Detta inlägg är för absolut min bästa kompis,

Denna helgen var jag med min bästa kompis och vi har skrattat och haft det lugn och ro.

Kanske mindre på schemat än vad man kanske skulle ha haft, dock har vi haft det jätte roligt.

Jag hann fixa en IPhone 5S till han, även tog jag med ett chassi som han ska vara till hans data delar ska rådfråga vissa vänner.

Hänt mer denna helgen, kanske mycket större tillit till mig då han verkligen inser hur mycket en kompis betyder ganska stort.

På bilden så är det en glas diamant och betydelsen eller mottot är då,

"En vän är så ovärdeligt i pris, och diamant också när man har den i sin ägo"

Jag syftar ofta på hur hårt man ska välja sina vänner och man ska bli sedd inte bli behandlad illa för att få ha vänner.

Jag uppskattar min bästa kompis som en diamant, han är ovärderlig för mig, går verkligen inte ersätta någon annan.

Inte med mig heller, man har svårt att glömma mig när man väl har blivit min vän.

Hoppas att alla har fått en trevlig kväll kommer snart mer inlägg.

Hej så länge

#bff #hjälpandehand #streaming #life

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I vinter tider och mörker finns det alltid problem, stötte på ett rätt nyligen min ena polare bli så mobbad att han mår psykiskt dåligt.

Undrar jag själv var mobbad och har gjort dumma saker, men varför måste man trycka på en punkt så man nästan gråter av att tänka på, vilket helvete som kommer under tiden, hur en människa klara sådan smärta.

Jag står vid sidan och hjälper honom varje dag, frågar och stöttar honom i svåra perioder, jobbigaste är ju, han säger nog egentligen inte hur han mår till alla i familjen men han har den tilliten till mig.

Känner mig smickrad och glad men det måste gå till rätt person känner mitt egna samvete, får nog bara prata mer med honom när han och jag ses, skulle jag tro.

Vilket fall är att skydda dom som står er närmast jag gör det och fortsätt kämpa för eran Väns skulle så gjorde min bästa vän det och jag gör likadant.

Bra film till denna text vore "pay it forward" ruskigt bra film för den som vill hjälpa till i vänkretsen

  • 2 Readers

Likes

Comments

Åka kollektivt är det roligaste jag bara vet!

Vart jag än åker eller vill åka så blir det kollektivt.

Absolut det viktigaste är att kunna finna ro där du sitter eller står, under de senaste 7 åren har jag färdats med tåg för det mesta. Jag tävlar i Discgolf har gjort det nu i 2 år, då min poäng leder till detta inlägg.

Varje gång jag åker till eller ifrån en tävling är det ofta med buss eller tåg, flygplan har inte varit aktuellt ännu men kommer kanske bli det år 2017.

Som nu på lördag ska jag till en kompis som bor i Skövde och naturligtvis åker jag tåg, måste ta tåget då kortkort gick ett annat håll.

Delvis är det ekonomin som spräckte mina planer på körkort, dock är detta smakrik upplevelser som andra inte kanske tänker på.

Jag var i Kramfors för 2 år sedan och vid den tiden så var det tåg dit upp och även hem igen, när vi skulle hem då åkte vi blåa tåget eller natt tåg. Den resan va roligast 12 timmar med tåg, wow!

Många undrar hur jag orkar och varför det är roligt med tåg turer som tar tid?

Svaret är ungefär desamma hela tiden!

Jag kanske inte orkar hela tiden men bäst av allt är då man kan slappna av och sova ut under resan, även om resan är 30 min så funkar det ändå. :)

Och roligast med en resa är när man kan skriva fritt till en bra novell jag lyckas aldrig eller har kanske inte motivationen.

Ja nä nu ska jag inte skriva mer blir bara jobbigt för er ses i nästa inlägg :)

  • 4 Readers

Likes

Comments