Genom ditt ord blev allt skapat,Din hand är på evigheten.Skapelsen har du planerat,

Min själ vet det väl.Du tog min brist och min svaghet,Du bar ett kors för min skam.Tung var den synd du fick bära,Min själ vet det väl.Jag ger allt jag har,Allt som jag gör.Jag ger dig mitt hjärta nu,Ger allt till dig Gud.Frälsningens kraft ger mig styrka,Din ande som lever i mig.Vill låta mitt liv få berätta,Till löften du gett.Jag ger allt jag har,Allt som jag gör.Jag ger dig mitt hjärta nu,Ger allt till dig Gud.Jag ger allt jag har,Allt som jag gör.Jag ger dig mitt hjärta nu,Ger allt till dig Gud.Jag står med upplyfta händer,Och mitt hjärta är öppet inför dig.Jag står min själ vill jag överlämna,Allt jag är är ditt.Jag står med upplyfta händer,Och mitt hjärta är öppet inför dig.Jag står min själ vill jag överlämna,Allt jag är är ditt.Jag står med upplyfta händer,Och mitt hjärta är öppet inför dig.Jag står min själ vill jag överlämna,Allt jag är är ditt.Jag står med upplyfta händer,Och mitt hjärta är öppet inför dig.Jag står min själ vill jag överlämna,Allt jag är är ditt.Jag står med upplyfta händer,Och mitt hjärta är öppet inför dig.Jag står min själ vill jag överlämna,Allt jag är är ditt.Jag ger allt jag har,Allt som jag gör.Jag ger dig mitt hjärta nu.

Ger allt till dig Gud.

Likes

Comments

" Bättre sent än aldrig "

För ungefär en vecka sedan var jag på ett läger som heter Tannbäcks lägret eller som vi kallar de.

Lägret startade 12/8-16

Jag och mina kusiner åkte med min bror till lägret, lägret ligger ungefär 14km utanför Lycksele.

På Torsdagen då vi kom till gården där lägret är så gick vi direkt till våra rum och lämnade våra väskor och hälsade på dem flesta som hade kommit. Efter en stund for vi till Dollar $tore och handlade lite godis mm.

Efter det for vi tillbaka till gården och då var det samling. Lära känna lekar, rätt många som man kände men endå rätt många som var nya. Eftersom jag har varit på detta läger sedan år 2013 så. Men på Torsdagen var det mest lekar och samlingar m.m.

På Fredag morgonen så om jag minns rätt var det morgongympa ? Sedan frukost och alltid efter frukosten får man take a chill pill - You know! Vid tio tiden var det bibeltimme, Då sjunger dom först lovsånger och sedan är det en som predrikar.

Vid ungefär 12 tiden så är det lunch sen var det massa aktiviteter och efter de så var det fruktstund och vid tre tiden var det bibeltimme igen. Alltså det är två stycken Bibeltimmar per dag.

Kring halv 5 så var det middag, just den dagen för att kring halv sex tiden så bar vi åt till Dollar $tore och efter de for vi till Ansia. Ansia är då en badplats där hela lägregänget badade och hade både skoj, mys och tävlingar!

Efter ansia var det fika på Tannbäck och andakt efter de, super myys!

Sen vid 11 vardet Gonatt typ.. Fast jag är den som typ aldrig lyssnar på ledarna utan vill vara vaken...Fast jag lyssnade väl ändå rätt bra på dem. Satte in hörlurarna och satte på lovsång och somnade!

På Lördagen var det som en vanlig dag, morgongympa, samling, bibeltimme, mat. Vi var även ett gäng som spelade Blitz.


( Kan officiellt lägga in en bild på spelet från förra året. )

​Senare på kvällen så var det Tackos till Middag och efter middagen var det väl aktiviteter eller " upplevelse kväll " som ledarna kallar de. Då var vi i olika grupper och körde olika aktiviteter som sagt.

Efter det så var det grillning och snack sedan andakt. Satt väldigt länge på andakten den kvällen, den kvällen var M A G I S K! 

På Söndagen var det avslutning, dop och fika! På Dopet var det en av mina bästa vänner som döpte sig och hennes älskade storebror fick döpa in henne i kristus. Ja! Visst låter det magiskt! Amen, säger jag bara!Likes

Comments