen selv om jeg ikke skriver. Beundringsverdig og utrolig koselig! Selv om jeg ikke vet hvem dere er så er jeg glad i der ♥ 

Marcelo tar seg en lur nå. Han våkner vel hvert øyeblikk så jeg benytter anledningen til å fyre løs på tastaturet. Det er nesten umulig for meg å skrive på macen om han er våken. Han er ekstremt klåfingra og enten så prøver han å skrive selv, eller så lukker han igjen macen. Tenk at han snart er 19 måneder gammel... om to dager. Han blir så stor og han er så utrolig morsom om dagen. Jeg gleder meg til å vise dere mer av han og fortelle om alt som skjer. 

Jeg har faktisk flere nyheter å fortelle dere nå, og det ser ut til at det blir et innholdsrikt år dette her og!! Og en av de store tingene jeg ser fram til skjer om bare 8 dager, så følg med!!! Det er noe jeg har venta på i flere år!! Vet du hva det er??

Jeg vet at noen lurte på hvordan det gikk med veganerkosten som jeg holdt på med i september. Det gikk jo egentlig veldig bra og jeg klarte å holde meg til den kosten i en måned. Jeg gikk forresten ned 2,5kg tilsammen og det er jo i og for seg fint siden jeg trengte å gå ned litt, men jeg ser ikke på det som en diett form. Det må i tilfelle være fordi man vil leve som veganer. Jeg følte meg ganske bra i kroppen og savnet ikke kjøtt så mye. Men jeg må innrømme at det var litt slitsomt å hele tiden tenke alternativt med mat. Jeg tror at hvis jeg skulle blitt veganer på heltid så hadde det vært mest for å prøve å redde miljøet vårt, for jeg vet at kjøttindustrien ikke er bra for miljøet. Jeg har ikke noe ønske å leve som veganer, men jeg kan godt tenke meg å spise mer grønt og mindre kjøtt. Om alle hadde gjort det så hadde det faktisk gjort en forskjell. 

Nå skal jeg avslutte dette innlegget og takke for at dere leser igjen! Nå blir det litt Marcelo tid og så skal jeg skrive mer senere. Jeg har masse morsomt å dele med dere!! ♥♥♥

Processed with VSCO with a5 preset
ME - MYSELF - I 


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei dere ♥

Dere som kjenner meg vet at jeg stadig er i gang med nye prosjekter og September var intet unntak. I slutten av August satt jeg og broren min og så på dokumentaren "What the health?", og da var det som mange andre ganger gjort for min del. Ja... Jeg skal innrømme at jeg til tider kan bli ganske påvirket av det jeg ser på. Dokumentaren lærte meg mye om mat, kjøttindustrien og hva mat gjør med kroppen. Dette ga meg lyst til å teste ut selv hva veganerkost gjør med kroppen. Det har ikke vært en slankekur og jeg har heller ikke hatt fokus på å gå ned i vekt, men i hele September har jeg gått på veganerkost. 

Å være veganer vil si at du ikke spiser noen animalske produkter. Ikke kjøtt eller noe som kommer fra dyra. Ekstremt tenker du kanskje nå? Det tenkte jeg også.. Jeg tenkte også at da kan jeg nesten ikke spise noen ting. Men der tok jeg (heldigvis) feil. Jeg har spist masse godt, men jeg har måttet sette meg inn i veganerkost og jeg har måttet planlegge en del mer enn vanlig. Noe som sikkert bare har vært bra for meg. Det er ikke alltid så lett å få tak i det man trenger i dagligvareforretninger, men jeg tror utvalget begynner å bli bedre og bedre. 

