i must say i really hate exams.
Kan ikke engang huske når det var sist i livet mitt at jeg satt og leste dag etter dag så mange timer om dagen. Jeg har virkelig ikke savnet skolen, og dette er virkelig stressende for meg.... School everyday ain't fun!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Så da har jeg tenkt meg litt. Tider som dette får meg virkelig til å tenke hvem som er dine ekte venner. Når du ikke er blid og har det bra, hvem er der for deg?
For øyeblikket kjenner jeg virkelig bare at jeg har kjæresten min og søstra mi. Det er så utrolig dumt i og med hvor mye jeg har stilt opp for dem! Trenger de meg der, så stiller jeg opp.
Jeg er i ferd med å gi opp... Det ble sagt at venner alltid er der for deg, det vil ikke guttene i livet ditt. Jeg føler at det ikke er slikt... Jeg føler det virkelig er kjæresten som forstår meg best og er der for meg når jeg trenger en... 

Likes

Comments

​Da er det slikt at det alt har gått 11 dager siden kjæresten dro på ferie. Livet føles så tomt, og jeg føler meg utrolig alene. Selv om jeg har venner og familie rundt meg, er ikke livet det samme. 
For øyeblikket prøver jeg mest mulig å tilbringe tiden med gode personer i livet mitt, og få lest mest mulig. Men det er ikke alltid det er så lett, som f.eks. NÅ. Sitter for øyeblikket på skolen og prøver å lese, men så er jeg B menneske som leser mye bedre på kvelden. Å sitte og lese på dagen er ikke helt noe for meg, klarer så vidt å konsentrere meg. 
Da er det kun 10 dager til min fine kjæreste kommer hjem. Blir så godt å møte han igjen, samtidig som at jeg egentlig blir borte når han kommer hjem :( 
Sånn er det! På tide å finne seg litt mer mat kjenner jeg, prøve å leke sunn og spise salat. Men det falt ikke helt for smak beklageligvis! 

-thaocecilieng.
Likes

Comments

besøkte søte søte Eva 💕

ellers endte kvelden bare veldig romantisk.

Likes

Comments

så finnes det 2 herlige jenter i livet mitt! gjett hvem som har vært ute med meg en dag jeg virkelig trengte selskap da?
God Quesadillas hadde de bestilt for meg og, maten kom sånn og si med en gang jeg satt meg ned.

Da forlater han meg i flere uker. Ferie fortjener han, men kommer til å savne han masse! 1 uke har vært ille nok for meg, ikke for å snakke om flere uker nå! Nå er jeg virkelig spent på hva tiden bringer oss!

Likes

Comments