Då är det bara 24 dagar kvar tills jag och min familj åker till Grekland. Det ska bli väldigt skönt faktiskt.

Vi ska vara där i 2 veckor och jag har bjudit dom på 1 av dessa veckor. Vi ska till KOS. Vi ska bo på Kipriotis Village. Det ser ut att vara ett bra hotell. Flyget lyfter dock 06,10 på morgonen, får se hur det går. Jag har bokat hotell på Arlanda så vi inte behöver åka till Stockholm mitt i natten. Jag har beställt min Taxfree och det blev 3L vodka på bag-in-box, 3L Gin på bag-in-box och 3L Mojito på bag-in-box. Köpte även deodorant samt 1 klocka. På resan ner så blev det nått barpaket som säljs. Jag lovade min lillebror att köpa med ett sådant så man måste ju hålla det. Jag köpta idag en madrass att ta med till Grekland så min lillebror och syster har nått att ligga på i vattnet. Den är 2*2 M, så dom borde få plats båda två faktiskt. Jag kommer få dela rum med min lillebror så får lillasyster och mamma dela rum.

Min mor har njursten och går med kateter. Förhoppningen är att katetern ska bort nu den 26,juli då hon ska spränga stenen på USÖ. Jag hoppas verkligen det.

PÅ jobbet så rullar det på. Jag ska jobba Onsdag&Torsdag på USÖ och på Fredag&Lördag på krogen. Sedan är det bara nästa vecka kvar då man har långvecka och sedan är det semester hela Augusti. Det ända jag ska göra på semester är att åka till Grekland. Det gäller att vila upp sig ordentligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Shooo

Jag har jobbat på. Jag har börjat jobba på krogar i staden. Det går bra. Har endast varit på 1 just nu.

Man träffar på väldigt många man känner och som man umgicks med när man var aktiv inom idrotten.

Det är väldigt roligt att träffa dom och språka med dom.


Likes

Comments

​Då var 3,e mötet avklarat denna veckan. Detta möte var ingen höjdare. Det kunde man varit utan faktiskt.

Men vad gör man inte för en kollega som skulle avtackas då han gått i pension. Jag köpte whisky flaska från mig till kollegan. Det är ju han jag mest har jobbat med och de är han som lärt mig allt om USÖ.

Så annars idag har jag tvättat och tagit det lugn jag ska ju jobba hela helgen.

Jag får se hur mycket jag orkar för nu är jag väldigt trött. Jag har till och med ont i huvudet.

Likes

Comments

Har jobbat 2 nätter och haft 2 möten också.

Det har varit en jobbig start på veckan. Har jobbat natt måndag & tisdag samt haft möte tisdag och onsdag.

Det har gått bra men i tisdags natt så blev det mycket att göra på jobbet. Tur att man är rutinerad och hade en bra kollega på USÖ. Jag löste problemen som dök upp på ett väldigt bra sätt tycker jag.

Vi fick omhänderta en tjej på 29 år som gjorde ett utfall. Hon fick handfängsel på sig och efter det blev hon trevlig.

Hon tyckte att jag och kollegan var flummiga och vi pratade och skrattade.


Likes

Comments

Då var det dax för en långvecka av jobb. Jag jobbar Måndag,Tisdag,Fredag,Lördag & Söndag natt. Jag har även möte på Tisdag,Onsdag & Torsdag. Vilken härligt jobb vecka. Jag kommer nog inte har mycket tid till annat än jobba denna vecka, men jag hoppas jag kan göra andra saker också. Vi får se om vädret blir bra denna vecka så kanske man hinner sola lite iallafall.

Idag börjar jag jobba 18,00 & slutar 06,00. Jag ska vara på USÖ och vara ordinarie vakt. Jag har en kollega som har ansvaret på akuten och han slutar 03,00. Jag vet inte vem det kommer vara men man får hoppas det är nån som man kan prata med iaf. Dom sjuksköterskorna som jobbar natt på akuten är iaf trevliga och man kan prata med dom. Även transportören är grym. Han kan man prata med. Jag hoppas han är frisk och kan jobba. Han har haft problem med sina fötter och har nu nya skor. Hoppas han jobbar iaf så man kan prata med nån. Dom som jobbar natt på psykakuten är också trevliga. Där kan man sitta ett tag och prata bort nån halvtimme.

I övrigt så är det mycket rondering som ska utföras på sjukhuset. Det blir även mycket ordningshållning. Det brukar vara missbrukare som dricker alkohol eller för lite oväsen. Då får man prata ut dom och om det inte går får man avvisa dom.

Jag äter inget när jag jobbar natt. Min mage klarar inte det. Jag äter en bra måltid innan jag åker till jobbet och tar en protein drink på jobbet så klarar jag mig. Det är bra att får nått i magen under natten så man får lite energi.

Jag cyklar alltid till jobbet. Jag har en El-cykel.

Jag försöker gå ner i vikt också men det går sådär. Har försökt länge och är en jojo bantare. Men nått kilo ner kommer man iaf. Jag hoppas jag kan komma ner nått mer till semestern. Jag försöker även träna. Men denna vecka kommer det bli väldigt svårt att får till det.

I helgen köpte jag ett nytt linne.

Likes

Comments

Idag är det mors dag. Jag och min syster var och köpte en resväska till mamma. Hon har ingen och behöver en till våran resa till Grekland i Augusti. Det blev ingen märkvärdig väska utan vi hittade 1 på Rusta för 399 kr. Det blev en rosa till och med. Men den får duga iallafall.

Idag är det också soligt men jag har massa annat att göra. Jag måste göra matlådor, städa samt tvätta. Jag kan inte vara i solen häller då jag fortfarande är väldigt röd sen gårdagen. Det gör inte ont men det svider lite ibland.

