Miho er helt forelsket i Snapchat filtere. såfall... gårsdagens kveld!

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Dro ut for et par pils på fredagen. Da jeg sto opp dagen derpå, dro vi på treningen og deretter til byen for å nyte vårsola!

Igjen, så er det ingenting som slår det å være med venner og kjæresten en lørdagskveld! Morsom og fin dag var dette!

Likes

Comments

"Kjønnsforskjellene er fremdeles på samme nivå som for 25 år siden: kvinner tjener fortsatt bare 86 prosent av det menn tjener (Perspektiver på ledelse, Øyvind Lund Martinsen, 2015)".


Nei nei nei og nei. Jeg som endelig hadde klart å overbevise meg selv på likestilling. Jeg tror dette faget er det eneste faget som har interessert meg hittil, i og med at det omhandler psykologi. Man lærer så mye om arbeidslivet og de forskjellige arbeidsplasser gjennom disse bøkene her!
Jeg har overbevist meg selv på at det nå er blitt likestilling her i Norge, men etter å lese dette avsnittet har jeg bevist meg selv feil. Kvinner tjener kun 86 prosent av det menn gjør, dette er absolutt ikke rettferdig. Samtidig er det flere jobb som like å ansette menn, fordi de kan snakke med kvinner og kan være kompis med andre menn. Selvfølgelig så skjønner jeg at dette er bra for markedsføringen og den økonomiske resultatet, men likevel feil når det kommer til likestilling.

Likes

Comments

Jeg har jeg ikke har oppdatert meg på lenge. Hatt en travel måned, har et mål om å være mer sosial. Fått dette til fint, og ved den grunn veldig ofte opptatt.
Da nærmer det seg faktisk Valentines og 3 års dagen med kjæresten. Overraskende nok blir det ikke Valentines feiring på oss, skal nemlig ut på date med to andre personer. "Single ladies" day vil jeg kalle dette. 3 års dagen min med kjæresten, blir nok ikke feiret samme dag heller. Men det går fint, vi er ikke så kresen på å feire den samme dag. Begge har et travelt liv, and life must go on!

Likes

Comments

Jeg kan virkelig ikke klage på så koselig selskap!! Hugo er altfor nydelig, er helt forelsket i han! Da er det bare 1 uke til vi må levere han tilbake :(

Likes

Comments

Da er det slik at søstra mi takket ja for å passe på hunden til venninnen sin mens hun var på ferie. Da er det også slik at jeg automatisk passer på den jeg også, i og med at jeg sånn og si bor hos min søster under eksamenstiden. Vi har nå hatt han siden mandagen, under min eksamenstid som sagt. Han velger selvfølgelig å sette seg på notatene mine kvelden FØR eksamen og insisterer på at jeg skal leke med han da. Samme gjaldt når jeg fikk utdelt min hjemmeeksamen, samme dag ville han bare kose seg med meg og krøp både under dynet og armene mine. Har virkelig ikke hjerte til å si nei til Hugo! Han er så skjønn, jeg ønsker meg virkelig en hund!

Likes

Comments

Nå som man lever på studentbudsjett er det ikke alltid like lett å dra på ferie. Jeg føler virkelig jeg trenger avbrekk fra studie og lesing, dette gjør meg gal. Jeg er ikke vandt til dette studielivet etter flere år med pause, men plutselig satt jeg på studiebenken.
Jeg savner litt å dra på ferie med venner, mye mer avslappende enn å dra med familien. Dette bildet her er fra Magaluf, festing all day all night. Savner ikke akkurat det, men savner sola og stranda.
Jeg får heller sitte og se på gamle bilder og fantasere at jeg er på ferie da gitt!

Likes

Comments

Jeg skjønte ikke før hvor hardt det var for studenter å lese til eksamen. Jeg har alltid tenkt: "herremiin... eksamen er ikke før om 3 dager, du har jo tid til å være ute 1 kveld?".

Nå som jeg er i studentlivet skjønner jeg godt hvor mye 1 dag er! For all del så telles 5-6 timer så mye!! Alle de tykke bøkene vi må gjennom. I løpet av vgs, var det slik at man ikke nødvendigvis trengte å lese gjennom bøkene. Heller høre på lærerne undervise. På høyere utdanning er det slik at man hører på forelesninger samt lese masse på egenhånd.

The struggle is real!! 1/5 eksamener gjennomført. 1/1 innlevering levert! 4 eksamener gjenstår 👌👍

Likes

Comments

i must say i really hate exams.
Kan ikke engang huske når det var sist i livet mitt at jeg satt og leste dag etter dag så mange timer om dagen. Jeg har virkelig ikke savnet skolen, og dette er virkelig stressende for meg.... School everyday ain't fun!

Likes

Comments

Så da har jeg tenkt meg litt. Tider som dette får meg virkelig til å tenke hvem som er dine ekte venner. Når du ikke er blid og har det bra, hvem er der for deg?
For øyeblikket kjenner jeg virkelig bare at jeg har kjæresten min og søstra mi. Det er så utrolig dumt i og med hvor mye jeg har stilt opp for dem! Trenger de meg der, så stiller jeg opp.
Jeg er i ferd med å gi opp... Det ble sagt at venner alltid er der for deg, det vil ikke guttene i livet ditt. Jeg føler at det ikke er slikt... Jeg føler det virkelig er kjæresten som forstår meg best og er der for meg når jeg trenger en... 

Likes

Comments