Hej alla! det va ett tag sedan jag uppdaterade här!

det är snart jullov och ja hoppas alla är taggade in för jul! men som sagt i somras så flyttade jag hem till min mamma och syster igen efter att ha bott ho fosterfamilj i 2 år! så nu bor jag hemma men min hund som jag fick där är ju kor hos dom jag bodde hos så de är lite jobbigt men ja ska snart ut ditt och hälsa på!

Men i nutid då? det rullar på jag försöker gör mitt bästa i skolan och hemma men dt är ju mkt nu innan lovet! men de som har hänt mer är att jag är tsm med mitt ex igen efter 2 år och det känns så jävla bra! är lycklig med han och känner mig älskad och värdefull och som en liten prinsessa! vi har varigt tsm snart 2 månader och e känner riktigt bra! men jag ska försöka skriva mer å bloggen och så ska jag försöka komma igång med YouTube igen men de kan jag inte lova att de kommer gå! men bloggandet ska jag bli bättre på!

Men jag finns på insta, fb och snap, min snap är alltid öppen så de är bara att skicka om de är något! Men ha det så bra och kämpa med skolan alla jag vet att de inte är lätt men gör så gott du kan! puss haj! 💛

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snart börjar skolan igen, och ångesten kommer fram för många! Jag ska börja nian nu och jag börjar känna stressen att bruka allvar i skolan!

jag har inte tagit dem andra åren på alvar men nu börjar de allvarliga! Nu efter sommarlovet när man ska börja vända rätt på dygnet och få in rutiner igen!

Jag som typ aldrig i mitt liv har gjort en läxa eller använt en kalender för har ha kol på saker! Jag har nu två kalendrar vet inte varför men jaja! och nu i nian måste jag göra läxor oxå fa.!

Men till er som känner denna ångesten och pressen ta de bara lugnt! för de kommer fixa siig!

Likes

Comments

Idag va jag om min polare på en engelska lektion, och vi hade inga pennor med oss eftersom vi brukar bara ta med datorn. när vi kom in i klassrummet så sa vår lärare att vi skulle göra ett test. så vi gick och hämtade pennor. sen när vi kom in så sa hon att vi fick E i frånvaro och det är typ att E = ej material. vi fick damp för hur skulle vi kunna veta att vi skulle göra ett test liksom det är ju inte vårt fel att vi inte hade med penna eller jo lite kanske men skit samma.. jag tycker inte att man ska få en anmärkning för att men har glömt en penna. men ja vad ska man göra?

Likes

Comments