Kan vi börja med att jag jobbade dubbelpass igår och var tvungen att skippa min andra paus då det kom såååå mycket folk och det var ba jag o Lizette som jobba. Kaos. Började jobba kl 10.00 och slutade 24.00 och hade bara 30 minuters paus. Haha hur pallar jag. Gick sen ut och tog 2 öl med min kollega Lizette och det var så skönt. Idag ska jag faktiskt jobba igen fast bara 7h pass och sen 8h imorgon och sen är jag leeeedig. Ska träffa Jesper och Pontus sen ikväll så det kommer bli kul!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna veckan jobbar jag literally bara. Igår jobbade jag 8h och idag är det 13h på mitt schema som gäller. Har ju själv valt det då jag kommer vara helt ledig nästa vecka, ska faktiskt fråga om ett pass idag och se om jag kan hinne med något innan jag åker till Skåne. Anywho så släpps Tea på måndag, jag åker till skåne på torsdag och kommer uppträda på ett stort event på fredag. Kommer bli så kul!

  • Mitt Liv

Likes

Comments

Igår var jag hemma hos Rikard och åt tacos, vegetarisk såklart och det var så gott. Börjar äta fett med grönsaker nu också, vad händer hahah. Anywho så hade han världens finaste utsikt och jag ba doog. Sen så har jag märkt att jag inte riktigt levt livet här i Stockholm. Jag har festat och träffat vänner men jag har typ bara jobbat :/ Har bestämt mig att göra en comeback nästa månad och introducera mig i huvudstaden ;) Alltså gå ut varje helg och mingla i stan hela tiden. Vill ni veta det sjukaaaaste?? Jag kollade igenom mina inlägg igår på fester kategorin här på bloggen och la märke till att jag inte festat på klubb i Sverige sen 22 juni?? Nu menar jag att jag varit på en klubb i mer än 30 min innan jag dragt hem haha. Det var superonsdag på Etage och sommaren hade precis börjat. Saknar det, saknar skåne :(

Likes

Comments

Ny singel ''Tea'' kommer släppas nästa måndag den 26 september! Är så exciteeeeeed!!

Likes

Comments

Är så nöjd med min frisyr nu, Amir gjorde verkligen ett bra jobb. Tänkte dock låta växa ut nu, asså verkligen låta det växa samtidigt som jag ska börja använda bra produkter osv, vill ha långt hår nu. Kommer bli så snyggt. Har iaf tränat och nu ska jag äta Tacos hos Rikard, så gott. Är svinhungrig. Beställde även iphone 7 idag och kommer få den när jag är nere i Skåne. Åker nu på torsdag och stannar i 4 dagar. Borde stannat längre faktiskt, men måste jobba :(

  • Mitt Liv

Likes

Comments

Trodde aldrig jag skulle vara en sån som hellre jobbar än festar, har jobbat 20h på två dagar, fatta vad mycket det är. Anyway så gjordr jag inget speciellt på helgen men idag klippte jag mig på Nikita Hair här i Stockholm och Amir klippte mig. Han var supertrevlig och klippte mig så snyggt, orkar inte ta selfie nu så ni får se imorgon. Är ledig till onsdag. Anywho så kommer jag att släppa singelomslaget och datum till när min nya låt släpps imorgon och jag är sååå exciiiteeed!

Likes

Comments

Omg American Horror story har börjat igen!!! Dooock så är jag inte världens största fan av första episoden men det känns som en början till något riktigt bra, så vi får se. Jag åkte iväg till gymmet senare och körde ben, gick typ helt ok men så irriterande för alla maskiner är alltid fucking upptagna, jag svär jag måste byta gym snart I can't do this anymore!! Nu ska jag träffa Rikard och vi ska äta något gott sen ska jag träffa Jesper och i ska ha sleepover :)

Likes

Comments

ALLTSÅ fatta hur excited jag är över att American Horror Sotry börjar sändas imorgon igen?!? Förstår ni det ?! Och sen så är det en dag närmre till Scream Queens som är mitt fucking liv, en dag närmre tills jag klipper mig, en dag närmre tills jag åker nej till Skåne och hälsar på, en dag närmre tills min nya låt släpps. Asså det är så sjukt mycket exciting stuff som kommer hända denna månaden jag typ dör. Hösten kommer vara helt awesome, känner det redan nu på mig. Alltså då menar jag karriärmässigt, inte vädret.

Likes

Comments

För o vara ärlig så minns jag typ inte vad jag gjorde igår förutom sen på kvällen då jag träffade Jesper och Maggy. Mitt minne alltså. Vi hängde på mitt jobb sen drog vi till ett sushiställe och hade mysigt. Idag har jag haft fullt upp, mailat tusen personer, tränat, fixat singelomslaget och skrivit en massa viktiga saker. Min singel är påväg bitcheees, kommer vara så sjuuuuukt.

Likes

Comments

Omg märkte precis att sist jag blogga var 3 dagar sen??? Ehm I'm a messy bitch. Hade iaf en rolig helg, dock så jobbade jag hela men det stoppade inte mig från att gå ut på fredagen med min kollega och igår så drack jag lite vin med en annan kollega. Idag har jag äntligen bestämt datum till min nya låt och nu ska jag snart gå och träna. Ska träffa Jesper och Maggy sen och vi ska äta ute tror jag, får se.

Likes

Comments


Better Blogging Nouw