Bordsdekoration

Jag hittade dessa, rolig detalj att ha under gästernas glas och som man (toastmastern) sedan kan samla in och sen kan man sätta in dem i en bok som blir ett fint minne! :)

https://www.myperfectday.se/brollop/gastbocker/advice-cards-glasunderlagg-botanics/


Likes

Comments

Bröllop

Första inlägget.. hur börjar man egentligen? Jag är dålig på att skriva och även på att uttrycka mig men jag tänker att eftersom jag ska skriva om något som jag är väldigt intresserad av och tycker är roligt så kanske det bara går av sig själv. Det är iaf vad jag hoppas på ;)

Jag och min fästman ska gifta oss sommar 2018 och har nu startat planeringen. Vi kom hem från Maldiverna för två veckor sedan och det var där som han överraskade med att fria till mig. Vi får väl se om jag drar historien hur det gick till någon dag. Jag kunde iaf inte önskat mig ett bättre frieri :)

Jag är ju ett riktigt planeringsfreak och tycker detta ska bli oerhört roligt. Tanken med bloggen är att jag ska dela med mig av all inspiration jag finner under denna tid men också för att inte mina kompisar ska bli helt trötta på mig av allt bröllopssnack ;)

I helgen satt jag och googlade runt på allt från bröllopsklänningar, dekorationer, ställen att gifta sig, toastmasterns uppgift osv. Herregud jag vet inte hur många timmar som bara flög iväg. Dessutom spenderades några timmar på att söka runt på instagram också för diverse bröllopsinspiration. Jag hittade massor utav intressanta saker som jag tänkte visa sen.

Jag är medveten om att det är ett tag kvar tills sommar 2018 men fokus nu är att bestämma sig för vilket ställe vi vill ha för bröllopsfesten, det börjar nämligen redan att bli uppbokat. Jag har mailat hur många olika ställen som helst för att få mer information om lediga datum, vad de erbjuder vid bröllop och priser. Jag måste säga att jag tycker responsen på mail är väldigt dålig. Jag arbetar själv på kontor och skriver mycket mail dagligen och jag vet inte men jag anser att man förväntar sig ändå att få svar relativt snabbt. Om man inte har möjlighet att skicka över info direkt så tycker jag iaf att man kan svara och skriva att man kommer att återkomma. Jag tycker återkoppling är oerhört viktigt och idag har man inte riktigt tålamod att vänta. Inte jag iaf ;)


Nåja, då har jag skrivit mitt första inlägg vilket känns bra. Nu blir det att förbereda sig för att ge sig iväg för lite spinning!


Likes

Comments