Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 7 readers

Likes

Comments

Tjoba hej, längesen,

Inte alla dagar jag checkar in men idag är en sådan dag. Kanelbullensdag idag och det firade jag med att käka en riktigt god frödinge kladdkaka ;)

HaDe

  • 10 readers

Likes

Comments

Godmorgon/God lunch

Torsdag idag och snart fredag och helg. Som jag längtar. Att bara kunna få sova ut i sin egna säng, vaknar upp i sitt egna rum och bara kunna chilla hela dagen lång och hänga med människor. Älskar helger.

Idag hade vi träning på förmiddagen och innan vi startade fick vi veta att våran eftermiddags lektion var inställd. Lycka. Efter träningen drog jag hem duschade och ligger nu i sängen. I skrivande stund tittar jag på Sofias Änglar och wow vilket fint och rörande program. Har gråtit nu under hela programmet. Tycker det är så oroligt fint de Sofia och hennes medhjälpare gör. Att de åker hem till folk som har råkat ut för diverse olika saker och hjälper till. Riktigt fina människor. Tankar sätts igång när man ser dessa typer av program. Jag tror det är viktigt att man stannar upp ibland och tänker sig för vad man har och uppskattar det.

Min mobil har förövrigt tagit död. Igår under träningen när den låg i bussen så slutade touchen att fungera och skärmen gav upp. Fint med lite färgglatt ändå om man ska försöka se de positiva i det hela :)


Likes

Comments

Juvass part 2, ett andra läger på snö för denna säsong. Det blev blandade feelings under denna resa då vädret tyvärr övervann vilket resulterade i vita tår och enrom frusenhet. Men bland dessa 5 dagar som för mestadels bestod ut av regn och storm så måste ju en solig dag få plats? Denna soliga dag var magisk. Bergen och naturen blir så otroligt fina när solen lyser på. Solen gör så mycket, men inte bara på naturen, utan på hela mig. Hela jag blir så otroligt glädjefylld och helt plötsligt blir skidåkningen det roligaste i världen. Det är dessa stunder man vill tänka tillbaka på när vädret annars bestämmer sig för att rent utsagt suga. 

Nog om vädret och mer till annat. Lägret annars var mysigt. Tycker verkligen om att bara åka iväg och släppa taget om skolan, åka skidor och leva tätt ihop med andra i en liten stuga. Sällskapssjuk som jag är och mer än gärna umgås med människor, gillar jag detta lite extra ibland. Det är en sån fin gemenskap och bara härligt att göra allt från att laga mat, träna och sova tillsammans. 

Skidåkningen flyter annars på bra. Jag känner mig mer fysiskt stark än vad jag gjorde förra året vilket gör att min skidåkning blir lugnare. Jag ser även utveckling från förra året vid denna tid jämfört med nu. Det är en härlig känsla att både se och höra de positiva som sker i min skidåkning vilket gör mig mer mentalt stark. 

HaDe

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments