Kvällstankarna blir ofta jobbiga. Saker snurrar i mitt huvud och tär på mig. Vad händer nu? Vad händer om några månader? Jag vet inte, jag vet faktiskt inte. Jag älskar dagarna och allt annat men kvällarna blir ofta känsliga för mig. Kanske beror det på min ensamhet som jag får i min lägenhet. Är jag för sällskapssjuk? Jag vet inte. Det är svårt, vad händer?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Måndag och start på en ny vecka.

Herrejösses, det är redan vecka 50 och år 2016 börjar lida mot sitt slut. Nu är det sista veckan i skolan och den största stressen är nu över. Nu är det endast 3 viktiga saker kvar och sen går jag på lov!!!!!!

Idag fick vi reda på att invigningen av de nya lägenheterna sker den 21/12 vilket är sjukt snart. Snart flyttar jag alltså. Dock flyttar jag endast cirka 100 meter ifrån där jag bor nu men ska bli skönt att få bo själv och kunna göra exakt vad man vill. Nu ska jag bara se till att njuta de sista nätterna i huset :)))

Godnatt vänner

Likes

Comments

Hej igen,

Som ni märkt kommer mina inlägg på denna blogg ut väldigt oregelbundet där jag ibland publicerar flera inlägg per vecka och ibland inga alls. Hur som helst så är det sådan jag är. Ibland kopplar jag bara bort allt för ett tag och ibland är jag överallt och ingenstans.

I helgen har Tärnaby varit destinationen jag har befunnit mig på och tävlat både lördag och söndag. En fint ställe där utsikten är otroligt vacker där man ser fjällen över sjön. Diggar verkligen Tärnabys fina utsikt. Tärnaby ligger högt upp i Sverige vilket gör att det en vinterdag kan bli mycket kallt. Snitt temperaturen under helgen har legat på omkring -24 grader och allt från topp till tå har varit nära frysta.

Nu är vi påväg hem och tillbaka till skolstressen. Jag gillar verkligen att tävla. Det är ett sätt för mig att slappna av och komma iväg från skolan och alla läxor och även träffa alla kompisar som är utspridda på olika gymnasium. Älskar det. Får sådan boost av det hela trots att det inte går som jag vill under just tävlingarna. Men allt runt omkring är som sagt underbart.

Puss och kram

Likes

Comments

Hejsan svejsan,

Sitter nu i bussen påväg till Arvidsjaur där 2 slalom tävlingar väntas. Spännande och intressant man man tycka men helt ärligt tycker jag inte så. Känns mer läskigt.

Här uppe i norr går solen ner 14:02 så det är cirka 5 minuter kvar av dagsljuset innan mörkret faller in :)
💕💕💕💕💕💕💕

Likes

Comments

Alltså WOW, vilken bok. Tror aldrig jag i hela mitt liv fastnat för en bok så snabbt som jag gjort med denna. Varje gång jag försökt läsa en bok har det berott på att jag blivit tvingad till det i samband med skolan. Detta har gjort att jag sätts i tidspress där jag ska läsa ut en bok jag igentligen inte har något intresse alls för. Jag tycker synd om mig själv och tycker det är så tråkigt att jag får tårar varje gång jag läser en bok. Vilket även ofta resulterar att jag inte ger boken en ärlig chans och nästan aldrig läser klart den.

Denna bok är dock annorlunda. Efter första sidorna kände jag wow det här är bra. Det är en bok där man kan relatera till mycket saker och kunna sätta sig in i situationen. Har läst cirka 40 sidor ikväll och vill bara läsa mer och mer. Klockan börjar dock närma sig 00:00 och jag måste tyvärr fortsätta sova. Men jag är helt i varv för att jag gillar boken så mycket. Vill aldrig sluta läsa typ. Vilken jävla känsla :)

Godnatt

HaDe <3

Likes

Comments

Godmorgon godmorgon,

Tisdag idag och en ny kall dag väntas här i Norrland.


