Åka kollektivt är det roligaste jag bara vet!

Vart jag än åker eller vill åka så blir det kollektivt.

Absolut det viktigaste är att kunna finna ro där du sitter eller står, under de senaste 7 åren har jag färdats med tåg för det mesta. Jag tävlar i Discgolf har gjort det nu i 2 år, då min poäng leder till detta inlägg.

Varje gång jag åker till eller ifrån en tävling är det ofta med buss eller tåg, flygplan har inte varit aktuellt ännu men kommer kanske bli det år 2017.

Som nu på lördag ska jag till en kompis som bor i Skövde och naturligtvis åker jag tåg, måste ta tåget då kortkort gick ett annat håll.

Delvis är det ekonomin som spräckte mina planer på körkort, dock är detta smakrik upplevelser som andra inte kanske tänker på.

Jag var i Kramfors för 2 år sedan och vid den tiden så var det tåg dit upp och även hem igen, när vi skulle hem då åkte vi blåa tåget eller natt tåg. Den resan va roligast 12 timmar med tåg, wow!

Många undrar hur jag orkar och varför det är roligt med tåg turer som tar tid?

Svaret är ungefär desamma hela tiden!

Jag kanske inte orkar hela tiden men bäst av allt är då man kan slappna av och sova ut under resan, även om resan är 30 min så funkar det ändå. :)

Och roligast med en resa är när man kan skriva fritt till en bra novell jag lyckas aldrig eller har kanske inte motivationen.

Ja nä nu ska jag inte skriva mer blir bara jobbigt för er ses i nästa inlägg :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments