Jag vet att det bara är onsdag, men ville lägga ut bild från förra veckans fredagsblommor. Plockade direkt från trädgården.

Jag har alltid tyckt att trädgård är jobbigt och tråkigt men börjar få upp ett intresse för det, speciellt att klippa med mig lite blommor in!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade redan glömt att vi gjorde en snabbfix av tvättstugan innan vi tog tag i det rejält. Vi blev några onödiga kronor fattigare och lärde oss att det är bäst att avvakta tills man har råd att göra saker riktigt direkt.

Delar med mig av det för att visa skillnaderna.

Likes

Comments

Jag har inte hunnit lägga ut någon bild på hur tvättstugan blev tillslut (läs: den är alltid fylld med tvätt och fult att fota).

Jag pratade om kakel ett tag och det kommer nog, när vi känner att vi orkar med att ens börja leta efter det, men då det endast är estetiskt så är vi nöjda i nuläget.

Det är rätt tomt här inne, men hur inreder man egentligen en tvättstuga..
Vi har skåp till förvaring, tvättkorgar, torkställning och en korg för ensamma strumpor (otroligt nog redan full).

Vi satte upp hyllor för tänkbar förvaring men det blev mest som en snygg detalj (enligt mig), sedan tänkte jag kanske komplettera andra halvan av väggen med typ nån poster, nån vägghängd kruka, kanske nåt annat skåp - men sånt planeras långsamt då jag HATAR att göra hål i väggarna i onödan. Det finns inget värre än att ångra sig i efterhand och ha ett hål i väggen (förutom ett hål någon försökt spackla och måla över men man ändå ser), speciellt inte då vi så nyligen haft målare här.
Sen att vår badrumsmatta hamnat här inne vet jag inte ens varför.. men jag är på jakt efter en najs dörrmatta med, då vi sedan altandäcket byggdes springer ut och in endel!

Vi är iallafall SJUKT nöjda med vår nya(ish) tvättstuga!!

Likes

Comments

Nu har altanen varit färdig några veckor, till och med lister och våra eluttag är färdiga! enda kvar nu är att inreda 💸

Dennis tog även ytterligare tag i gången till framsidan, den som jag rensade lite i våras.

Möjligtvis att vi i framtiden kommer anlägga något form utav trädgårdsland till vänster om gången, vi ska bara komma på hur och vad som ska planteras 🙈
(sen ska väl inte direkt grillen stå där heller🙈)

Likes

Comments

Nu är altanen nästan färdig! I helgen har vi pausat och bara varit lediga. Nästa helg får sista ribborna i staketet fixas. sen lite el och plåt kvar utvändigt, och lister invändigt.

Likes

Comments

Dennis har börjat bygga altan! Han påbörjade det påskhelgen och har kommit en bra bit på vägen.

Det blir en rätt stor altan på ca 50kvm. Små trappsteg ut mot varsin sida av huset samt en större trappa ner mot baksidan. Kommer nog bli kanon till sommaren👌☉

Likes

Comments

Förra helgen öppnade Dennis upp ett hål gör altandörr och satte den! Det är enkel spackel, målning och lister kvar. plus att han idag ska påbörja ett altandäck!

Innan trallen kommer upp vill jag hunnit tvättat och målat fasaden, som just nu ser förjävlig ut..  Målarmäster hade fullt upp närmsta tiden så vi verkar behöva göra det själva... med lite stöttning och tips från dem :)

Likes

Comments

Rensat litelite i trädgården efter praktiken när det var så fint väder!

Förra helgen la jag nån kväll på gångvägen bredvid garaget som varit helt övervuxen, idag fortsatte jag och Clara vidare mot baksidan.

Lite högtryckstvätt där med bara så kan man nog gå där!

Likes

Comments

Jag fyllde år för nån vecka sedan, fick massa fint. Lite av grejerna kom med på bild idag!

Fina Ernst krukan och vasen från My och Johanna 😍🌿

En växt från mormor och en hushållspappershållare från mamma 😍

Ittalaprylar från pappa! Dbkd-vasen uppe till höger från mamma. Ernstkrukan och spökträdet köpte jag igår med födelsedagspengar från morfar👌 lite nytt och fräscht hemma!

Likes

Comments