Till matlåda får det bli köttbullar och makaroner. Jag vet det är en klassiker men jag har inget annan mat så.

Jag måste försöka vara uppe lite inatt iallafall till midnatt så jag får sova lite längre imorgon. Får se hur det går. Jag skulle behöva sova till 11 iallafall imorgon. Men man får ta det som det kommer. Det är olidligt varmt i min lägenhet. Jag har 3 fläktar igång samt en aircooler. Det hjälper lite men inte så mycket. Jag får nog kanske köpa en större aircooler.

Just nu tittar jag på BBT. Jag gillar dom nördarna. 

Imorgon kanske jag åker en sväng till mormor och bråkar med Gotti. Jag får se vilket humör jag är på när jag vaknar och vad det är för väder. Jag cyklar ju alltid till jobbet och det blir ju en omväg om jag ska till mormor, och om det regnar så är det inte så kul att cykla omvägar jag kommer blir blöt nog ändå.

Likes

Comments

​Idag har jag solat hela dagen så jag är röd som en kräfta.

Men det har varit skönt. Var hos mormor&morfar idag också.

Jag köpte ett linne på Stadium Outlet till sommaren.

Likes

Comments

​Då har man gjort 3 natt pass till. I tisdags var det ett extra pass då en kollega var sjuk. Alla 3 nätterna gick bra. I tisdags hade jag en tjej på 17 år som inte mådde bra. Hon hade druckit alkohol och fått nån psykos eller liknande. När jag pratade med henne ville hon ta farväl av sin far som gått bort och när jag pratade med hennes vänner som var med så hade han gått bort för ca 2 år sedan. Jag försökte trösta henne och förklara för henne men det gick inte. Efter ett tag så fick jag telefon numret till hennes mamma och kunde ringa henne så  tjejen kom hem säkert. Mamman tackade och tröstade sin dotter.

Övriga 2 nätter har jag jobbat med 1 kollega som jag inte kan med. Vi går inte ihop. Men det är bara att spela ett spel och få det att se bra ut iallafall. 

Idag har jag varit hos mormor & morfar med min mamma och solat lite. Eller mamma har solat och jag somnade på soffan efter lunchen. Jag var nog lite trött men det gick ju bra det med.

Ikväll så är det enbart chill som gäller.

Likes

Comments

​Då har man gjort första natt passet som blev 3 nätter natt.

Det har gått så jävla bra, är mycket piggare än när jag jobbade dag faktiskt.

Fredagen var lugn och skön men Lördag & Söndag var det mycket att göra faktiskt.

Det var mycket som hända och man fick tänka till en hel del. Men sånt är roligt.

Idag har jag bara tagit det lugn och vilat upp mig. 

Ikväll händer det inte så mycket jag ska bara chilla.

Jag har betalt lite räkningar i dag och imorgon måste jag tvätt så jag har lite jobbkläder att ha på mig på Onsdag då man går på natt pass igen.

Likes

Comments

​Idag har jag varit hos Gotti. Vi gick på en lång promenad ca 1 timme lång. Gotti blev så trött så när han skulle dricka vatten i en pöl så la han sig i den också. Jag var inte tillräckligt snabb där så han blev väldigt skitig.

KL 12 hade jag ett möte och vi rensade ur fack expeditionen. Dom innan har inte skött sig bra. Det var papper över allt. Men nu är allt i pärmar och jag har iaf lite bättre koll. Så får vi se om man kan ha det så i fortsättningen också eller om den jag delar rummet med är en skitgris den också.

Jag har gjort matlådor inför helgen. Ska ju börja jobba natt så skönt så.

Personalplaneringen har hört av sig ja 5-10 gånger under dagen. Jag har sagt att jag kan jobba inatt men han som är planerad att jobba dag imorgon kan inte tydligen. Det behövs nån som inte är så feg på planeringen och vågar säga till. Dom har även frågat om jag kan börja tidigare imorgon vilken jag såklart inte kan. HMM ja det är ju inte mitt problem men ska bli kul att se hur dom löst det imorgon när man kommer till jobbet. Jag börjar iaf 18.00 och inte tidigare än så.

Sjuksköterskorna som jobbar natt tycker det är bra och roligt att jag ska börja jobba natt igen. Jag är mycket mer flexibel än dom andra som jobbar natt. Jag anser att man inte kan vara i sin lilla fyrkant och enbart jobba iden. Ibland krävs det att man är utanför ramarna och alla blir nöjda och glada. Det går ju så länge jag vet vad jag gör och att jag känner mig trygg i det. Men har man en kollega som är manipulativ och styr andra kollegor så är det så. Men det går inte med mig jag är ju tyvärr lite smartare än så.

Upphandlingen på Örebro kommun är ute samt för Region Örebro Län. Det ska bli spännande att se vad som händer med dom.

Örebro kommun är det 2000 timmar i månaden i grund för bevakning så det är väldigt mycket tjänster. Så hoppas Securitas kan knipa det avtalet.

Region Örebro Län kommer har 2 väktare utbildade ordningsvakter dygnet runt på USÖ och hundbevakning.
Sedan är det andra förändringar som jag inte vet nått om. Men antar det rör vårdcentraler och övriga sjukhus på nått sätt.

Ikväll spelar Sverige - Schweiz. Det är kvartsfinal i hockey VM. Jag tror det blir en jobbig match för Sverige. Jag tror det blir oavgjort efter fulltid och Sverige vinner i förläggningen. Sverige har inte spelat bra under VM. Dom måste upp båda 4-5 nivåer i sitt spel för att kunna ta guld.


Likes

Comments