Idag ska jag gå till bussen helt själv. Detta är andra gången under hela denna tid som jag bott här som jag hår till bussen själv. Bussen ligger cirka 150 meter bort men eftersom att 2 i mitt hu brukar ha samma schema som mig så har jag alltid haft sällskap till bussen. För ovanlighetens skull så blev jag klar 10 i 8 när jag annars alltid är den som springer runt sista minuterna och letar efter grejer. Detta kan dock ha att göra med att jag inte ätit frukost så jag får mer tid på mig. Gillar verkligen inte frukost vissa dagar och idag var en sådan dag. En dag då jag tar ett glas vatten och sen väntar till 10 för att kunna äta i skolan. Men man måste ju ha några sådana dagar också? Nu ska jag kila iväg och se om jag hinner till bussen

HaDe <3

Likes

Comments

Hejsan svejsan,

Tycker alltid det är lika svårt att skriva en bra inledning då jag inte alls föredrar "hej bloggen". Har extremt svårt för sådant men ändå vill man bli inbjuden till inlägget. Får nog lära mig att hitta något sätt :)

Söndag kväll nu och det känns som att jag bloggar cirkus 1 gång per vecka. Men detta beror mycket på att jag skriver när jag behöver skriva av mig. Denna blogg är för min egna skull där jag skriver ner olika blandade saker bara för att jag kan och vill få ur mig det på något sätt.

Just nu är det mycket som pågår i mitt liv med skola, skidåkning, kompisar och annat vardagligt som cirkulerar i ens huvud. Vi har kommit till den period på året där vi går till mörkare tider. Nu när man kommer hem från skolan är det mörkt vilket gör att energi nivån sjunker till 0 på bara några timmar. Samtidigt är det mycket i skolan med prov och läxor hit och dit och eftersom att jag är borta mycket så blir det även mycket som hamnar bakom mig vilket tynger ner mig. Får lite känslan av att lärarna känner sig tvungna att skicka med läxor bara för att vi är borta och när vi är i skolan så har vi mycket mindre. Men men det är väll så det är på skidgymnasium antar jag när man är borta så pass mycket som jag är. Har väldigt lätt för att hamna i olika dippar där jag det ända jag vill är att gråta. Tyvärr händer det lite för ofta nu för tiden och det tror jag beror på att jag är stressad.

Snart är det även tävlingspremiär och den första tävlingen blir i kåbdalis där vi kör storslalom och jag har väldigt blandade känslor inom mig som trycker på. Hade en väldigt dålig säsong förra året som gjorde mig mycket frustrerad och till mycket tårar nästan varje helg. Trots att tävlingarna drog mig ner i ett svart hål varenda helg så fortsatte jag ändå att åka på varje tävling som jag kunde åka på. Mycket för att komma bort från huset som jag inte alls trivdes i förra året. Att åka på tävlingar blev ett sätt för mig att komma iväg och på något sätt fann jag det roligare trots att jag 2ggr per helg låg gråtandes vid sidan om backen för mina prestationer. Tillslut tog det stopp jag funderade dag efter dag om detta verkligen var något jag ville. Vill jag fortsätta åka skidor? Vill jag bo kvar här? Varför gör jag detta? Dessa 3 frågor återkom i mitt huvud varje dag och jag mådde inte alls bra inombords trots att jag visade annat på utsidan. Men jag höll ut och kämpade mig vidare. Byggde upp mig själv efter varje tävling för att senare drar tillbaka 100 steg bakåt. Det är detta jag är rädd för ska hända i år igen. Jag vill verkligen inte det. Har haft det så himla bra den här början av terminen och har verkligen stortrivts i denna lilla by. Detta år ska jag verkligen försöka tänka annorlunda på tävlingarna för att inte brytas ner till botten. Ska tänka på det positiva sakerna och inte på det negativa. Ny säsong och bättre tankar.

"Tomorrow is gonna be better" detta citat ska jag tänka på när jag hamnar i en dipp.

HaDe

Likes

Comments

Hej people, Long time No see eller vad säger vi?

Hur som helst så har livet rullat på ett tag. Har bland annat varit hemma 2 veckor och i Italien i 2 veckor samt här i åsarna i 1 vecka. Snön har fallit och det är inte bara lite utan en hel del. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Vissa dagar är dystrare än andra. Här i Norrland drabbas vi inte så mycket när snön kommer utan alla är förbereda och lokaltrafiken går som den ska - vilket i och försäg är 2 gånger per dag. Men på något sätt gillar jag snön ändå :) älskar att skidåkningen dragit igång så vi slipper all intervallträning och allt som har med springa att göra. Föredrar lixom att åka skidor framför att springa. Sen gillar jag även att julen närmar sig. Jag älskar att lyssna på julmusik och tända ljus och bara sitta och mysa, får ett litet rus i kroppen av det hehe :P

HaDe <3

Likes

Comments