Denna helgen har vi spenderat i Göteborg hos Daniel och Josefine. Vide har älskat att få rasta Kelly och kolla på katten.

Vi fick inte till nån shopping direkt, krångligt med Vide.. men vi åt himla gott! Fredagskvällen åt vi på Vapiano, underbar pasta som alltid! Lördagsmorgonen köpte vi hem frallor från ett litet lokalt bageri. Vi spenderade en stund på Universeum och avslutade lördagen på Pinchos.
Igår söndag åt vi brunch på Joe Farelli innan vi åkte hemåt. Helgen har alltså kretsat kring mat😍😅

Både bilturen dit och hem lyckades Vide sova en stund och även när han var vaken så gick det bra!

Likes

Comments

ÄNTLIGEN har vi värme i huset. Efter 4 dagar med rörmokare här har vi äntligen fått värme. Värmen har tidigare pendlat runt 18-19 grader men nu har vi sedan en justering igår kommit upp i 22 grader!!!! Sedan att det var -5 grader ute jämfört med 5 grader nu.. det hoppas vi bara är en tillfällighet. fortsättning följer.

Likes

Comments

Vi har börjat fylla väggarna lite. Ny hylla och några krukor, blommor och en vas, jag är jättenöjd!

Likes

Comments

Idag var det fars dag. Vi skulle egentligen åkt till göteborg över helgen vilket jag såg som present/firande men tidigare i veckan sköt vi på trippen till nästa helg, vilket resulterade i att Dennis blev utan present.

Jag och Vide fixade iallafall nutellaplättar till frukost.

Efter frukosten klädde vi på oss rejält och åkte upp till långasjön där vi mötte upp Anton, Nina och Lena. Gillade korv och njöt av fina vädret!

Likes

Comments

För att minska insynen har vi valt att sätta upp plissegardiner i vardagsrummet, vi satte först upp vid matbordet för nån månad sedan för där passade måtten på dem perfekt. De fönstrena vid soffan behövde vi kapa så vi avvaktade med dem för att kolla runt lite på alternativen - gardin, lamell osv.. men tillslut bestämde vi oss för att vi kör på samma!
Fästet på ena gick dock sönder men vi fick nytt så nu är de uppe!

bild från när vi satte upp dem

Likes

Comments

Idag har vi lugn hemmadag.
Clara och Vide har busat och vi har bakat lussekatter, som vanligt när jag bakar blir nåt fel men de verkar goda ändå.

Vi har även haft rörmokaren här..för vi får ingen värme hemma. Vi har haft fjärrvärmen igång på full styrka så enligt dem borde vi haft tropisk värme hemma men just nu snittar vi (hemskt men sant) 18 grader.
Han luftade nåt och rensade nåt men värmen verkar inte gå upp ändå så de kommer förhoppningsvis igen och hittar felet!

Likes

Comments

Jakten på en fin musmatta (till rimligt pris) har börjat. Letar inspiration på pinterest (bilder därifrån) och googlar runt för fullt!

Likes

Comments

Nu har äntligen stringhyllan kommit!! Vi beställde en klocka som tydligen försenats så därför dröjde hela leveransen (klockan har fortfarande inte kommit men när jag ringde och frågade om hyllan kom de på att de kunde dela på leveransen 😴).

Än så länge har jag bara mobilbilder från ett ostädat hem och jag ställde in lite saker lite snabbt medan Vide sov!

Idag har vi min lillasyster Mija på sleepover, så vi kör all in på fredagsmys - pizza, chips och idol😍

Likes

Comments

Varken vårat eller Vides rum är färdigt, men Vides rum är jag mest osäker på.. vart sängen ska stå, vilka möbler vi ska ha osv osv.
Det är så extremt svårt..
såhär ser det ut nu, kaos.

Jag sitter på pinterest och försöker inspireras men de flesta fina barnrummen är inte anpassade till lek utan till en bra instagram bild..

Likes

Comments

Detta är då vårat kök/matsal/vardagsrum. Det är rätt färdigt på vissa ställen och rätt tomt på andra. Där skrivbordet är just nu kommer stringhyllan snart upp, Rum21 segar med leveransen då jag "tydligen råkade" beställa en klocka också som försenats..
Vi (jag) försöker att verkligen tänka igenom hur vi vill ha det och inte göra onödiga hål. Jag har mycket visioner och letar efter möbler/tavlor/lampor som passar perfekt!!

Tillexempel just nu så letar jag efter den perfekta stolen att ha vid datorn, fin men skön och praktisk (sen har Dennis kravet att den ska ha armstöd vilket inte underlättar letandet).
Igår hittade vi barstolar. Vi (jag) har letat sedan vi ritade upp köket! Vi hittade aldrig några båda gillade, var sköna och passade in rent stilmässigt. Jag var inne på att beställa Hay "about a stool sled" men vi ville ha lite högre ryggstöd. Sedan igår var vi på IKEA..vi kollade såklart lite när vi gick igenom men vi hade ju redan sett på nätet. Sedan precis vid kassorna där de haft sin temporära vardagsrumsavdelning under tiden de renoverade den nya, hade de just igår utförsäljning av alla visningsmöbler från den temporära avdelningen. Och där stod dem. Ja, de har olika klädsel men om jag inte hade sagt hade man nog inte reflekterat över det. De verkar inte ha släppts ännu då flera av möblerna där skulle släppas först 2017, så vi fick helt enkelt köpa de två enda som fanns! Bäst av allt, inte nog med att de var sköna, snygga och passar perfekt hos oss - vi fick dem EXTREMT billigt.

Likes

Comments