View tracker

Hejsan svejsan,

Sitter nu i bussen påväg till Arvidsjaur där 2 slalom tävlingar väntas. Spännande och intressant man man tycka men helt ärligt tycker jag inte så. Känns mer läskigt.

Här uppe i norr går solen ner 14:02 så det är cirka 5 minuter kvar av dagsljuset innan mörkret faller in :)
💕💕💕💕💕💕💕

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 9 readers

Likes

Comments

View tracker

Alltså WOW, vilken bok. Tror aldrig jag i hela mitt liv fastnat för en bok så snabbt som jag gjort med denna. Varje gång jag försökt läsa en bok har det berott på att jag blivit tvingad till det i samband med skolan. Detta har gjort att jag sätts i tidspress där jag ska läsa ut en bok jag igentligen inte har något intresse alls för. Jag tycker synd om mig själv och tycker det är så tråkigt att jag får tårar varje gång jag läser en bok. Vilket även ofta resulterar att jag inte ger boken en ärlig chans och nästan aldrig läser klart den.

Denna bok är dock annorlunda. Efter första sidorna kände jag wow det här är bra. Det är en bok där man kan relatera till mycket saker och kunna sätta sig in i situationen. Har läst cirka 40 sidor ikväll och vill bara läsa mer och mer. Klockan börjar dock närma sig 00:00 och jag måste tyvärr fortsätta sova. Men jag är helt i varv för att jag gillar boken så mycket. Vill aldrig sluta läsa typ. Vilken jävla känsla :)

Godnatt

HaDe <3

  • 22 readers

Likes

Comments

View tracker

Godmorgon godmorgon,

Tisdag idag och en ny kall dag väntas här i Norrland.


Idag ska jag gå till bussen helt själv. Detta är andra gången under hela denna tid som jag bott här som jag hår till bussen själv. Bussen ligger cirka 150 meter bort men eftersom att 2 i mitt hu brukar ha samma schema som mig så har jag alltid haft sällskap till bussen. För ovanlighetens skull så blev jag klar 10 i 8 när jag annars alltid är den som springer runt sista minuterna och letar efter grejer. Detta kan dock ha att göra med att jag inte ätit frukost så jag får mer tid på mig. Gillar verkligen inte frukost vissa dagar och idag var en sådan dag. En dag då jag tar ett glas vatten och sen väntar till 10 för att kunna äta i skolan. Men man måste ju ha några sådana dagar också? Nu ska jag kila iväg och se om jag hinner till bussen

HaDe <3

  • 27 readers

Likes

Comments

Hejsan svejsan,

Tycker alltid det är lika svårt att skriva en bra inledning då jag inte alls föredrar "hej bloggen". Har extremt svårt för sådant men ändå vill man bli inbjuden till inlägget. Får nog lära mig att hitta något sätt :)

Söndag kväll nu och det känns som att jag bloggar cirkus 1 gång per vecka. Men detta beror mycket på att jag skriver när jag behöver skriva av mig. Denna blogg är för min egna skull där jag skriver ner olika blandade saker bara för att jag kan och vill få ur mig det på något sätt.

Just nu är det mycket som pågår i mitt liv med skola, skidåkning, kompisar och annat vardagligt som cirkulerar i ens huvud. Vi har kommit till den period på året där vi går till mörkare tider. Nu när man kommer hem från skolan är det mörkt vilket gör att energi nivån sjunker till 0 på bara några timmar. Samtidigt är det mycket i skolan med prov och läxor hit och dit och eftersom att jag är borta mycket så blir det även mycket som hamnar bakom mig vilket tynger ner mig. Får lite känslan av att lärarna känner sig tvungna att skicka med läxor bara för att vi är borta och när vi är i skolan så har vi mycket mindre. Men men det är väll så det är på skidgymnasium antar jag när man är borta så pass mycket som jag är. Har väldigt lätt för att hamna i olika dippar där jag det ända jag vill är att gråta. Tyvärr händer det lite för ofta nu för tiden och det tror jag beror på att jag är stressad.

Snart är det även tävlingspremiär och den första tävlingen blir i kåbdalis där vi kör storslalom och jag har väldigt blandade känslor inom mig som trycker på. Hade en väldigt dålig säsong förra året som gjorde mig mycket frustrerad och till mycket tårar nästan varje helg. Trots att tävlingarna drog mig ner i ett svart hål varenda helg så fortsatte jag ändå att åka på varje tävling som jag kunde åka på. Mycket för att komma bort från huset som jag inte alls trivdes i förra året. Att åka på tävlingar blev ett sätt för mig att komma iväg och på något sätt fann jag det roligare trots att jag 2ggr per helg låg gråtandes vid sidan om backen för mina prestationer. Tillslut tog det stopp jag funderade dag efter dag om detta verkligen var något jag ville. Vill jag fortsätta åka skidor? Vill jag bo kvar här? Varför gör jag detta? Dessa 3 frågor återkom i mitt huvud varje dag och jag mådde inte alls bra inombords trots att jag visade annat på utsidan. Men jag höll ut och kämpade mig vidare. Byggde upp mig själv efter varje tävling för att senare drar tillbaka 100 steg bakåt. Det är detta jag är rädd för ska hända i år igen. Jag vill verkligen inte det. Har haft det så himla bra den här början av terminen och har verkligen stortrivts i denna lilla by. Detta år ska jag verkligen försöka tänka annorlunda på tävlingarna för att inte brytas ner till botten. Ska tänka på det positiva sakerna och inte på det negativa. Ny säsong och bättre tankar.

"Tomorrow is gonna be better" detta citat ska jag tänka på när jag hamnar i en dipp.

HaDe

  • 51 readers

Likes

Comments

Hej people, Long time No see eller vad säger vi?

Hur som helst så har livet rullat på ett tag. Har bland annat varit hemma 2 veckor och i Italien i 2 veckor samt här i åsarna i 1 vecka. Snön har fallit och det är inte bara lite utan en hel del. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Vissa dagar är dystrare än andra. Här i Norrland drabbas vi inte så mycket när snön kommer utan alla är förbereda och lokaltrafiken går som den ska - vilket i och försäg är 2 gånger per dag. Men på något sätt gillar jag snön ändå :) älskar att skidåkningen dragit igång så vi slipper all intervallträning och allt som har med springa att göra. Föredrar lixom att åka skidor framför att springa. Sen gillar jag även att julen närmar sig. Jag älskar att lyssna på julmusik och tända ljus och bara sitta och mysa, får ett litet rus i kroppen av det hehe :P

HaDe <3

  • 57 readers

Likes

Comments

  • 71 readers

Likes

Comments

Tjoba hej, längesen,

Inte alla dagar jag checkar in men idag är en sådan dag. Kanelbullensdag idag och det firade jag med att käka en riktigt god frödinge kladdkaka ;)

HaDe

  • 74 readers

Likes

Comments

Godmorgon/God lunch

Torsdag idag och snart fredag och helg. Som jag längtar. Att bara kunna få sova ut i sin egna säng, vaknar upp i sitt egna rum och bara kunna chilla hela dagen lång och hänga med människor. Älskar helger.

Idag hade vi träning på förmiddagen och innan vi startade fick vi veta att våran eftermiddags lektion var inställd. Lycka. Efter träningen drog jag hem duschade och ligger nu i sängen. I skrivande stund tittar jag på Sofias Änglar och wow vilket fint och rörande program. Har gråtit nu under hela programmet. Tycker det är så oroligt fint de Sofia och hennes medhjälpare gör. Att de åker hem till folk som har råkat ut för diverse olika saker och hjälper till. Riktigt fina människor. Tankar sätts igång när man ser dessa typer av program. Jag tror det är viktigt att man stannar upp ibland och tänker sig för vad man har och uppskattar det.

Min mobil har förövrigt tagit död. Igår under träningen när den låg i bussen så slutade touchen att fungera och skärmen gav upp. Fint med lite färgglatt ändå om man ska försöka se de positiva i det hela :)


Likes

Comments

Juvass part 2, ett andra läger på snö för denna säsong. Det blev blandade feelings under denna resa då vädret tyvärr övervann vilket resulterade i vita tår och enrom frusenhet. Men bland dessa 5 dagar som för mestadels bestod ut av regn och storm så måste ju en solig dag få plats? Denna soliga dag var magisk. Bergen och naturen blir så otroligt fina när solen lyser på. Solen gör så mycket, men inte bara på naturen, utan på hela mig. Hela jag blir så otroligt glädjefylld och helt plötsligt blir skidåkningen det roligaste i världen. Det är dessa stunder man vill tänka tillbaka på när vädret annars bestämmer sig för att rent utsagt suga. 

Nog om vädret och mer till annat. Lägret annars var mysigt. Tycker verkligen om att bara åka iväg och släppa taget om skolan, åka skidor och leva tätt ihop med andra i en liten stuga. Sällskapssjuk som jag är och mer än gärna umgås med människor, gillar jag detta lite extra ibland. Det är en sån fin gemenskap och bara härligt att göra allt från att laga mat, träna och sova tillsammans. 

Skidåkningen flyter annars på bra. Jag känner mig mer fysiskt stark än vad jag gjorde förra året vilket gör att min skidåkning blir lugnare. Jag ser även utveckling från förra året vid denna tid jämfört med nu. Det är en härlig känsla att både se och höra de positiva som sker i min skidåkning vilket gör mig mer mentalt stark. 

HaDe

Likes

Comments