I've been very down these days. nothing to say.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

besøkte søte søte Eva 💕

ellers endte kvelden bare veldig romantisk.

Likes

Comments

så finnes det 2 herlige jenter i livet mitt! gjett hvem som har vært ute med meg en dag jeg virkelig trengte selskap da?
God Quesadillas hadde de bestilt for meg og, maten kom sånn og si med en gang jeg satt meg ned.

Da forlater han meg i flere uker. Ferie fortjener han, men kommer til å savne han masse! 1 uke har vært ille nok for meg, ikke for å snakke om flere uker nå! Nå er jeg virkelig spent på hva tiden bringer oss!

Likes

Comments

Jeg er en person som ser på spesifikke varer lenge, men ender med å ikke kjøpe. F.eks. så finner jeg en kjempe fin klesplagg jeg likte veldig godt! Jeg står derfor og stirrer på den, men ender med å ikke kjøpe. Noen uker/mnd senere når jeg ser den, så tenker jeg: "åååh! den har jeg jo sett på lenge".

Så her kommer det.....
Jeg har lenge sett på Daniel Wellington klokken! Fordi den ser så enkel ut. Dyr er den heller ikke, men jeg vet ikke hvorfor jeg aldri kjøpte den. Men så har jeg herlige søsken som kjøpte den til meg! Fornøyd i dag, undrer den fine klokka og prøver å få lest litt.

Et lite stykke lykkelig jente!
ps. også fordi jeg fikk tilbringe 2 fantastiske dager med min kjære! Virkelig savnet gode og varme klem!

Likes

Comments

Da fikk jeg tilbringe mandagen min på en herlig gutt og kompisen vår! Gjorde mye rart fra spising til drikking.
Jeg må jammen meg si jeg er insane in love 😁😁 love life atm.

Likes

Comments

Da er det snart offisielt. Jeg blir snart 23 år gammel, og det er ikke før nå jeg tok teoriprøven til førerkort. Mange av de jeg kjenner tok den alt da de var 18 år gamle, men så har jeg stått litt mer på med førerkort på grunn av kjæresten. Mehehehe.

En riktig god følelse. //ikke studer mine stygge negler.

Likes

Comments

​Vi lever på et århundre der lettkledde jenter ute sier: Kom og ta meg.
Vi lever på et århundre der jenter med korte kjoler sier: Ta meg med hjem, jeg blir med alle hjem.
Vi lever på et århundre der jenter som går øde stier og venter på å få sex.
Vi lever på et århundre der jenter som danser liker å bli tatt på.
Vi lever på et århundre der neddoping er helt greit.

Beklageligvis er det slikt det er blitt. Flere menn har dette synet og disse tankene. Tankegangen deres er ikke helt klart. Nå raser det for meg, grunnet en sak som nettopp har kommet til en "konklusjon" her i Norge. 
Nemlig 3 menn som hadde hatt "sex" med en jente og ble frikjent. Dommerne mente dette ikke var voldtekt men var sex. Bare fordi hun var uheldig og gikk en vei hun ikke skulle gå.
Jenter skal ikke ha frykt når de er ute på gatene. Vi skal ikke være så redde som vi er. 
Nå snakker jeg ikke om alle menn, men det er såååååå mange av dem der ute. Gjemmer seg bak deres pc' skjerm og "venter" på deres tur. 

Jeg blir lei meg. Jeg blir lei. Hvis det er slikt det skal være, har jeg ikke lenger lyst til å være ute. Jeg vil bli isolert og ikke møte disse menneskene.
Jeg har en historie, som jeg har holdt inni meg. Jeg har ikke planer om å fortelle dette ut, men jeg kan virkelig fortelle at verden ikke er et trygt sted å leve på og derfor har jeg isolert meg ganske mye. Jeg er mye ute, men jeg er mer hjemme. Jeg drar ikke ut før jeg virkelig MÅ det. 

Lettkledde jenter ber ikke om å bli tatt på. De ber ikke om å bli voldtatt. Jenter med korte klær forteller ikke verden at de er løs. De prøver ikke å fortelle deg at de vil ha sex. Og de forteller ikke at det er fritt frem. 
Jeg personlig går med korte klær iblant, og det er langt ifra å fortelle verden at jeg vil bli tatt på og vil ligge med dem. Jeg går med korte klær fordi jeg vet mine grenser. Jeg vet hvor fort jeg blir varm, jeg vet hvor komfortabel jeg vil føle meg med trange jeans og høyhals genser og jeg hey! Det er sommer.... Det er i dette tidsrommet du kan bli brun. Hvorfor kaste det vekk? 

Det er helt fryktelig alt som skjer i denne verden her. Voldtekt er blitt om til sex. Drap er blitt til "selvmord" og vold er blitt til en "lek". 
Hvis det er et slikt verden vi skal fortsette å ha, så sier jeg hade bra mennesker. 

Likes

Comments