Header

20 november: Var i skolan, anmälde mig som sjuk dom två sista lektionerna och drog till gymnasiemässan med Tim, Mikaela och Miranda. Sedan drog Tim hem, så vi andra åkte in till Stan. Åt på jensens, sen gick vi bara runt i affärer. Drog sedan hem och pluggade lite.

21 november: Hade en redovisning i svenskan, gick väl inte sådär jättebra då jag fick ett E. Men iallafall, slutade runt 12.30. Då drog jag hem, sedan mötte jag Marcelo, så gick vi och gymmade. Körde ben, sedan drog jag hemåt. Fixade mig, åt och gjorde mig iordning. Sedan åkte jag till segersjö och gick hem till Ralle där Affe, Natta, Micke, Marcelo och Anthony var. Vi var där hela kvällen, sedan drog jag hem till Affe och sov där.

22 november: Var där hela dagen, sedan drog jag hem och fixade mig. Mötte Jonte och Mikaela på bussen påväg ner till tumba, blev lite kaos efter det. Men vi mötte iallafall upp Hanna och drog hem till någon i Salem. Var där till halv elva, då jag drog hemåt.

23 november: Jobbade från 11 - 17, drog därefter hem.

24 november: Hade tyskaprov, gick väl sådär. Sedan drog jag hem och fixade lite, sedan ner mot tumba och mötte Karro och Jennifer. Vi drog till jobbet, jobbade från 18 - 21. Drog sedan hem, kollade PH och somnade.

25 november: Slutade runt två, då drog jag hem och pluggade lite. Åkte till jobbet med Karro och Jennifer och jobbade från 18 - 21. Sedan hem och kollade PH.

26 november: Slutade kvart över två, då drog jag hem till Affe. Lite senare mötte jag Hanna och gick till uttran, köpte sushi och så gick jag tillbaks till Affe. 

27 november: Slutade halv tre, då drog jag till uttran och köpte sushi. Sen hem till Affe och åt, gjorde inte så mycket mer iallafall.

28 november: Efter skolan drog jag och Jamina hem till mig, åt osv. Sen drog vi till Stan och gick runt däraa, sedan åkte jag hem. Fixade mig, sen drog jag till uttran och mötte Mikaela och Hanna, åt sushi. Sedan till ica, och sen hem till Mikaela. Gjorde inget speciellt, jag drog sedan hem. Affe kom och sov hos mig dååå, så vi kollade på film och så.

29 november: Vi vaknade, låg kvar i sängen, kollade film och sådära. Sen drog jag till tumba och mötte Hanna, vi åkte mot söder. Gick och fikade, sen till weekday och salt. Hände inte så mycket mera, gjorde ingenting på kvällen heller haha.

30 november: Mötte Miranda och Hanna i tumba, vi drog och jobbade från 11 - 17. Efter det åkte jag hem, åt och kollade på Vampire Diaries hela kvällen haha. 

1 december: Sitter just nu i skolan, har snart håltimme i två timmar satt yees. Skriver sen puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

förlåt för dålig bloggning de senaste dagarna. Men igår så var det skola till fyra, sedan drog vi till hallen. Jag kom hem, kollade ph sen somnade jag.

Idag skippade jag tyskan, gick till syv, pratade med henne. Sedan hade jag engelska, sen idrott. Efter skolan drog jag hem, kämpade mig igenom min svenskaläxa, vart klar runt 9, då kollade jag blacklist, och nu kollar jag tv.


Likes

Comments

I fredags hade jag utvecklingssamtal, gick väl ok.
På kvällen kom Affe hem till mig och sov häraaaa. Så i lördags när vi vaknade så fixade jag mig, klockan var väl nio ungefär. Jag drog till jobbet och jobbade till klockan fem. Sedan mötte jag upp Miranda i Stan, så gick vi och fikade på John Chris. Minns inte riktigt vad jag gjorde på kvällen men tror inte jag gjorde någe.
I söndags drog jag till gymmet med Affe och körde rygg och triceps, sedan var jag bara hemma på kvällen.

I måndags slutade jag klockan fyra, då åkte jag hem och åt. Sedan ner till tumba och mötte Jennifer och Karro, vi drog till jobbet och jobbade till klockan nio. Sedan drog jag hem och kollade PH.
Igår slutade jag runt två, då åkte jag hem och bytte om. Sen mötte jag Mikaela nere i tumba, vi åkte in till Stan. Köpte en ny mascara och sedan drog jag vidare mot jobbet och jobbade till nio.

Idag så slutade jag runt två, mötte Mattias en stund och sedan drog jag till gymmet med Affe och Marcelo. Körde axlar och vader, sen åkte jag hem och duschade. Lite senare på kvällen åkte jag hem till Affe, kom därifrån för en halvtimme sen kanske så nu ska jag kolla PH och plugga puss.

Likes

Comments

Godmorgon!

Imorse vaknade jag 9 och åkte hem till mig. Duschade och fixade mig och sen gick jag till bussen igen.
Nu är jag på tåget mot stan och ska möta pappa på hans jobb och sen ska vi äta lunch nånstans. Antingen på Jensens eller något annat ställe som pappa visste. Får se helt enkelt.
Efter de ska jag möta upp daniella och kolla lite i stan och sen hem för att träffa Miranda och så ska hon sova hos mig. Så, så ser dagen ut! Ha en bra dag, puss!


Likes

CommentsHar somsagt varit väldigt stressad på senaste, är fortfarande det. Så nu ligger jag i sängen med godis och ph på ipaden. Ska nog ta ett bad senare så jag får varva ner mig lite. Har så sjukt mycket i skolan, sen jobb, allt inför jul och nyår, det är hemskt. Men man för vänja sig. :)

Likes

Comments

Igår så kom vi till skolan och insåg att vår lärare var sjuk. Då vi bara har en lektion på måndagar sä hade vi kunnat vara lediga. Pantade lärare som inte skriver det! Aja, det gjorde nytta.

Hann med väldigt mycket under gårdagen. Först stannade vi i skolan och tränade på dansen vi ska visa upp idag. Sedan drog jag, Mikaela och Isabelle till Isabelle, och försökte plugga.

Sedan drog vi till Tumba och kälade Subway, sen drog vi vidare till TG's och gjorde typ ingenting. Skulle gymmat med Nicita, men så blev det inte.

Så vi tre tjejer drog till SalemC och köpte Tacos inför kvällen, kom hem och kollade film, sen gjorde vi middag. Efter middagen så pluggade vi på drog till filmkjedjan och köpte lite godis, kollade HSM och sen runt tio drog jag.

Kom hem, slängde mig snabbt i dushen, sedan gjorde jag klart min juridik. Skickade in den, försökte plugga matte och mera juridik. Sen somnade jag runt halv två innat.

Fullspeckad dag på hög nivå, är fortfarande helt slut. Så det blir väl dra hem efter skolan och sova, för att sedan ha ork till att plugga ännu mera juridik inatt. Wey.
Likes

Comments

Hej!

Sitter på mammas jobb just nu och äter nudlar i väntan på att hon ska sluta. När hon gjort det åker vi emot stan för att shoppa lite och sen när jag kommer hem kommer troligtvis Miranda till mig så det blir mys.

Vaknade vid 9 idag och började fixa mig runt 11. Skulle egentligen till stan med Daniella men hon skulle göra något annat som var viktigare.

Men nu måste jag plocka undan efter mig och börja röra oss mot bussen så vi hörs, puss!


Likes

Comments