Jeg valgte å prøve å bli veganer mest for å se om det har noe effekt på kroppen min, men et stort pluss er jo at det er veldig miljøvennlig. Om du bare visste hvor dårlig kjøttindustrien er for jordkloden vår. Kunne sikkert skrevet en avhandling om sånne ting, men enn så lenge skal jeg la andre ta seg av å skrive om kjøttindustrien! En annen ting er jo at det føles litt godt i hjertet å være snill mot dyra! Tenk så mange dyr som blir mishandlet for at vi skal få kjøtt på bordet. Sikkert ingen mindre som blir det for at jeg er blitt veganer for en måned, men om alle hadde tenkt sånn osv... You get my point!

Etter tre uker føler jeg meg en del lettere i kroppen, og alt tyder på at et sånt kosthold hvert fall ikke er vondt for meg. Jeg har ikke veid meg den siste uka, men jeg vet at jeg hadde gått ned 2 kilo de første to ukene. Det er jo greie kilo og ta med seg, siden jeg fortsatt mangler å ta av meg noen kilo fra graviditeten. Ja, det har tatt sin tid. Jeg vet.. :)

Lurer du på hva du kan lage av mat som veganer? Boka "Veganmat på sitt beste" har gitt meg mange tips og gode oppskrifter, så den kan jeg virkelig anbefale for alle veganere der ute, eller om du bare har lyst til å prøve. Dama bak, driver også bloggen veganmisjonen.com, så bare å titte innom der og! :) Ellers liker jeg veldig youtuberen Kalel. Hun er veganer og snakker litt om det, men hun er også en ganske kul person, så sjekk henne ut. Her er en av hennes videoer:

Jeg synes totalt sett at det har gått ganske bra. Jeg har ikke savna kjøtt noe særlig, men jeg har savna litt muligheten til å bare ta noe mat sammen med de jeg er sammen med, uten å tenke på hva jeg ikke kan spise. Man blir på en måte litt "alene" som veganer. Det kan også være litt slitsomt å lese ingredienser-lista på alt du skal kjøpe deg.. Men uansett, nå skal jeg gå på det kostholdet en uke til og så får vi se hva jeg gjør etter det. Planen var ut September, men jeg ser for meg at jeg kommer til å fortsette med en del av det også i etterkant, ved å spise mindre kjøtt og mer grønt. 

Hva synes du om veganerkost? 


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei dere ♥

Nå i disse helsetider så er det vel ikke helt feil å sette fokus på en aktiv livsstil. Jeg har en stund og med jevne mellomrom hatt veldig fokus på kosthold. Ja, dere vet. En eviglang slankekur.. Den tar lissom aldri slutt! Men jaggu er det godt å bevege kroppen sin litt au, selv om jeg ikke skal skryte på meg å ha vært en veldig aktiv person de siste månedene.

Men det gjelder å finne noe som er gøy, og når jeg tenker på aktiviteter som jeg har gjort fra tid til annen som faktisk er morsomt, så kommer jeg ikke utenom klatring. Det er ikke noe jeg har drevet mye med, og jeg er nok langt fra flink. Hvert fall med tanke på høydeskrekken som inntreffer bare jeg er et par meter oppe i klatreveggen.. Likevel er det utrolig gøy og noe som føles som et kick for meg. Jeg håper virkelig jeg kan ta turen til en klatrevegg snart, bare for å ha det litt gøy og for å utfordre meg selv litt! :)

Du har kanskje klatret ute du? Jeg har vært mest inne, men jeg har veldig lyst til å prøve ute også. Det finnes jo så utrolig mange fine klatreparker nå, og jeg har så lyst til å dra på den som heter "Klatring på Grensen". Aller mest så hadde det jo vært kult å dra i en ordentlig fjellvegg for å klatre, men det vet jeg ikke om jeg hadde turt!

Jeg har kommet over mange utrolig fine klatrebukser (som etter min mening også kan brukes som turbukser), men jeg må bare vise dere en dame- og herrefavoritt! 

Damefavoritt (denne er på salg)

 

Herrefavoritt

KJØP DEM HER!

Innlegget er skrevet i samarbeid med addnature.no

Liker du å klatre? Hva synes du om buksene?


Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei alle sammen! ?

Endelig kan jeg fortelle at vi har kjøpt oss leilighet! Det føles som evigheter siden jeg skrev om det for første gang. Planen var jo egentlig å flytte inn i egen leilighet før Marcelo ble født. Ja, han er 16 måneder nå, så så bra gikk det.. haha!

Vi skal på kontraktsmøte til uka, så da får jeg vite mer om overtakelse, men det jeg vet er at det blir vårt så fort de som leier der nå har flyttet ut!  Vi har jo egentlig ikke noe hast vi da, men det hadde vært så deilig å få begynt å ordne!

Du lurer kanskje på hvordan den ser ut? Jeg kan vise dere noen bilder fra prospektet. De rød teppene er noe som bare kan taes av. Under er likt laminat som i stua.

Jeg begynner å få så mange idéer på hvordan jeg vil at vi skal ha det. Det er mye man kan gjøre, men i første omgang så blir det nok mest maling, og så får vi ta litt etter litt. Vi må prioritere å få kjøpt litt møbler, og det blir nok mest brukt i første omgang. 

Kom gjerne med interiørtips til meg! Jeg vet litt åssen stil jeg vil ha, men det er veldig gøy med tips uansett! 

Hva synes dere om leiligheten? Tror dere det kan bli fint her?


I dag kan dere følge oss på SnapChat på: Instamamas . Det er en konto vi har sammen med 7 andre mødre. Kjempegøy! 

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei dere ♥

Annonse

Endelig onsdag, og det betyr lansering av den nye kolleksjonen til me&i. Siden jeg fortalte om helga, moteshowet, middagen og hotelloppholdet i forbindelse med lanseringen i går, så skal dette innlegget utelukkende handle om de fantastiske klærne til me&i. Og det er selvfølgelig den nye kolleksjonen jeg skal vise dere! Hurra sier jeg bare, for så utrolig mye fint det var denne gangen. Dere skal få se bildene Monica tok av meg på lørdagen med direktelink til plaggene!

Men først litt om klærne til me&i

  • Svensk merke
  • Produserers på en ansvarlig måte under gode arbeidsforhold i Portugal eller Tyrkia
  • OEKO-TEX (som betyr at tekstilene er fri for kjemikalier som er helsefarlige, og klærne kan brukse med en gang du får de)
  • Økologisk bomull på alle babyklærne
  • Kjønnsnøytrale barneklær 
  • De mest behagelige og deilige klærne du kan tenke deg ♥


Og så noe fra den flotte høstkolleksjonen:


Perfect black jacket //  Dots everyday dress


all occasions dress​Striped perfect dress


Pinstriped boatneck top //  Second skin jeans


 Roses top // Second skin jeans

Besøk gjerne de andre me&i bloggerne også! ♥

ALEXANDRA // LOUISE // CHRISTINA // MONICA 

Hva er din favoritt fra den nye kolleksjonen? (Du finner hele damekolleksjonen og barnekolleksjonen her: me&i )


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei ♥

Annonse

Kan ikke annet si enn at det tar på å være modell! Jeg har vært utslitt siden vi kom hjem på lørdag, så har virkelig sympati med supermodellene som driver med dette til daglig! Men for en fantastisk kul jobb å ha! Både jeg og Marcelo elsket tiden vi fikk i spotlighten og siden du sikkert er meget nysgjerrig nå, så tenkte jeg å fortelle deg litt om hvordan det gikk i Oslo!

