Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Har inte jättemycket att skriva om just nu, ville bara att ni skulle få en liten blick på nuvarande längd. Ha det gött, heeeej! 

Likes

Comments

Jag håller mig till det svartvita temat än en gång. Bild i profil för att man lätt ska kunna uppskatta längd. Längre ska det bli. Här har jag enbart använd mig av en kam. Just nu är jag i ett mittemellan-läge vilket gör att skägget lätt ''krullar ihop sig''. När längden börjar närma sig 6 cm så kan man lättare styla och kamma ut det till önskad form. Ha en riktigt skäggig torsdag mina vänner & ovänner.

Likes

Comments

Här har ni 3 produkter jag använder dagligen.. Eller nästan iallafall. Flaskan med den fina etiketten vid namn ''Beard Junk'' är en skäggolja som jag applicerar varje morgon efter en dusch. Oljan hjälper mot irriterad hud, ger skägget en glans och hjälper även väldigt yviga hårstrån att ligga på rätt ställe.

Till höger om den vackra flaskan finner ni en liten orange burk. I denna burk befinner sig en smörja skulle man kunna säga. Detta är en så kallad ''pomade'' eller som man säger i folkmun ''beard balm''. Produkten används främst när man har sparat upp ett riktigt långt skägg för styling och återfuktning. Märket är också Beard Junk. Jag använder inte detta så mycket än då mitt skägg inte har nått dessa fantastiska höjder ännu.


Den absolut minsta burken innehåller ett skäggvax. Detta använder jag enbart till mustaschen om jag inte har något hårstrå som lever loppan. Då använder jag det även där, för att tämja mitt skägg. Vaxet är väldigt hårt och lättast är att man värmer upp det med en hårtork.

Om ni inte har listat ut det än så är den fjärde mojängen en kam. Spännande.. Ni får själva räkna ut vad jag använder den till.


Håll er kvar så kommer det en uppdatering om mitt skägg. ​

Likes

Comments