Hejsan!
Först och främst välkomna till BraPoddar! Verkligen roligt att ni hittat hit!
Är ni som jag och lyssnar flera poddar varje dag och börjar få slut på dom eller ni kanske har två poddar ni följer och måste vänta en hel vecka till nästa avsnitt? Hur som så kommer detta passa er perfekt! Även för er som inte har kommit in i podd-världen än så kommer ni hitta något som passar er, det kan jag lova!

Jag kommer tipsa om allt möjligt! Nytt/gammalt, bra/dåligt.. Allt!

Så lägg BraPoddar på minnet och börja lyssna!

Likes

Comments

Nu när man ska få ut det första inlägget så vet jag inte riktigt vad jag ska tipsa om, finns sååå mycket!
Eftersom att jag är ute och reser finns det allt för mycket tid över till lyssnande Så jag tänkte att jag ger Två dagen till ära!


Den första är en relativt ny podd vid namn Sveriges 20 roligaste.

Det är komikern Messiah Hallberg som sedan tidigare är känd från podcasten Geniförklarat som intervjuar de han tycker är Sveriges 20 roligaste människor. Tycker han är allmänt skön och det känns riktigt avslappnat! Än så länge finns det 4 avsnitt och alla är värda att trycka igång!
Börja med Henrik Schyfferts avsnitt!

Det va då Sveriges 20 roligaste med Messiah Hallberg! Kör!Den andra är en engelskspråkig intervju-podcast som heter WTF, med komikern Marc Maron.
Har gjort över 600 avsnitt och det avsnittet jag rekommenderar är avsnitt 613 där han får chansen att intervjua självaste Barack Obama !
Riktigt skön är han, skrattade högt många gånger! Ska inte säga något utan tycker ni borde trycka i hörlurarna och lyssna på den skönaste presidenten USA har haft!
Finns ju som sagt över 600 andra avsnitt att lyssna på, så om inte presidenten duger så scrolla ner så lovar jag att ni hittar något intressant person!Det va då första inlägget! Kommentera gärna vad ni tycke om poddarna och sprid gärna BraPoddar vidare!
Ut och lyssna i sommaren!

Likes

Comments