Processed with VSCO with a5 preset

Vi var tidlig ute og sjekket inn på Quality Hotel Entry fredag kl. 15! Der traff vi med en gang Monica så vi fikk tinga våre inn på rommet og gikk ned i lobbyen for å ta oss en matbit og skrævle litt. Jeg har hatt ganske god kontakt med Monica helt siden det første bloggtreffet med me&i så det er alltid så koselig å se henne igjen! Etter litt kom også koselige Louise, som jeg har møtt en gang før! Det er så gøy med slike treff, for man får virkelig muligheten til å bli bedre kjent med de andre bloggerne og skape gode vennskap! Det er jeg veldig glad for!! ♥

Litt avslapping på hotellet og på med en av de fineste me&i kjolene jeg har så bar det av sted på møte med ledelsen i me&i der vi fikk en presentasjon av hvordan de jobber og hvordan produksjonen foregår. Det var veldig lærerikt og i tillegg betryggende å se at det går riktig for seg!! Jeg ble også veldig overrasket over hvor lang prosessen på å lage et klesplagg er! 

Etter møte fikk vi sett litt nærmere på kolleksjonen og så dro vi på en felles middag med ledelsen og våre kontaktpersoner i me&I! Utrolig koselig altså! Så utrolig glad jeg er for å ha fått denne muligheten. Det må jeg bare si!! Etter middagen var det prøving av klær og planlegging av moteshowet og alt som skulle skje dagen etter! Vi fikk utdelt hvilke plagg vi skulle gå med og jeg må si at jeg var veldig fornøyd med det jeg fikk! Marcelo koste seg med mormor mens alt dette foregikk på fredagen. Tror de to virkelig koste seg på hotellovernatting!

Lørdagen startet da alarmen ringte 6.45.. Akkurat da angret jeg på at jeg ikke hadde lagt meg før dagen før, men det var jo så koselig å være litt sosial også, så det var vel verdt det. Jeg og Monica var de første som skulle til hår og sminke så vi startet dagen tidlig med en deilig hotellfrokost! Jeg elsker hotellfrokoster! Og kl 8 var vi i gang. Jeg begynte med sminke og så var det hår etterpå. Og jeg ble veldig fornøyd med resultatet! ♥

Fotografen kom ikke til fotoshooten!

Ja du leste riktig, og nå tenker du kanskje at det var helt Krise, og det tenkte jeg også da jeg fikk den nyheten mens vi holdt på å bli stylet. For oss bloggere så er jo bildene i etterkant noe av det viktigste, men fotografen hadde blitt akutt syk og desverre kunne hun ikke komme. Utrolig trist både for henne og for oss, men selvfølgelig fullt forståelig. Men på sett og vis klarte vi å løse det sånn delvis. Vi tok saken i egne hender og tok rett og slett bilder av hverandre. Monica tok alle av meg og så flink som hun er, ble det en veldig god erstatter for fotografen! 

Uansett, lørdagens store Happening var Moteshowet vi skulle gå foran alle me&i selgerne. Det er første gangen jeg har gått moteshow og jaggu fikk ikke Marcelo debutert også i en alder av 15 mnd. Det var bare så utrolig gøy og noe jeg gjerne gjør igjen! Spesielt hyggelig er det når man kan gå med klær man virkelig liker og synes er unike! For det er virkelig me&i sine klær! 

Alexandra / Christina / Louise / Monica - Besøk de andre bloggernes side ved å klikke på navnet!

Dagen ble avsluttet med lunsj på hotellet med alle fra me&i !! så koselig og gjett om jeg gleder meg til neste event!!

I morgen, på onsdag slippes denne kolleksjonen og da kan dere få se alle godbitene ♥ Jeg kan virkelig anbefale å ha treff hjemme! Det er en utrolig koselig greie der du og dine venninner, bekjente eller kollegaer kan prøve klærne og hygge dere sammen! Jeg gleder meg veldig til jeg skal ha treff i høst!! Det er også mulig å bli selger og dermed få mange gode fordeler og også få vært med på dette kick offet hvert halvår! Du kan lese alt om både å være vertinne og å bli selger på denne siden: me&i 

Følg med i morgen for flere bilder fra fotoshooten og for å se hele kolleksjonen ♥


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments

Hei kjære leser ♥

Jeg fortalte tidligere i uka at det skulle skje noe spennende i helgen, gjorde jeg ikke? Vel... overskriften taler kanskje for seg, men i dag er altså dagen!! Og jeg er så spent!! 

