Hei!

Mitt navn er Marthe, og jeg kommer fra Skedsmo. Om 19 dager skal jeg reise til Gold Coast i Queensland, Australia, for å gå det 2. året mitt på videregående. Jeg har opprettet denne bloggen slik at familie og venner kan følge med. I tillegg håper jeg at det kan være til nytte for andre studenter som vurderer å ta et år i utlandet.

Jeg reiser med organisasjonen Explorius Select. Den 22. mai fikk jeg en telefon, der de fortalte meg at jeg hadde fått familie. Jeg fikk dermed skrevet under, og fylt ut resten av papirene som skulle ordnes. I morgen skal jeg ta den siste vaksina, og etter det er jeg egentlig klar til å dra. Avreisedatoen er 3. juli.

Skolen jeg skal gå på heter Palm Beach-Currumbin State High School. Her går det ca 2500 elever, og allerede vet jeg om 2 norske jenter som skal gå der sammen med meg. Det tror jeg blir veldig koselig. Skolestart er 11. juli.

Jeg vet ikke helt hvor aktiv og høytidelig denne bloggen blir, men jeg skal prøve mitt beste. Dette året tror jeg blir veldig spennende, og jeg håper på mange fine opplevelser. Håper du vil følge meg på reisen :)

Likes

Comments