Hejsan allihopa! 

Nu har jag startat ett eget företag som jag kommer driva under sommaren. Jag kommer ta beställningar på porträtt med mera. Titta gärna in på min facebooksida: LeeAnn's art.
För mer infomation kontakta mig.
Mail: annika.borgesson@gmail.com
Facebook: LeeAnn's art 

Ha en underbar dag alla! 

xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag ger personer väldigt många fler chanser än vad dom egentligen förtjänar, för att jag hoppas på att dom har ändrat på sig och att dom faktiskt menar den ursäkten jag får. Ibland är det bra att jag kan ge människor chanser, men ibland så ångrar jag verkligen att jag har gett vissa personer fler chanser. Jag ångrar att jag gett dom chanser att förstöra för mig på nytt, men när jag väl kommer till den gränsen att det räcker, så räcker det. Då finns det inget någon kan göra för att rätta till felen som dom gjort, för då har dom bränt alla broar.
Jag är trött på att ge personer som jag vet att jag mår sämre av nya chanser för allt man får är bara skit. Det spelar ingen roll om det är någon vän som står mig nära, eller någon i min släkt som gjort något. Det kommer till en viss gräns då jag känner att det räcker.
Jag bryr mig inte om vilka andra säger att jag bör och inte bör förlåta, utan jag förlåter de personer som jag själv tror att jag bör förlåta, men ibland så hade det vart bättre om jag hade lyssnat på andra, och ibland är jag väldigt glad över att jag gjort som jag själv trott har vart det bästa.
Man lär sig av sina misstag och jag vet att det inte är sista gången som jag kommer ångra att jag försökt förlåta någon, men jag hoppas att jag inte kommer behöva känna såhär på ett bra tag nu. För de personer som endast är intresserade av att förstöra för mig vill jag inte ha kontakt med och jag tänker inte ha kontakt med dom heller. 

Det var längesedan som jag skrev, jag vet, men det har hänt väldigt mycket det senaste...

xoxo

Likes

Comments

Äntligen har jag haft orken att ta fram pappret och pennan igen! Så det blev en skiss på en tatuering denna gången.

xoxo

Likes

Comments

Dålig uppdatering jag vet.. Men har haft väldigt mycket hela veckan och inte nog med det så har jag blivit av med min mobilladdare idag, så man lägger ju sig lagom sur känner jag...

Förövrigt har denna dagen faktiskt vart helt okej, förutom att jag har fruktansvärt ont i ryggen från idrotten då jag var med, fastän att jag ska vara väldigt försiktig med att anstränga ryggen, sedan jag skadade den allvarligt 2011, och drog upp den skadan i höstas. Och sedan det här med mobilladdaren... Antar att jag tappade den på vägen till tåget eller något, men det gör mig så trött, för det det r alltid jag som lyckas med sådana här klumpiga saker...


Men ni får ha det så bra , puss från mig 

Likes

Comments

Har du någonsin funderat på hur det skulle vara om man kunde gå tillbaka i tiden? Att få en andra chans att göra något. Kanske göra något ogjort.

Jag tror det. Ärligt talat så tror jag att alla någon gång har tänkt den tanken. Att få göra om sina misstag. Vissa mer, andra mindre. Men vi har alla tänkt det någon gång. Eller åtminstone funderat på hur det skulle vara om man gjort något annorlunda. Hade man kunnat rädda livet på den personen man älskar eller hade man fått behålla sin vän? Kanske något så enkelt som att man borde valt den andra vägen, då det hade gått fortare.

Men man kan inte mixtra med tiden. Den är något som hela tiden rör sig, även om det ibland känns som om att den står stilla. Det finns ingen återvändo, när du gjort något. När du har gjort det går det aldrig att ta tillbaka det, hur mycket du än vill. Därför måste vi lära oss att leva med våra beslut. Vi måste lära oss att kunna förlåta. Jag säger inte att vi ska lära oss glömma, verkligen inte. För visst har du gjort något som sårat någon som stått nära dig? Visst vill du att den personen ska förlåta dig för det du gjorde eller skrev. Då måste du våga förlåta också. För jag tror att det finns människor som på något sätt har sårat dig, och som du aldrig förlåtit. Men om du inte förlåter andra för deras misstag så kan du inte kräva att någon ska förlåta dina.

Vi har bara en chans, en möjlighet att leva vårt liv. Man kan inte bara börja om från början om man inte är nöjd med det. Så fort du gör något har det försvunnit en viss mängd sekunder från ditt liv, som du aldrig kommer kunna få tillbaka.