Først skal jeg ned å fixe neglene mine om litt og etter det setter vi kursen mot Oslo. Jeg, Marcelo og mammaen min. I kveld skal jeg nemlig på møte med en av mine samarbeidspartnere me&i. Jeg har samarbeidet med de i litt over et år nå og dette blir tredje gangen jeg er med på et slik event. Denne gangen er det litt større enn tidligere og vi skal overnatte på hotell. Etterpå får jeg også møte de fem andre bloggerne som jobber med me&i. Og gjett om vi er spente. I kveld under møtet får vi nemlig presentert den nye høstkolleksjonen!! Jeg elsker nye kolleksjoner og spesielt de som kommer om høsten!! 

Vi får møte både møte dirkektør og designansvarlig hos me&i og det blir utrolig spennende. Etter møtet skal vi på middag med ledelsen, våre kontaktpersoner i me&i og 2 VIP selgere. Og resten av kvelden vil nok gå med på å henge på rommene og være sosiale med de andre jentene og lade opp til neste dag! Marcelo og mamma er også med og de skal sove på eget rom, men jeg kommer jo til å være sammen med dem litt innimellom slaga også!! Egentlig skulle Marcelo kommet inn på lørdag bare, men så synes vi det var litt koselig at han og mormor kunne ta en hotellovernatning de også!

Og så var det lørdagen da!! Som jeg er spent på den! Dagen starter med en deilig hotellfrokost, og så er det bare og være klar til hår og makeup kl. 8. Og jeg bare elsker sånt! Vi skal holde på noen timer med både styling og fotoshoot. Så her kommer det til å bli fine bilder å dele på bloggen i etterkant! Dette er egentlig dagen som regnes som en Kick off for alle selgerne! De pleier å da bli presentert årets kolleksjon, men denne gangen er det vi bloggerne med barna våre som skal vise de fram. Jeg skal vise fram to antrekk og Marcelo et. Så utrolig spennende det blir! Og jeg håper (og tror) at det kommer til å gå bra med Marcelo. Han er som regel bare glad for all den oppmerksomheten han kan få. Gå moteshow er ikke akkurat noe jeg gjør regelmessig heller, så jeg grugleder meg litt der altså. Men nå har jeg sett på top model nesten hele uka, så da er jeg vel klar :p haha! Strike a pose!

Vil du følge oss under dagen i dag og i morra, så legg meg til på instagram: BRASSEFRUE . Jeg kommer til å dele bilder og videoer på instastory hele dagen i dag og i morra! Skal selvfølgelig også dele litt på bloggen også når jeg får bilder osv, men på storyen blir det mye mer personlig. Kolleksjonen slippes ikke før til Onsdag mener jeg, men kanskje dere får noen sneakpeaks av meg! 

Om du ikke kjenner til me&i og lurer på hva slags klær de har så kan du ta en titt: me&i . Dette er kvalitetsklær som er utrolig komfortable og fine!! Jeg gleder meg til å dele fra dagene! Still gjerne spørsmål på instastoryen også, så skal jeg love å svare alle!! ♥ Nå må jeg hoppe i dusjen og forte meg å pakke det siste før jeg skal på negltime! Vi snakkes ♥

Sist, vil jeg bare dele noen bilder fra jeg var på event under vårsesongen! 

Alt er sponset av me&i

Hva skal du gjøre i helgen?


Vil du følge med videre på hva som skjer... ???

Følg meg gjerne på Facebook HER og Instagram HER ! (Brassefrue er navnet der og)

PS: Jeg bruker mye Instagram og deler daglig bilder både på feeden og på My Story. Det kommer også videosnutter en gang i blant, så følg gjerne med der! Da kommer man litt "tettere på" enn på bloggen! Hvis man ønsker det da ;) Ha en fin dag! 

Likes

Comments