Saknar min bror och hoppas att han har det bra, och att vi ses snart! Love u

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma, prokrastinerar mitt skolarbete och dagdrömmer. Jag har insett att jag har  en tendens att använda mig av ord som är okonventionella,  jag använder ord som jag tycker låter vackra, "prokrastinera" betyder ungefär skjuta upp och det är i vart fall vad det känns som att jag gör alldeles för mycket av till och från.

Nu ska jag återgå till min bok "The Namesake", rekommenderas om ni är ute efter något mysigt att läsa, avnjuts helst med en kall pale ale eller ett kryddigt glas rött. 

Likes

Comments

Torsdag. Lunchtid. Vädret är avsevärd mycket bättre än imorse, det har lättat och sjölv sitter jag och smuttar på en enorm milkshake á la McDonalds (usch) men de va bara så frestande.

Mycket att göra i skolan nu, snart är det helg och med tanke på att jag ägnat de två föregående fredagssmåtimmarna till att skriva uppsatser känns det skönt att ägna morgondagen åt vänner :))

Ciao


Likes

Comments

Jag har inte skrivit något på väldigt länge och vet inte hur jag kommer upprätthålla min kontinuitet men det här är i alla fall en början.

Jag bor i Göteborg nu och går tredje året på Rudebecks, efter ett år i Paris där jag studerade vid Svenska Skolan. Lite kort om mig är att jag älskar att skriva, att dricka kaffe med mina bästa vänner, att teckna/måla och att skapa och använda min fantasi i alla möjliga avseenden. 

Jag är 18 år gammal, jag gillar inte blöta skor och jag hoppas att jag någon dag kommer resa jorden runt...Helst hitta någon fin plats att stanna på, vem vet det kanske blir Göteborg som lockar fest trots allt. 

Oj, jag häll nästan på att glömma..Jag har världens bästa flickvän som är mitt allt, Ebba, du är min himmel och min jord..Puss!

Håll utkik efter inägg, jag ska skriva då och då I promise!

Likes

Comments

Hej, jag har startat en ny blogg på devote.se som jag kommer att avända mig utav hädanefter parispojken.devote.se. In och läs varje dag om min vardag in Paris!

Likes

Comments


Kaffekaffekaffekaffe

Likes

Comments

Imorgon är det en vecka sedan jag åkte ifrån skolan för att möta upp Ebba. Det var en sådan sjuk känsla, vi bara gick emot varann och höll om varann en lång lång tid. Det var den underbaraste helgen på år och dar.
Vi gick mycket, träffade Katarina, åt gott och shopade lite. Drack kaffe och bara njöt av att efter 6 veckor återförenas. Längtar tills vi möts igen baby. Du är bäst i hela världen.

Bästa som finns

Likes

Comments

Kom hem ifrån skolan nyligen, inte vant mig vid dess überlånga dagar ännu. Imorgon har vi någon engelskaskrivning så ska plugga på de och lite religion. Men imorgon är det fredag vilket är väldigt sköt! Sitter och lyssnar på Eminems nya singel Rap God, bästa på länge! Grattis på din dag världens i särklass bästa rappare, 41år!

Likes

Comments

Imorgon är det fredag, en fredag som jag längtat efter i flera veckor - mitt hjärta kommer hit och jag ska få pussa på henne i nästan fyra dagar. Åhh är jättetaggad! Kommer bli så underbart!

Likes

Comments