Det finns en sak som vi med säkerhet vet till hundra procent. Det är att alla dör. Någon dag så kommer ditt liv sluta. Men ingen kan med säkerhet säga hur eller när det kommer ta slut. Du kan dö av ålder, av sjukdom eller bara av att du var på fel plats vid fel tillfälle. Du kanske får chansen att leva i 60 år till, eller så kanske du bara har några timmar kvar att leva. Det vet du inte. Så därför frågar jag dig nu. Om du skulle dö imorgon, skulle du känna dig nöjd med ditt liv, eller kommer du ångrar saker som du aldrig gjorde? Kanske ångrar du då att du aldrig sa hej till någon som du haft ett öga för, eller ångrar att du aldrig ställde dig på en scen och dansade för allt du var värd. Kanske skulle du ångra att du sköt upp något du skulle göra, eftersom du aldrig skulle kunna göra det. Efter att du är död. Efter döden finns verkligen ingen återvändo, då tar ditt liv slut. Enligt vissa så kanske det fortsätter på en annan plats, eller att du får chansen att starta ett helt nytt liv. Och tror du på det så är det jättefint, men i mitt fall så är det inte så. Jag vill tro att det finns något efter döden, men det finns ingen som kan garantera att det gör det, och därför vill jag leva mitt liv som om varje dag var min sista här på jorden. Till er som tror på att man får leva vidare. Visst skulle nu vilja leva ett liv som ni är stolta över. Att ni kommer vara stolta över det ni gjort och alla de människor som ni träffat.
Det vill jag i alla fall, och det skulle jag vilja oavsett om jag fick chansen att leva ett nytt liv.

Det är en gåva att du får chansen att leva här på jorden och lära känna andra människor och skaffa en egen familj. Att få chansen att älska någon.

Jag vet inte med dig, men jag vill leva ett liv som jag kan vara stolt över. Ett händelserikt liv som jag kan berätta om när jag blir äldre. Även om det finns saker som jag kanske önskade att jag inte hade gjort så skulle ja vara glad över att jag fortfarande hade chansen att fortsätta leva mitt liv. Jag vill inte ligga på min dödsbädd och tänka på alla saker som jag önskade att jag hade gjort. För då skulle det inte finnas någon möjlighet att utföra dom, eftersom det skulle vara försent. Men det är bara vad jag tycker. Och varje själ att tycka och tro vad dom vill.


Likes

Comments

Idag och imorgon uppmärksammas Down syndrom genom att vi tar på oss olika strumpor.


Likes

Comments

Snälla jag ber er, läs​ denna texten! Den är verkligen läsvärd! Framför allt för er som känner någon med ADHD eller ADD. Så snälla jag ber er, offra lite av er tid till den texten för den var otroligt bra.

Du hittar texten här.

Kramar

Likes

Comments

Alltså detta vädret! Det är så underbart att det äntligen börjar bli lite varmare ute, fast snart kommer säkert något bakslag som vanligt...men jag hoppas på det bästa och att det bara kommer bli varmare och varmare nu.

Detta får mig bara att längta ännu mer till sommaren, när man kan sitta ute hela nätter med sina vänner, när man kan bada, grilla och bara njuta.

Kramar💗

Likes

Comments

Det finns så många som inte kan släppa taget om saker som har hänt, utan håller sig kvar vid minnena och lever morgondagen som om det var igår, om ni förstår vad jag menar. Det kan vara att man är rädd att släppa en person som man älskar men som inte älskar en tillbaka längre. Det kan vara en vän som har förändrats helt, men man fortsätter umgås med den för att man älskade att umgås med personen förut.​ Det finns så många olika saker som kan göra att man inte vill släppa taget om det som hänt, kanske är det något som någon gjorde för ett tag sedan mot dig, som du inte kan släppa utan du fortsätter älta problemet. Som sagt, det finns som många olika saker som det kan handla om.

Saken är den att alla förändras, det finns inget vi kan göra åt det, saker förändras också. Och det viktigaste att tänka på  är att man inte kan förändra något som har hänt, utan det som har hänt har hänt och kommer aldrig igen. Det är här vi måste lära oss att saker händer, saker förändras och vi måste acceptera det. Hur svårt det än kan vara att släppa taget så är det något vi måste göra. 

Våga ta ett steg in i framtiden och se vad som händer, det finns så många möjligheter här i världen, men det gäller att vi vågar ta risken att göra något som vi inte gjort förut, eller börja prata med nya människor. Vem vet vad som väntar i framtiden. Allt jag kan säga är att vi måste våga släppa taget om saker som har hänt och våga ta lite risker.

Ha en underbar dag, puss

Likes

Comments

Ibland kan det kännas som om att det inte finns något här i livet som är värt att le för. Men tro mig det gör det. Man måste bara hitta dom. man måste hitta dom små enkla sakerna i vardagen som man mår lite lite bättre av. Och det bästa man kan göra är att le så mycket som möjligt för det som gör dig glad. Hittar du något som gör dig lycklig så se till att verkligen njuta av den känslan!

Se till att du har vänner och familj som bryr sig om dig och som vill dig väl. Som finns där för dig om du mår dåligt och som gör att du känner dig nöjd med dig själv. Det finns så mycket här i livet som är värt att att le för, man måste bara upptäcka det. Öppna ögonen och våga ta ett steg utanför trygghetszonen, det kan vara allt som behövs. och våga ta avstånd från människor som du känner att du inte vågar vara dig själv med, eller som inte behandlar dig som du förtjänar. 

Hoppas ni får en bra dag idag, 

xoxo


Likes

Comments