Hjärtekross.. Det är nog något ingen kan komma undan ifrån under sin livstid. Vare sig om man blir sårad av en bekant eller om man blir sårad av en person som står en nära, gör det lika ont. Självklart man kan förlåta men man kan nog aldrig glömma sorgen som orsakades. Sorg, ett ord och en absolut känsla som kommer följa en livet ut, och som enligt min mening är viktig att känna på för att få erfarenheter i denna orättvisa värld.

Hur kommer det sig att kärlek är något som alla människor strävar efter, att kunna älska och att känna sig älskad? Att vara kapabel till att älska är nog det som driver en människa framåt. Det är passionen som driver en till att nå sina mål, de mål som innebär kärlek. Det kan vara ett förhållande, ett jobb, en studie eller en resa man har drömt om. Alltså är kärleken till dig själv grunden till din existens. Utan den funktionerar man inte. 

Hat.. Hat och kärlek är motsatserna till varandra men enligt min mening behöver man kunna känna både hat och kärlek för att kunna vara en god människa. Det är de två känslorna som får en att på något sätt veta vad som är skillnaden mellan rätt och fel, som ju också är motsatser. 

Djupa tankar gör mig trött. Godnatt! 

BTW.. Känslorna som väcks av att se, läsa och höra om all lidande i Rojava (norra delen av Syrien) gör min förkrossad. Krig och förödelse på dessa gator barn en gång kunde leka på och känna sig fria, min favorit plats, är nu en del av den stora sorgen som kriget i Syrien har medfört. Ikväll tänder jag ett ljus för mina Kurdiska bröder och systrar. Rojava ne bêxwedî ye! (Rojava är inte ensamma) 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Där stod han, hans rygg var bred och håret på nacken rörde sig i takt med vinden. Den viskade mitt namn och bad mig att vända tillbaka, men mitt hjärta sade att jag skulle fortsätta mot honom. Skulle han omfamna mig som en gång tidigare, eller skulle vinden göra kylan ännu värre? Jag såg på honom bakifrån, hans fysik, som jag minns den. Hans långa ben och långa armar, de var som gjorda för att omfamna mig. Mina ben fortsatte att gå emot honom trots att jag visste risken av att ännu en gång få ett eldspjut genom hjärtat. Nu stod vi där, helt stilla och han omfamnade mig, det kändes som förr men kylan förvandlades snabbt till ett isblock.  

-------------------------------------------------

Fantastisk musik och text! 


Likes

Comments

“Our lives are not our own. We are bound to others, past and present, and by each crime and every kindness, we birth our future"

SE FILMEN!!


Likes

Comments

Just nu befinner jag mig i väntans tid. Jag väntar på besked från universitetet.. Jösses vad det är jobbigt att vänta! Vill bara ha svar nu nu nu! Vill veta vad jag kommer in på och i vilken stad (håller tummarna på göteborg). Har sökt en del utbildningar som känns rätt för mig nu behöver jag bara komma in också. Ska bli skönt att börja om igen! Älskar nya början hoho. 

Njut lite av denna sköna låt!

Deuces! 

 

 


Likes

Comments

 

Yessir, nu har jag åkt hem till familjen över sommaren, sucky as fuck! Jag älskar verkligen min familj och gör allt för de, men, jag är bara så van vid att kunna göra i princip allt hur jag vill och i min takt. Under min mors tak är det anpassning till det övriga "samhället och normerna" som gäller, och sådant gillar inte jag, i'm a free spritit, även om jag är bra på att anpassa mig. Samtidigt som det känns bittert att lämna Stockholm och komma till denna by håla igen så känns det ganska skönt att släppa all ansvar ett tag. Att bo ensam har sina nackdelar också, det konstanta ansvaret. Trots nackdelarna skulle jag inte ta tillbaka erfarenheterna jag har lyckats snappa upp under det senaste året som jag flyttat hemifrån, det bästa jag har gjort hittills. Nu känner jag att jag är färdig med Stockholm. Jag är redo för en annan storstad så som Göteborg eller Malmö. Att åka dit och sätta igång med universitets livet på riktigt med skönt folk och bara inhalera kunskapen man får genom böckerna man läser! 

Bloggen behöver lite HYPE!! Enjoy! 

 


Likes

Comments

 


It got me bleeding on the floor.
I fell out of red to black. 
Just wrong.


Likes

Comments

Uppskatta henne, För hennes närvaro är något många saknar


Likes

Comments

For to shed tears means that the body have been defeated by emotions.
And i won't be defeated, not again. 


Likes

Comments

You just want me cuz i'm next..


Enjoy my hypnotherapy


Likes

Comments