Snart börjar skolan igen, och ångesten kommer fram för många! Jag ska börja nian nu och jag börjar känna stressen att bruka allvar i skolan!

jag har inte tagit dem andra åren på alvar men nu börjar de allvarliga! Nu efter sommarlovet när man ska börja vända rätt på dygnet och få in rutiner igen!

Jag som typ aldrig i mitt liv har gjort en läxa eller använt en kalender för har ha kol på saker! Jag har nu två kalendrar vet inte varför men jaja! och nu i nian måste jag göra läxor oxå fa.!

Men till er som känner denna ångesten och pressen ta de bara lugnt! för de kommer fixa siig!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag va jag om min polare på en engelska lektion, och vi hade inga pennor med oss eftersom vi brukar bara ta med datorn. när vi kom in i klassrummet så sa vår lärare att vi skulle göra ett test. så vi gick och hämtade pennor. sen när vi kom in så sa hon att vi fick E i frånvaro och det är typ att E = ej material. vi fick damp för hur skulle vi kunna veta att vi skulle göra ett test liksom det är ju inte vårt fel att vi inte hade med penna eller jo lite kanske men skit samma.. jag tycker inte att man ska få en anmärkning för att men har glömt en penna. men ja vad ska man göra?

Likes

Comments